Прахосмукачка робот - 18

• 51 711
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Привет,
Препоръчайте ми робот с моп, моля. Разглеждах и се чудя на кой да се спра. Ще ми се от тук да го взема, видях, че обсъждате чуждестранни сайтове.
Благодаря 🙂

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 01:17 от Maria_Mia

# 616
Привет,
Препоръчайте ми робот с моп, моля. Разглеждах и се чудя на кой да се спра. Ще ми се от тук да го взема, видях, че обсъждате чуждестранни сайтове.
Благодаря 🙂

И аз се присъединявам към молбата. Само, че аз имам и бюджет 700-800лв. Simple Smile

В emag нещо изчезнаха от днес повечето xiaomi модели, до преди няколко дни имаше повече 🤔

# 617
  • Варна
За 700-800 лв бюджет,Xiaomi Roborock S50/55 е чуден избор,но от Китай,изпратен от Европейски склад.Съветвам ви да влезете във фейсбук групата и да прочете за модела.Можете да се свържете и с Ерджан.

# 618
Благодаря много за препоръката, от изчетеното и аз съм се ориентирала към този модел Simple Smile
А някой поръчвал ли е от този сайт: https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=common/home ?

# 619
Аз поръчвах от този сайт консумативи, коректни са и бързо идват.

# 620
  • Варна
Аз също съм поръчвал от този сайт,но друг уред на марката.Коректни са.

# 621
Извинявам си, може да има линк към фейсбук групата на шайоми, но не мога да го намеря. Може ли някой да го постне?

# 622
Може ли отговор и на моя въпрос? Благодаря.

# 623
  • Варна
Може ли отговор и на моя въпрос? Благодаря.

Точно на вас отговорих.

# 624
  • Варна
Извинявам си, може да има линк към фейсбук групата на шайоми, но не мога да го намеря. Може ли някой да го постне?

https://www.facebook.com/groups/795791053941687/

# 625
Отговаряте на въпроса с посочен бюджет 🙂

# 626
  • Варна
Аз няма как да знам какъв е вашия бюджет.Показах добре чистещ робот с моп.

# 627
  • София
Здравейте, от известно време чета и тук и из нета, но не попадам на информация дали изобщо съществува робот с воден филтър. Не с контейнер, който да мокри моп, а такъв, в който се вкарва прахоляка преди да излезе въздуха от другата страна на прахосмукачката.

И още един въпрос към тези с опит. Коя е била прахосмукачката робот, която е най-лесна за обслужване? Имам предвид почистването на контейнера, четките, колелата. Не искам уред, чието обслужване трае по-дълго от почистването на пода на ръка.

# 628
  • София
Имам няколко въпроса към собствениците на Roborock s6:
- Жилището е 220кв.м., само един килим, без домашни любимци и без много препятствия - дали батерията е достатъчна за да почисти с едно зареждане?
- Какво се случва, когато водата в резервоара свърши - роботът продължава ли само с прахосмучене, или се връща за зареждане?
Много благодаря на всички споделящи в темата

# 629
Вие имате ли го вече! Защото ако обмисляте покупката му може би S5 Max би бил по-подходящ, той има по-голям резервоар. Ние сме с S5 който има същия резервоар като S6 и мисля че ще ви стигне, но не отчита ако водата свърши.
https://youtu.be/kYQlHA9u8Ic

Общи условия

Активация на акаунт