Прахосмукачка робот - 18

• 51 717
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря, Marsian. Обмисляхме и s5max, но се спряхме на s6 защото може да помни карти на повече от един етаж.
Не разбрах при s5max какво се случва когато свърши водата - изцяло ли спира, или продължава само прахосмученето?

# 631
  • Сандански
Здравейте, може ли да ми помогнете с избора на прахосмукачка робот, нямам много време за разучаване, понеже съм с  две малки деца.  Бюджета ми е 600-700лв. (+ – 100лв), имам килими и пътеки във всяка стая, нямам домашни любимци, но имам косопад Grinning  Мисля, че ще е добре да има и функция мокро почистване. Забравих да кажа, че апартамента ми е малък под 100кв.м. Много ще се радвам ако някой ми помогне да направя по-бързо своя избор Simple Smile

# 632
antonka ето един от който са доволни тук в темата , на промоция е сега в сайта

https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/product&produ … =176   

Аз съм с irobot Roomba , но те са по-висок клас и са скъпи .

# 633
  • Варна
Xiaomi Roborock S5

Ето и линк от Алиекспрес от сигурен продавач с европейски склад и бърз доставка ~7  дни.

#Aliexpress BGN 637.18  26%OFF | Roborock S50 S55 Xiaomi Robot Vacuum Cleaner 2 for Home Mi Smart Carpet Cleaning Dust Sweeping Wet Mopping Robotic Planned Clean
https://a.aliexpress.com/_sLK26p

# 634
  • Сандански
А какво ви е мнението за conga  4090 и ilife? И по конкретно  conga 4090

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 17:22 от antonka

# 635
А какво ви е мнението за conga  4090 и ilife? И по конкретно  conga 4090
Купих скоро Conga 4090, но още не съм я пробвала. Ще я ползвам пролетта като се прибера в БГ. В Испания е много хвален този модел. Има сравнения с Румба и Роборок, и казват че не отстъпва. Мощна е, работи до четири часа. Помни до пет карти. Идва с допълнителна четка за твърд под, още една за домашни любимци и стандартната. Работи с приложение.  Аз и да я пробвам, реално не мога да сравня с друга, така че едва ли ще съм ти полезна в това отношение. Разгледай видеата в ютуб за модела.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 22:37 от MaNishma🌸

# 636
От днес и аз съм собственик на Conga 4090. Поръчах го по препоръка на приятелка, която е много доволна. Изпробвах го вече, изчистих две стаи и измих едната, свърши му батерията и отиде на станцията. Сега го оставям хубаво да се зареди. Аз нямам база за сравнение, тъй като това ми е първото такова чудо, но останах доволна от това, което видях.

# 637
  • Русе
Напише по нататък по-вече впечатления и ще ги сложа в първият пост Hands Plus1

# 638
  • Сандански
От днес и аз съм собственик на Conga 4090. Поръчах го по препоръка на приятелка, която е много доволна. Изпробвах го вече, изчистих две стаи и измих едната, свърши му батерията и отиде на станцията. Сега го оставям хубаво да се зареди. Аз нямам база за сравнение, тъй като това ми е първото такова чудо, но останах доволна от това, което видях.
Откъде го купихте, в олх предлагат чисто нови на много изкушаващи цени. И като чета характеристиките на конгата - звучат много добре. И още един въпрос - имате ли килими и как се справя с тях.

# 639

Откъде го купихте, в олх предлагат чисто нови на много изкушаващи цени. И като чета характеристиките на конгата - звучат много добре. И още един въпрос - имате ли килими и как се справя с тях.
[/quote]
Моят е  от ОЛХ. Продавача е от Пловдив. След като се регистрира в приложението, започва да тече Европейска гаранция от 2 год. Чисто нови са, неотваряни изобщо
Аз нямам килими, но моята приятелка има и каза, че много добре се справял и след  него килима ставал рошав.Wink

# 640
Това, че гаранцията започва да тече след регистрацията, подозирам, че е далече от истината. Много щедър трябва да е този търговец, който ще предостаи гаранция, която да започва да тече в неопределен момент в бъдещето. И за Киндълите, които масово накупиха от Амазон на промоция, за да ги продават в олх, го разправят това с гаранцията, но е измама.

# 641
Това, че гаранцията започва да тече след регистрацията, подозирам, че е далече от истината. Много щедър трябва да е този търговец, който ще предостаи гаранция, която да започва да тече в неопределен момент в бъдещето. И за Киндълите, които масово накупиха от Амазон на промоция, за да ги продават в олх, го разправят това с гаранцията, но е измама.
Дано не се налага да я ползваме

# 642
Моят е  от ОЛХ. Продавача е от Пловдив. След като се регистрира в приложението, започва да тече Европейска гаранция от 2 год. Чисто нови са, неотваряни изобщо
Аз нямам килими, но моята приятелка има и каза, че много добре се справял и след  него килима ставал рошав.Wink
И аз не вярвам да е вярно това за гаранцията, но все тая де. Поне е европейски модел. И аз много се заглеждах в Роборок и почти бях решила да поръчвам когато попаднах на Конга. Има от декември по-нов модел, чиято разлика с нашия е единствено във всмукателната сила. Разликата е огромна де. 4090 е 2700Ра, а 5090 е 8000Ра. 2700 са си много за такъв робот, не знам с 8000 какво ще е. Някаква функция Циклон се води гледах по рекламите. Иначе аз нямам килими и не ми е важно чак толкова това.

# 643
  • Варна
8000Pa? Anguished Това какво ще прави,паркета ли ще сменя? Да не е някакъв търговски трик?

# 644
8000Pa? Anguished Това какво ще прави,паркета ли ще сменя? Да не е някакъв търговски трик?
Нямам идея. Много се коментира и набляга на това за новия модел. Много е нов още, иначе следя за видеа и статии ако някой измери, че съм любопитна. Дори и да е вярно, според мен тази функция ще се включва в редки случаи. Примерно при много замърсени килими или знам ли..

Общи условия

Активация на акаунт