Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
За Бога, сестри не купувайте!  Поне докато не видите количество Stuck Out Tongue
А, то станало ясно. Капан е било. Да е изгодно, колко да е изгодно.

# 571
  • София
Ха -ха голяма ви е загадка  грамажа на Либрето аааа???? Joy Ето и верния отговор 50мл+7,5мл Hands Plus1
Да, всъщност твоето предположение звучи най-логично и правдоподобно Hands Thumbsup
Аз се поизсилих в догадката си. Flushed

# 572
  • Бургас
10 минути преди това се ровех тук http://eu.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-New-Female-Eau-de- … fum-50ml-Gift-Set ,не знам какво търсех, просто гледах Joy

# 573
  • here and now
CHANEL GABRIELLE CHANEL Essence Eau de Parfum e доста изгоден според мен във ФЮ, ако Шанел ви е Brand for life, 100 мл. излиза 90.27 паунда.

# 574
Аз не купих Либре, не е изгоден. Сигурна бях, че е 50 мл. за тази цена.

# 575
  • Берлин
Благодаря на всички за търпението и помощта. Направих списък и се впускам да изпробвам предложенията. Ще взема този,който харесам най-много и ще докладвам. Страхотни сте

# 576
  • В сърцето на един мъж
В Сефора дали ще има черен петък. Бомбата и Османтуса на АДП така са ми влезли под кожата.....А преди дни взех разкошни неща от бутика за който пише Денси та малко попрекалих даже ама......😇😇😇

# 577
Какво си купи, похвали се, опиши?

# 578
И аз съм пас за Либре. За мен също не е изгоден. Тепърва ще го заредят в сайтовете и съм сигурна, че до месец-2 ще го видим на по-добри цени.

Радика 9и всички дами, които питаха за него), надявам се да ти хареса La Belle и да не съм подвела никого с личните си впечатления. За мен е леко по-различен (макар и сладък) от тежката като чук сладост, типична за Готие и затова ми допадна изключително.

# 579
Либрето на блотер страшно много ми хареса, но на кожата ми като изпъкна тази лавандула, не можех да го дишам...

# 580
  • До сърцето...
Радика и всички дами, които питаха за него), надявам се да ти хареса La Belle и да не съм подвела никого с личните си впечатления.
Ама моля те, подвеждай ме, подвеждай Hug

В интерес на истината, пробвала съм Хубавата на JPG, останах очарована, благодаря ти за подтика и доброто предложение Flowers Bouquet

# 581
Според мен ще има оферти за Либре по ЧП,Коледа и т.н по магазини и сайтове.....ама и тези от Парфимо дебнат тук какво се пише,страшни са:))

# 582
Като излезе масово по сайтовете и ще му паднe цената на Libre. Аз бих изчакала, въпреки че знам колко е трудно да чакаш нещо много желано.
Някакви мнения за Chypre Charnel Molinard? Грабна ме красивата бутилка. Оприличават го на модерен Magie Noire, а аз много го харесвам, даже не ми е ретро. Ако има негова модерна версия, то тя ще е разкош.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 23:28 от Анонимен

# 583
  • Sofia
Аз пък днес си прибрах от Нотино това - https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Urbanis … Silver-39018.html

Пръснах на ръката на МП и душнах - хареса ми много, силен и крещящ отначало, после позатихва. Усеща се добър бленд на агар и тютюн, обаче и много хубаво подсладен от меда и ванилията.
Говоря на половинката - ее, ще си го ползваме и двамата, той ми вика - не ми харесва, отговарям му - еми супер, за мен повече. 😁😁
Идеален за зимата.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 01:05 от sunattraction

# 584
Като сме заговорили аз цените по сайтовете, да кажа, че в нотино са пуснали https://www.notino.bg/eisenberg/secret-iii-voile-de-chypre-parfj … house-retargeting Последно, когато проверявах, в бюти зоун в МОЛ Стамболийски 235 лв. беше цената на 100-та, и е така от много дълго време. Там намалението си стои от много отдавна. Voile de Chypre си ми е парфюмният подпис и съм малко докачлива за всичко около него:heart_exl: Иначе си чета за еуфорията около Либрето и чакам да събера достатъчно кинетична енергия, че  да се вдигна и отида да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт