Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
В Дъглас го имаше.

# 616
Освен в дъглъс,другаде онлайн Мон интенс виждали ли сте?

# 617
Аз пък чакам следващия петък за Azzaro Wanted Girl https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Wanted-Girl-54020.html Супер ми е. Това ще е второто ми Азаро след Визит Heart

# 618
elfragrance.bg

# 619
Момичета, коко шанел едп или едт да поръчам? Какви разлики намирате между двата? Благодаря!

# 620
  • София
Привет, тествах новата Зара-Малоун линия и впечатленията ми са отлични Hands Plus1
Както се спомена, а и прекрасно бе описана серията от Kovatcheva, повечето са чисти, леки, прозрачни, чудесни парфюми за ежедневието.  За моя вкус, всичките са миксирани хубаво.
Личните ми фаворити са: Ebony Wood / Vetiver Pamplemousse / Waterlily Tea Dress

Ebony Wood е прекрасен за мен! Той е най-плътния и мощен, поне на моята кожа. Усещам онзи изкушаващ модерен микс от амбър, смола, меки топли подправки и кремаво дърво. Има и сладост, която ми напомня на сочна, зряла смокиня. Напълно се съгласявам с kovatcheva, че този парфюм носи препратки към Baccarat Rouge 540, като бих добавил и Instant Crush Mancera, като разбира се в Ebony Wood нещата са различни, олекотени и по-въздушни, в сравнение с изброените два. При всички положения съм много приятно впечатлен от Зара/Малоун за това им предложение. Общото усещане е за амбров, уютен, есенно/зимен парфюм.

Vetiver Pamplemousse ми напомня стила на някои парфюми на Atelier Cologne - искрящ, живителен, зелен, хладен ала мохио Animal Heart Eyes Cat Страхотен!!! Прекрасно освежаващо предложение за пролет/лято.
Скрит текст:

Waterlily Tea Dress - отново прозрачен, автентично звучащ, много Зен и успокояващ. Фино и качество изпълнение. Впечатлен съм! Отново находка и тук много ясно си личи, че Зара са надскочили себе си с тази линия.

Измежду другите също има попадения, но признавам си, 8 парфюма на едно тестване са твърде много за мен и за другите 5, отделно ще отида пак. Помня, че Amalfi Sunray, Fleur d'Oranger също ми харесаха в стила на летни чисти сапунести аромати.
Надявам се и друг път да става дума за тази линия на Зара, защото за мен, след тези първи впечаления, си заслужават теста, особено за феновете на по-тънките и леки парфюми.

Иначе за ревюърите - да, аз доста си ги следя. Най-много обичам каналите на Redolessence(Steven) и Brooklyn Fragrance Lover(Carlos), както и Max Forti, robes08, Smelling Great Fragrance, Chaos Fragrances, Gents Scents и някои други. Като цяло харесвам позитивни, нормални и спокойни влогъри.  
Специално внимание отделям на J. C. - невероятно хубав мъж и с какъв глас!!! Пък и едни меки, секси музички слага за подложка... Smiling Imp Добре, че не съм жена, че едно видео нямаше да мога да изгледам съсредоточена Satisfied Ето линк - https://www.youtube.com/channel/UCEIVgCNVkuOc-LalMjXeSDg/featured
От жените харесвам мноооооого Demi Rawling Animal Heart Eyes Cat Heartpulse

За Jeremy Fragrance - беше ми интересн до време, но в повече ми дойдоха малоумните му видеа около новия му парфюми и вече рядко се сещам за него. А и като цяло неговата концепция е за най-доброто от най-доброто и не знам си кво и как мацките реагирали, па кой парфюм колко комплименти носи...

Говорейки за влогъри, може би сега е идеален момент, да споделя, какво обяви един от най-любимите ми - Redolessence(Steven).
А именно, че създава собствена марка, като за целта прави 7 парфюма от професионалисти, като всеки парфюм е със зададена от него тема, а оставя изпълнението на специалисти като Bertrand Duchaufour, Chris Carbonell, Jorge Lee.
Ето и линк - https://navitusparfums.com/
Убеден съм, че тези парфюми ще бъдат великолепни, като едва ли някога ще стигнат до българска публика, но винаги се радвам, когато има такива нови парфюмни проекти.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 21:36 от Deetron

# 621
И според мен Либре е за подходящ за по-топло време. Хареса ми, но обстоен тест оставих за напролет...
Колко различни усещания съвдава един парфюм в различните хора...
На мен ми е точно есенен и тръпчиво-сладък, като узрели плодове и прецъфтяващи цветя в слънчев ден. През пролетта не съм сигурна, че ще го изтръпя. Тогава май предпочитам божури и рози, като тези на Мон Герлен Флорал или Мис Диор Флорал Букет, например, дори фрезиите на Today, tomorrow, always харесвам тогава, а сега ме дразнят.
Коледна миризма и аз си нямам, но може би защото по принцип от много сладките, канелени, шоколадови, тютюневи аромати ми призлява. Като се замисля, май като цяло съм по-студен и сдържан тип във всяко отношение.

# 622
Момичета, коко шанел едп или едт да поръчам? Какви разлики намирате между двата? Благодаря!
Определено ЕДП, много по-красив аромат. Има разлики.

# 623
  • Бургас
Сега влизам в тубата да гледам този J. C. и се надявам да не ми омекнат коленцата,хаха.Коко ЕДП купи.

# 624
  • Germany
Аз пък чакам следващия петък за Azzaro Wanted Girl https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Wanted-Girl-54020.html Супер ми е. Това ще е второто ми Азаро след Визит Heart
Ralitsa_, и ти ли го хареса Hug, много се радвам, ако е така. Ще чакам да разкажеш повече, как го усещаш ти. И аз чакам да си го купя, но немците по незнайно каква причина зареждат само мъжките парфюми на марката, и дори онлайн не се е появил още никъде, и се чудя от къде ще го купувам.

Много големи надежди имах за Fun Things Always Happen After Sunset By Kilian. По пирамида звучи страшно мой, и като го видях се напръсках хубаво, плюс косата и шала, с който бях, защото същия ден имаше 20% намаление в Дъглас, и исках да си го купя, ако ми хареса. Съгласна съм с всички, които откриват прилика между Fun Things Always Happen After Sunset By Kilian и Killing Me Slowly By Kilian, точно негов двойник е. Изпитвам абсолютно двойнствено чувство към този парфюм. От една страна е много нежно съчетание на плодови, умерено сладки ноти на сочно, току що обелено месесто личи и зелените листа на черен касис, върху тънко, зелено пачули, каквито обожавам в парфюм. Всичко това примесено с хладни и зелено-сочни цитруси. Това е любимата ми част от парфюма. От другата страна са мускус и нежни цветя. Тук започва и моят проблем с този парфюм, и то най-вече с мускуса. По принцип харесвам мускус в парфюм, обаче този не мога да го понеса върху себе си. Толкова ми е плътски, толкова телесно излъчване има, на границата с вулгарното, че на моменти ми става лошо от него. А пък комбинацията между него и розата, с добавени жасмин и лека тубероза от една страна е страшно женствена и лъстива комбинация, от друга страна ми минава границата на добрия тон и направо си ми мирише на жена, правила много секс, преди да излезе набързо от вкъщи, прикривайки миризмата с парфюм. Същият проблем с мускуса имам и в Муск Раважор на Фредерик Мал, но там го усещам по мъжки вулгарен, дори мръсен, докато тук направо си ми мирише на вагина, съжалявам за сравнението, но точно така го усещам. Чувствата ми при този парфюм са любов-омраза. От една страна е много женствен и елегантен, от друга страна този мускус ми обръща стомаха и изпитвам неистово желание да го изчегъртам от мен. На шала ми се задържа повече от два дни, и когато го няма мускуса е просто вълшебен. Препоръчвам го на BoMarina и Йоан Владимир, мисля, че на тях ще им стои страхотно. Аз лично го пропускам и чакам новото издание на Принцесата -
I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess - Rose de Mai By Kilian

Deetron, много се радвам, че и ти си харесал новата линия на Зара/Малоун Hug Чакам да пробваш и останалите и да споделиш. Имаме съвпадение и при влогърите, които следим. Аз харесвам много и един от авторите във фрагрантика - Мигел Матос, много хубаво представя парфюмите, а скоро научих случайно, че имал негова собствена парфюмна линия и сега чакам с нетърпение да се запозная с нещата му https://www.fragrantica.com/designers/Miguel-Matos.html

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 22:09 от kovatcheva

# 625
Да, в ELFRAGRANCE.BG Simple Smile

# 626
  • при морето
Е,и моето Libre пристигна днес от Нотино.Подсъзнателно усетих,че ще ми хареса от всичко,което прочетох за него и го поръчах абсолютно на сляпо.Оказа се невероятно попадение.Отвсякъде.Бутилката е просто зашеметяваща.Абсолютно бижу.А ароматът е наистина прекрасен.Не ми е студен,даже и хладен не ми е.А точно топъл,гушлив,гальовен даже.Невероятна лавандула,най-успокояващият  ми парфюм ще е .Странно или не и на мен ми наподобяваше  на друг като го пръснах и мисля,че това е асоциацията ми -Eau Noire Dior
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Eau-Noire-1378.html
който за мен е удивително красива лавандула.
С две думи,страхотен е Либре,може би ще е откритието ми за тази година,но не съм носила още Гучи с дългото име ,може пък той да ме изненада повече,знае ли се.
Относно това дали е за топло или за студено време не мисля,че за хубавия парфюм това е определящо,има парфюми,които са актуални през всички сезони.Този е такъв!Днес красотата му направо сияеше!Така че,дами,не отлагайте тази прелест за по-нататък,това е един омаен воал,зашеметяващо нежен и толкова шикозно  елегантен!

# 627
  • Виена
Аз в Ла Ринашенте днес попадам на Том Форд Ноар Екстрем. Страшно ми хареса на първо подушване. Преснах върху шал, обаче учудващо изчезна за 3 часа. Потресох се..

# 628
Моля за мнения: има ли съществени разлики между MUGLER ANGEL MUSE едт и едп, че нещо се обърках Blush

# 629
  • Бургас
Благодаря за каналите, веднага ще ги прегледам.  Blush
Загледала съм Montale - Honey aoud и Oudmazing. Обожавам мед  Heart Eyes
Препоръчвам за проба Euphoria Amber Gold Calvin Klein супер мощен, траен, елегантен, но аз пък никак не харесвам мед и ако имаше как да пропусна ударното начало щях да съм луда по този аромат.

Общи условия

Активация на акаунт