Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
И според мен Либре е за подходящ за по-топло време. Хареса ми, но обстоен тест оставих за напролет, заедно с Гучи с дългото име. Сега на Черният петък дойде ред на Омбре ледър на Том Форд, семейна придобивка ще е.
Тази сутрин отворих сакътза тренировки на синът ми, достоен наследник, 3 парфюма имаше вътре Flushed
Днес извадих Адикт, много си го обичам, и много ме е яд за хубавата версия, определено е осакатен сегашният.

# 601
Определено е по-хубав на топло Либре. Въобще не е е сега да се купува, аз затова не бързам.

# 602
  • София
В YouTube следя Thomas O'Brien, канала му е ouch110 Fragrance Reviews. Според мен е един от малкото, които разбират от аромати и влагат емоция и страст в ревютата си, а не само oh my gosh... great..
Оuch110 e голям сладур наистина, и аз съм гледала доста негови клипчета. Simple Smile Той работи в нишова парфюмерия, мисля.
Джеръми не е моят човек определено... Но за всекиго има по нещо в необятното интернетско море.

# 603
Възприятия разни....точно сега му е момента на Libre,даже и по-студено носи.....
 '''Изключително темпераментен, за онези, които не се страхуват да бъдат себе си, за онези, които живеят на максимум и не познават граници, за автентичните и безстрашните - YSL Libre е единственият избор този сезон! Като мощна вълна, която безмилостно се удря в брега или разпалващ се на вятъра пламък, този парфюм предизвиква носталгия и вдига самочувствието. Само с едно притискане на помпичката ще се озовеш в облак от свобода!'''
Съгласна съм с мнението на експертите,пък и какво означава по-топло и по-студено-нося когато,каквото ме кефи....стига да не докарвам дискомфорт на околните....

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 15:46 от macadamia

# 604
Не смятам, че Либре може да докара дискомфорт въобще.  Честно казано толкова ми хареса флакона, а и отдавна не съм имала нищо на марката и се надявах да ми хареса. За съжаление не е мой. 
Алиена, благодаря че спомена Гучито зеленото. На първо четене ми беше харесал и ще трябва да го пробвам по-сериозно. Хм, в БЗ не го видях къде съм бляла.А този Том Форд дето ще купувате е разкошен. Супер двойна радост.Grinning

# 605
По темата с ютубърите - напоследък харесвам най-много Аштън /Gents Scents/ и Себастиан /Smelling Great Fragrance Reviews/, доста свежи видеа предлага също и Андреа /Curly Scents/. Деми Роулинг в началото беше интересна, сега прави само някакви безмислени топове, в които бута любимите си Parfums de Marly.

# 606
  • София
И на мен Libre ми се струва най-подходящ за пролетта, така че не го бързам. Но много ми се иска да си купя още някой аромат за настъпващия сезон. Чуде се какво Simple Smile Има ли го в Бг новия на Задиг и Волтер? Тествахте ли го и как го намирате? (Във фрагрантика пише, че супер много прилича на This is Her от 2016-та, но този е с повече жасмин. И аз като виден жасминофил клъвнах веднага Wink _

# 607
  • София
По темата с ютубърите - напоследък харесвам най-много Аштън /Gents Scents/ и Себастиан /Smelling Great Fragrance Reviews/, доста свежи видеа предлага също и Андреа /Curly Scents/. Деми Роулинг в началото беше интересна, сега прави само някакви безмислени топове, в които бута любимите си Parfums de Marly.
Себастиан /Smelling Great Fragrance Reviews/ действително е много продуктивен и супер бързо прави ревюта за най-новите рилийзи (нишови и дизайнерски), не се сещам за друг ревюър с такова КПД. Grinning Благодаря за подсказката за Curly Scents, не ми е попадала, ще прегледам. Simple Smile Oт дамите харесвам LolaScents.

# 608
Благодаря за каналите, веднага ще ги прегледам.  Blush
Загледала съм Montale - Honey aoud и Oudmazing. Обожавам мед  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 17:18 от Nestle93

# 609

Honey Oud  e жесток! Много плътен, със страхотен шлейф, според мен е много класна миризма. Аз също съм го набелязала Simple Smile) А в този ред на мисли, може ли някой, който познава Instant Crush да сподели дали е шлейфов, траен, мощен, с две думи дали отвява глави 😄

# 610

Honey Oud  e жесток! Много плътен, със страхотен шлейф, според мен е много класна миризма. Аз също съм го набелязала Simple Smile) А в този ред на мисли, може ли някой, който познава Instant Crush да сподели дали е шлейфов, траен, мощен, с две думи дали отвява глави 😄

Поразгледах старите теми и някой го беше сравнил с потен чичко на ЖП гара  Mr. Green Mr. Green
Чудя се само дали oud-a няма да е много тежък, дали ще ми понесе  Laughing

# 611
  • някъде под слънцето...

В духа на темата, следите ли някои парфюмни блогъри/ютуб звезди? В Ютуб Джереми и Demi Rawling са много симпатични.
Български блогъри не чета.Българския пазар е много малък за да бъдат обективни.
Световни също не гледам. Предпочитам да пробвам даден парфюм , защото за мен е важно как се развива парфюма на моята кожа и какви усещания ми носи.
А дали   някой го харесва или не, изобщо не ме вълнува.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 19:43 от sl

# 612
  • София
Благодаря за каналите, веднага ще ги прегледам.  Blush
Загледала съм Montale - Honey aoud и Oudmazing. Обожавам мед  Heart Eyes

Отвява да. И е мощен. Повече тук: https://bg-mam.ma/p/1142182/39365241

# 613
  • Пловдив
Бях на разузнаване и подуших набелязани парфюми в Мола, много съм доволна Либре не ми допадна, както и повечето нови, така ще спя спокойно тази вечер😆

# 614
  • София
Ох, побъркахте ме с това Либре. Сега и аз трябва да го тествам. Днес при един бърз набег в Ринг Мол се отбих в Notos Galery и представете си, свършил Либрето!!! Няма го даже за тест. Как не ви е срам 🧐🤨
Изкупили сте го, за мен не остана и едно “пръс”!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт