💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 020
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 260
Когато Анита отпадна каза, че се радва, че си отива, защото "онези там" са всичко друго , но не и племе и че било ад.
А наблюденията към Бети вече наистина са на база зрители.

Венцислава забрави как прибирайки се с Юлиян си въртяха схеми как да стопят траките...Колко удобно ги забравя тия неща сега.

# 1 261
  • Другата България
 Grinning Е то затова има записи, затова и сега като се гледат-не само тя, е по-различно предполагам.

# 1 262
Ох, Лейди Аризанова и тя се изказала... Laughing Колко трябва да ти е вирнат носа, за да се наречеш така?!
Анита коя беше?! Thinking Joy Минала от там и спомен даже не оставила, но има лично отношение.

# 1 263
То не бе анализ не бе чудо. Всеки гледа играта и тълкува през своя си светоглед.... Нужно ли е толкова обстоятелствено да го обясняваме на другите... Сори...

# 1 264
Еми да, като си ето че и други хора си спомнят как Венцислава участваше в схемите на Юлиян да "стопят" траките. А после- не му давала подкрепа, не участвалав заговорите му. Някои хора не знаят какво говорят.
Венцислава участваше в голямата коалияция- Юлиян-Пламен-Роберта - която отстрани Роберта
Венцислава и Юлиян си въртяха схемите да претопят траките
Венцислава покри Юлиян за лъжата.
Имаше ли основания да я счита за "свой човек"? разбира се бивша прабългарка, потенциале съюзник. И изведнъж - Венцислава номинира Юлияна. Окей, той се държеше кофти с жените, ама това беше преди два месеца, оттогава не се е държал проблемно с нея. И ти какво - два месеца ще таиш чувства в себе си? Ще се пишеш приятел някомо и ще го дебнеш да заспи, за да му скочиш с ножа? какъв човек си?
Венцислава за мен е като Юдит, която преспала с оня езически владетел, за да го заколи.
-----
И Мартин и той -" Аз от началото не харесвам Америя Мира...." Айдееее още един който два месеца си е крил истинските чувства.

# 1 265
  • Другата България
Ох, Лейди Аризанова и тя се изказала... Laughing Колко трябва да ти е вирнат носа, за да се наречеш така?!
Анита коя беше?! Thinking Joy Минала от там и спомен даже не оставила, но има лично отношение.
Мъжемразката. Дето не ѝ трябваха мъже, или нещо такова беше казала във визитката. И извади "късмет" да попадне точно на тези мъже, сексисти гадни.....Sunglasses

Венцислава участваше в голямата коалияция- Юлиян-Пламен-Роберта - която отстрани Роберта
Ко? Нье.
Транслейт, плийз.

# 1 266
Въх, че снежно станало в темата, напрво буря. Нищо не му разбирам на човека и не се и напрягам, де, то сигурно това говори зле за мен JoyJoy

Мнооого се надявам довечера да победи Юлиян.

Близначките откакто отидоха в резиденцията и се гримираха имам чувството, че им превъртяха станцията. Напълно неприятни ми станаха, а имаше период в който ми бяха симпатични.

Определено ми беше неприятен Юлиян, когато нападаше Роберта, че яде много, но пък Веселин ме потресе с изказването си, че не трябва да се дели храната по равно. Пълен потрес.

Играта има огромен потенциал, биха могли да я направят мега интересна, ако поставят ясни правила и не допускат неиграещи, скатаващи и откровени курортисти GrinningGrinning

Сега се замислих, ако Веселин наистина е тираджия, кога има време да помпи и да прави такива огромни мускули. То ясно, че там има яко химия, но все пак.

Преди време имаше един Биг Брадър за семейства. Едно от семействата разказваше, как когато са им записвали визитките за представянето са ги карали да говорят работи, които нямат нищо общо с действителността, как и по време на играта са ги карали да влизат в конфликти и т.н. та и тук няма да се изненадам, ако сутрин им раздават сценариите, за да имат време да ги научат TrollfaceTrollface

# 1 267
Сега се замислих, ако Веселин наистина е тираджия, кога има време да помпи и да прави такива огромни мускули. То ясно, че там има яко химия, но все пак.
Той каза, че тренира и по тир паркингите, и американците го гледали като гръмнати, но на него не му дремело.

# 1 268
Тираджите според мен, голямата  част са мускули,  това е професия с огромни натоварвания, при Веселин ме изненадва, че показва и мозък.
Близначките никога не са ми харесвали - твърде елементарни са.  И лесно манипулиране. Още когато не влязяха в отбор "Стратези" го разбрах, но това че простиха на Тина ме убеди, колко е лесно да ги манипулираш.

Най-много ми харесваше Марешка, а веднага след нея Амелия Мира и Наско.
Струва ми се, че тази вече всички ще сме за Юлиян. Без него играта ще стане безинтересна, определено придава колорит.
Освен това Стоян е човек който не може да приема поражения, искам да видя като падне кого ще обвини - вятъра, слънцето или съдиите? А може би пясъка под краката си?

# 1 269
Вчера не гледах много внимателно, та Юлиян защо е нарекъл Анка - трол? Сега чета някакви коментари във ФБ, та съм изпуснала тази момент.

Заради носа ѝ, обоснова се. Wink

Дано не се появи някой нов надъхан фен-писател Rolling Eyes

# 1 270
Тираджите според мен, голяма част са мускули, при Веселин ме изненадва че показва и мозък.

Хм стереотипа за тираджии не е ли дебел чичко с неособено добра хигиена? и хемороиди..
Това е стереотип, виждаме , че Веско не е така.

# 1 271
  • София
Аз пък се замислих над промото-"Нов играч излиза на сцената" и думите на Веско мисля-"Това ще обърне играта".
Този нов играч да е Стоян,а сцената-арената или нов играч излиза на сцената на славяните...дали не е Юлиян.

# 1 272
Ох, много искам Юлиян да го "откраднат" славяните... ще промени пейзажа на шоуто. В рамките на три игри ще "стопи" траките на Кралицата-майка, Радостина

# 1 273
  • Другата България
Лорде, аз държа да ми отговориш на това
Скрит текст:
Мъжемразката. Дето не ѝ трябваха мъже, или нещо такова беше казала във визитката. И извади "късмет" да попадне точно на тези мъже, сексисти гадни.....Sunglasses
Ко? Нье.
Транслейт, плийз.
Понеже не обичам дори и за хората, които не харесвам да се говорят глупости.

# 1 274
Гледам, че снощи Добата номинирал Юлиян и всички умират от смях. Обаче много добре се обоснова, че ако в бъдеще се видят ще е пречка, а сега може да номинира силен играч!
Нали се говореше, че бил тъп и не знам какъв Добрата.. да не би защото е наивен и искрен? Просто не му се занимава да прикрива нещата.. зад някакви измислици

Ана Мария номинира и вика ами то се знае защо Grinning

Нямам търпение да гледам! Мисля, че Стоян е много по-силен играч от Александър и ще бъде много по-голямо удоволствие за гледане. Докато за Александър ми беше тъжно.. и неприятно понякога да гледам как се измъчва

Общи условия

Активация на акаунт