💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 990
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Колко са зле тия кокошки, все повече се изумявам! Начи приберете си четките, щото ние сме хорър откачалки и ако бяхме на мястото на Пламен, щяхме да измием тоалетната с четките ви за зъби и сега мислим, че той ще направи това! Що за предложение, паднало от небето беше това?! Пълни кукувици!
Аз все си мисля, че са стигнали дъното на простотията, но ме изненадват все по-неприятно отново и отново с всяка следваща дума. Ужасяващо кокоше слабоумие! За сметка на това обаче говорят толкова самодоволно, сякаш бисери се ронят от устите им. Rolling Eyes

# 1 366
Може би и Венцислава (освен Амелия) щеше да подреди пъзела бързо. Близначките също(поединично) - те умеят да рисуват, имат око.
Обаче останалите компоненти от битката нямаше да им харесат.

# 1 367
  • Испания
Пламене, не може хем това в онова, хем душата - в рая.

# 1 368
Тъкмо щях да питам за щита, радвам се че ще пратят друг. Ау жените как уговарят Добрин. Сега Пламен е на пангара,ужаас

# 1 369
Боже  наистина са кокошки. За Юлиян това би било много дребно отмъщение - да се изпикае в нечии обувки или да измие тоалетната с нечия четка за зъби. Той би предпочел да номинира някой. Почти съм убеден че следващият който ще излети е Венцислава.
Аууу особено смешно е близначките да говорят за други хора, че са смешници.

# 1 370
В много хорър филми има две малки близначки, много зловещи...
Това с четките за зъби не знам от къде го измислиха..

# 1 371
Бооооже , тея патки от сега започват да мислят кого ще номинират 🤦🏻♀

# 1 372
Тези имат мислене на ниво "трети клас". Юлиян просто не играе на толкова дребно ниво.

Ха сега - как славяните са разбрали, че траките водят борба срещу Юлиян. Те по приинцип не би трябвало да знаят кого са номинирали траките, могат само да предполагат.

# 1 373
В много хорър филми има две малки близначки, много зловещи...
Това с четките за зъби не знам от къде го измислиха..
От Зейнеп - и тя има такова чувство за хумор.

Колко са трагикомични славяните...

# 1 374
Тези, в кое предаване си мислят че са влезли..? Трябвало добър човек да спечели. Вие в Игри на Волята ли сте или в някое предаване за добри хора..

# 1 375
Да беше се самоизпратил този Веско.

# 1 376
  • Испания
Веселин: "Много мЪ Й яд, много мЪ Й яд".

# 1 377
Ето това е приказка и то от Томас! ''Две племена се борят срещу Юлиян и двете не могат да го победят''

# 1 378
  • София
Бооооже , тея патки от сега започват да мислят кого ще номинират 🤦🏻♀
Кокошата коалиция винаги решава кого ще номинира преди всякакви битки. Тях и без това изобщо не ги интересува кой как се представя на игрите.  Confused
НаистЕна /по Веско/ "блестящи" стратези.  Rolling Eyes

# 1 379
Тия се мислят за много добри... По-скоро безгръбначни...

Общи условия

Активация на акаунт