💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 127
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 270
Славяните продължават да са уникално скучни. По-добре да дават само траките между игрите.

# 271
Славяните що не сложиха топ логистика на пъзела?

# 272
Явно,дните на СтоЕнчо са преброени в племето.Ще ходи на номинации

# 273
  • Брюксел / София
СтоЕнчо пак обяснява сложната траектория на люлката!

# 274
Има ли други мъже по лишени от чар и харизма от тези събрани в племето на славяните?

# 275
Стоян дали има предчувствие за наградата от капитанската или някой от продукцията му е казал? Дано не го пратят него,че ако вземе имунитет и паднат и двата пъти ще е чуденка

# 276
Стоян дали има предчувствие за наградата от капитанската или някой от продукцията му е казал? Дано не го пратят него,че ако вземе имунитет Роберта си отива
Мисля , че на всяка капитанска има имунитет . Той заради това драпа да отиде , защото знае, че ще е номиниран .

# 277
Роберта ми бърка в здравето с тва фалшиво нейно хилене за щяло и нещяло

# 278
Оф, Радосвета обяснява играта на игралите я...

# 279
Охххх, не мога да гледам Ама Мария на преден план, дъвче, соли, оригва се, ооотвраат.

# 280
Сега следва сватбата ,на кой не знам обаче  hahaha

# 281
  • Sofia
Това момиче Анка е родено с късмет, за нищо не става, а виж докъде стигна! Другите се пънат и се потят в игрите, а тя се пъне само да мляска!

# 282
Траките май забравиха, че за нищо не ставаха до сливането им с прабългарите.
Само Пламен е най-нормален от тях.

# 283
  • София
Той Пламен не е от траките!

# 284
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ана Мария в колко игри не е играла вече? Ми то, тя излезе най-умна. Не се мъчи, не се поти, почива си, хапва си и дава акъл.. Кой като нея.
Много по-лесно е да се преброи в колко игри е играла, със сигурност се събират на пръстите на едната ръка и пак два-три пръста ще останат свободни.

Общи условия

Активация на акаунт