💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 950
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 420
Ана Мария защо има такива синини?

# 421
Е не знам дали гледахте, но видяхте ли краката на Анна Мария... то направо са я сгазили.
какво и е на крака?
И аз не виждам синини ? Къде ги видяхте? Качете скрийн...

# 422
Радостина се изживява като тракийски Дон Корлеоне ))).

# 423
Аз пък мразя хора като Радостина. В игра където да си силен във всички качества Радостина цени Ана Мария единствено като бройка и глас. И като заяви да играе,не я пуска. Е за какво й е тогава в племето освен за глас в коалиция
Ми готова е за политиката, какво искате - гали по коремчето електората и го храни с кюфтета, а той гласува както му каже.

# 424
А защо изгубилия капитан не спечели и той - например директна елиминация и моментално напускане на играта

# 425
Е не знам дали гледахте, но видяхте ли краката на Анна Мария... то направо са я сгазили.
Сигурно от многото игри, в които участва.

Трябва да се загледам, че не съм забелязала.

# 426
  • София
Ана Мария защо има такива синини?
Според мен, това са й остатъчните синини от предишната й капитанска - онази прословута игра с прескачането на 3-4-метровата стена. Тя тогава пада три пъти и веднъж успя да премине стената. А Венцислава си извади рамото и Роберта я смени.

# 427
Радостина си намери нова приятелка и застана срещу старата си такава. Не се учудвам

Да, не одобрявам скатаването на Ана Мария, но това от страна на Радостина беше много гадно все пак

# 428
какво и е на крака?

целите са сини, червени, лилави...
направо все едно някой я е бил, целите бедра

Като зе вземе в предвид, че тя не играе в никоя игра е просто странно да е така.

# 429
Радостина кааз, че дори като загряват тя на 2ата минута не може да диша..
Ама виж с какъв робокоп мачка чаршафите и в профила ѝ всичките снимки са от фитнеса и на мотора... Да не говорим, че дупето ѝ по снимките във фейса е като детско барабанче, а във формата е като арабска питка.

# 430
Аз щях да казвам , че от стоене и лежане ги е получила тези синини. Grinning Сега ги видях.
Макар , че тя може би точно заради онази стена вече не иска да участва , от страх да не умре .. но и продуцентите са виновни , побъркаха хората. Гаврят се с участниците.

# 431
  • Пловдив
Ана Мария наистина много нескопосано го изигра тоя театър. Сама се предлага, че уж много иска, но вкъщност очаква да я отрежат. Когато обаче мъжете й дадоха шанс да се изяви тя веднага почна да бие на отбой. Гласува за Добрин вместо за себе си Joy

# 432
  • София
хахха, ще падна.  Joy
Истинска трагикомейка са тракийките. тотал щета.  Laughing
близначките много отворени ама голямо шубе от капитанските битки. Общо двете близначки вкупом + Ана Мария + Венцислава са ходили на 3 капитански номинации, Радостина на цели две. И ония пак се скатават и избягват погледи. А едната от двете близначки, онази по-слабата изобщо не е ходила.
Ана Мария не я ли хваща срам така като се гледа отстрани колко е малодушна? Гадостина се гаври с нея и я смята за някакъв гласоподавател и не я цени изобщо като човек.
Срам.

# 433

относно крачетата

# 434
Може да е родилно петно?
Мъка е да се разговаря с човек без твърдо мнение...Само увърта и увърта, сега пък не й се чувал гласа...

Общи условия

Активация на акаунт