💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 830
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 585
Някой питаше дали са още заедно и за пръстена защо го няма на ръката й

Естествено ,  че няма да са сгодени вече. Тя си каза много ясно условието,  да донесе парите при нея и у тях. Той не е могъл да спечели и го е зарязала . Типично за златотърсачките!

Наистина жалко за Стоян. Само едно ми харесва в него. Че наистина обича момичето си , че е отдаден изцяло на нея , че я търси и мисли постоянно.
Аз точно такива харесвам ,  а не някви дето не знаеш твой ли е  , не е ли е.. Grinning но това е друга тема ... Ама разбира се има много тънка граница между такъв да те обича , както в случая , и между такъв дето е толкова душевно болен , че направо си е страшно и обсебващо,  но е адски тънка границата!

# 586
Явно остарявам - хич, ама хич не ме разчувства снощи обичта и предложението за брак, които ме заляха от телевизора.

Не се учудих от загубата на Ането. Толкова си може момето. Обаче както обясняваше после за наградите, излезе, че едва ли не Александра още преди двубоя е казала какви са наградите, че тя толкова се надявала Стоян да спечели. Че чак и много се радвала на победата му. Не разбрах като го питаха Добрин, ако беше отишъл и спечелил, каква награда щеше да избере? А всъщност аз не съм сигурна, че наградата за траките пак щеше да е същата - Александра като говореше за тяхната награда, по-скоро ме наведе на мисълта за купон/парти, а не за разговор по минута с близки.

За довечера - ако траките загубят, то залагам, че Юлиян, Добрин и Пламен ще гласуват срещу слабия играч Ана Мария, а близначките, Ана Мария и Радостина срещу Юлиян. Мисля, че Венцислава все още няма да посмее открито да номинира Юлиян и или ще номинира пак Добрин и ще остави Ана Мария като капитан да реши /и то много ясно, че ще избере Юлиян, няма да гласува срещу себе си я/, или ще ни изненада и ще номинира Ана Мария.
Ако славяните паднат - там си мисля, че за да има равенство /което Александра обявява/, то Роберта и Стоян ще гласуват ... залагам на Март, заради контузията, а Март и Томас ще гласуват срещу Стоян. Решаващия глас ще е на Веселин, който според мен ще изпрати Стоян на елиминации.

# 587
Няма как решаващият глас при славяните да е на Веселин, тъй като тази седмица капитан е Стоян.

Ако славяните паднат - там си мисля, че за да има равенство /което Александра обявява/, то Роберта и Стоян ще гласуват ... залагам на Март, заради контузията, а Март и Томас ще гласуват срещу Стоян. Решаващия глас ще е на Веселин, който според мен ще изпрати Стоян на елиминации.

# 588
Капитанът има решаващ глас, когато всички са гласували и гласовете са равни /това при четен брой играчи/. В случая говорим за още негласувал Веселин, който ще наклони везните в една или друга посока /и всичко това е хипотетично, довечера ще видим кое как ще е/.

# 589
Като сме заговорили за личните драми на участниците, искам само да вметна, че ми допадна как Радостина не се впусна да обяснява колко е лош бившият ѝ мъж. Личеше си, че е наранена и че разпада на брака не е по нейна вина, но излезе с достойнство от темата. За съжаление това е единственото положително, което мога да кажа за нея.

# 590
Според мен славяните ще паднат довечера и ще имат по два гласа Март и Стоян .На Веско или Роберта може да е решаващия

# 591
Като сме заговорили за личните драми на участниците, искам само да вметна, че ми допадна как Радостина не се впусна да обяснява колко е лош бившият ѝ мъж. Личеше си, че е наранена и че разпада на брака не е по нейна вина, но излезе с достойнство от темата. За съжаление това е единственото положително, което мога да кажа за нея.
+1 тя каза, а и е логично, че винаги е по вина на двамата. Айде тая дума е малко кофти, да кажа отговорността би трябвало за една връзка да е на двамата.

На мен ми направи впечатление, че чак детето й е казвало "мамо, усмихни се малко ". Не искам да връщам стара тема..но аз нейно дете не бих искала да бъда 🙄😿.

Според инстаграм украйнката с белия сутиен и Стоянча са още заедно.
Не е по темата, ама да кажа покрай снощната игра на семейство на Стоян, че на мен като мъж за брак, съпруг ми допада Пламен. Спокоен, уравновесен, възпитан, стабилен, силен без да е с високо его, не се скатава от игри, може си ги нещата.

# 592
  • Другата България
А аз залагам ...каквото кажете, че довечера Венцислава директно ще номинира Юлиян и затова ще е равенството. Въпреки подвеждащото промо, че Радостина се опитва да прикотка Пламен към тяхната коалиция. Венцислава открито вече е със патките тракийки, и ще играе заедно с тях. И то не толкова защото е против Юлиян, а защото мисли как сама да се добута колкото се може по-напред, и от ясно по-ясно е, че това е единствения възможен начин. Не знам за вас, но за мен и на мен Венцислава вече ми е в пъти по-неприятна от Анчето. То горкото поне се опита снощи, показа, че хич не ѝ е приятно да е подценявана и недооценявана, въпреки че има защо. Но Венцислава....комсомолското събрание в началото на епизода, на което комсомолската секретарка пита и се чуди на кого да даде да носи знамето, и цирка след това за мен бяха безценен момент, най-запомнящия се в целия епизод. Хайде секретарката е ходила, близначките... Tired ooooh! Stop "сега не им се ходи, а им се пие кафе, друг да отиде". И Анчето-"ами да, аз не съм ходила, ами защо да не отида, то ако няма кой....ама на мен не ми се ходи, ама пък много ме подценяват...защо да не се докажа...но пък ако Добрин иска аз няма да се натискам...въпреки, че ако играта е статична може и да победя...но все пак нека да питаме Добрин....ами да, ще отида, защо да не отида..." ooooh! ooooh! ooooh!. И отиде, най-накрая. Но Венцислава...не знам дали сте писали, Венцислава мълча като типичен мишок през цялото време, пригласяйки на Радка като втора цигулка и треперейки дано някой не изрече нейното име и да трябва да иде тя. Mr. Green Пълно скатаване, мишкуване, от силните прабългарски мъже /щото там беше с мъжете, плътно до тях, не с жените, то някой трябва да я влачи/ сега се присламчи към "силните" тракийски жени, разчитайки така да мърда напред докато може. Та довечера ще си гласува за Юлиян като стой та гледай.
И според мен траките ще паднат довечера, и Юлиян ще е номиниран, това го писах още в неделя. Сега се моля само утре да паднат славяните, защото ако са пак траките патките ще пратят Пламен. Което не е ок. А и ми се иска Юлиян да натрие Стоенчовия нос и да го прати като пресен кандидат жених у дома при възлюбената. Която като го види толкова скоро без наградата като нищо ще захвърли и пръстен, и дървена табела и беж да я няма. hahaha
Пълно разочарование и от близначките. Потрес от умствения  им капацитет, или по-скоро от липсата на такъв. И те си повярваха, и се самозабравиха. Вече дори не им се смея на  тъпите смешки или опити за такива. Подигравки с хората, а когато някой рече да се пошегува с тях, наострят ноктите, впрягат едната мозъчна клетка и само дето не кълнат като онези, с по-тъмния цвят. Изобщо...жените, останалите жени са пълен потрес. Свеж полъх е Роберта, но от тези петте/четирите/ не остава време да я излъчват нея.

# 593
На мен Роберта ми е по-неприятна от тракийките. Сигурно си мечтае да е като Бояна, но не може, поради технически причини.

# 594
Според мен славяните ще паднат довечера и ще имат по два гласа Март и Стоян .На Веско или Роберта може да е решаващия
Роберта напоследък дава много ясни индикации, че при номинации би гласувала за Стоян и много бих се учудила, ако гласува за Март. Стоян пък, следвайки линията на племето жените да се чистят преди мъжете, също би ме учудил ако гласува за Март. Ако има някакво равенство, то ще е между гласовете за Стоян и Роберта, което пак не виждам как ще стане. Simple Smile

# 595
  • Другата България
На мен Роберта ми е по-неприятна от тракийките. Сигурно си мечтае да е като Бояна, но не може, поради технически причини.
Не мисля. Разликата между двете е от Ком до Лом. Така поне ми се струва на мен.
Постоянните събранийца, сбирчици, прикотквания на този и онзи по ъглите и градините, основно инициирани от Радостинката говорят само и единствено за немощ, всякаква. Значи горкана толкова я е срах от Юлиян, че само се чуди къде и с кого да приседне и какъв заговор да скрои, за да го махне този човек. Толкова ми е смешно, тя и в тракийското племе правеше същото-водеше Сандо, Анка и Добата някъде настрани по плажа и се започваше със заговорите. Като се фокусираш върху нещо, като започнеш само за него да говориш, него да коментираш, да си съсредоточен само върху един определен човек освен че става толкова смешно и жалко, но и губиш реална преценка за цялостната картинка. И никак няма да е изненадващо ако накрая точно близък човек ти забие ножа в гърба. За мен и според мен Анка е важна на големия стратег Радка само заради гласа си. Изобщо не ѝ пука за нея в частност, при първа възможност ще я ритне като стой та гледай. Въпреки че пак казвам, че за мен Анчето ще "надживее" Радостина във формата.

# 596
Е, тя самата каза, че обожава мъжко внимание. Няма как да е "актриса", затова е намерила друг начин да се изявява. На Роберта също не й трябват жени -в момента, в който почувства, че не е застрашена, нагруби единственият човек, който я подкрепяше - Венцислава, и се присламчи към мъжете.

# 597
  • Другата България
 newsm78 С какво я нагруби, че не се сещам?
Със "знаех си, че така ще стане"? Това ли е нагрубяването? Laughing
Гледайки скатаването на Венцислава вече съм убедена, че Роберта е имала основание да го каже онова. И поне според мен това не е обида.

# 598
Това беше заяждане, не невинен коментар. А имаше и други забележки, и пренебрежително отношение.

# 599
Годежа беше трагикомичен; Аз също видях влюбено до уши момче и хитра златотърсачка или ако не е такава, просто не е влюбена, а търси някаква изгода/граждансво/ или популярност;

Най-забавно за мен беше час от промото за днес:
Блазначките към Юлиян: "Чувстваш се като овца сред вълци ли?"
Юлиян: "Не. Като вълк сред овци."
Разсмя ме наистина.Цитирам по памет и се извинявам предварително за неточности.

Женската коалиция е пълно падение.Нито една от тези жени не е лидер,всичките мишкуват и гледат да избутат;

Общи условия

Активация на акаунт