💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 003
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 240
Абе откъдето и да го погледнеш, това с близначките не е доизмислено както трябва.

# 241
  • Брюксел / София
Пламен се счупи от тичане, за него е най-тежко. Разтоянието за Юлиян е една идея по-кратко.
Жълтурковците ‘Що така се дънят?! Нещо не им се получава тази игра.

# 242
Близначките много зле
Дори и зле на всяка игра участват двете,а уж играят като един играч.Не е честно на тяхно място трябваше да са двете чавки или едната от тях с някой друг.
Да, те да не са луди да ги пуснат да играят. Еле пък Анчето. Резиденция ще видят с нея в игра през крив макарон. Щеше да има пак "не мога, не става".

# 243
Затова пък Ана Мария и Радостина ще се държат все едно победата е по техни заслуги!

# 244
Тия квачки какво подвикват само всеки път на резервната скамейка ама много знаят да оправят хората .Даваййй то е лесно от страни ма иди си напъди ти там задника да те видя ,ще можеш ли и гък да кажеш.И кво излиза Радостинка ние превзехме прабъргарите ние сме по-силни и по ... по -... ,а всяка игра прабългарите играят + близначките.А те статисти силните !Таз как да ме дразни Ана -Мария искам да си ходи тая седмица,стига и толкова почивка на морето.И тен си събра и безплатно почива 2 месеца.

# 245
  • Варна
Здравейте!

Отдавна само ви чета, осмелих се профил да си направя.

Четох инфо в Wikipedia и там пише за форматите в други държави и че след сливането пак ще има териториална битка.

Цялото племе се мести в рибарската колиба, който спечели териториалната битка си избира един човек за компания и с него отиват да живеят в резиденцията.

# 246
Не може близначките да играят двете едновременно, абсурдна работа.

# 247
Може да са кукумицинки, но пък на всички игри са топ. Най-комплексните жени във формата са близначките.

# 248
Ана Мария в колко игри не е играла вече? Ми то, тя излезе най-умна. Не се мъчи, не се поти, почива си, хапва си и дава акъл.. Кой като нея.

То не че има някакви правила в игрите, ама поне това да бяха оправили. Не може 1 участник да почива всеки път.

# 249
Близначките играят двете, защото още в самото начало племето на траките беше с един участник по-малко и затова им разрешиха от продукцията.

# 250
  • Sofia
Мога и да не догледам играта, победителят е ясен. Моля за Вашите аплодисменти,  да посрещнем героят на вечерта - Нейно Величество АНКА-АРИЯТА😂 😂 😂

# 251
Любопитно ми е, защо водещата нито веднъж не попита траките защо им е Ана-Мария? Малко да вкара интригата в племето.

# 252
Потресена съм от коментара на близначките.. За сърдечния удар..

# 253
Близначките започнаха зле, но фактически те обърнаха играта.

# 254
  • Брюксел / София
Арията да не е рода на някой от продукцията?
Браво на Пламен за тичането!

Общи условия

Активация на акаунт