💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 996
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Нали някой писа, че Стоян искал от продуцентите да предложи брак на Валерия, дори си носил пръстен, но те отказали. Сега гледам в другия епизод се случва  newsm78 Thinking
Марешка сподели това по време на един Instagram Live. Тази идея му дошла по време на кастингите, но тогава му отказали, явно с напредването на предаването на сценаристите им се е сторило подходящо решение, но Марешка вече не е била част от шоуто и не знае, че развали голямата изненада на Стоян. Smile

# 316
Е нали искахте Ана Мария да играе? Сега, защо щяла да играе?
Е тя нека играе ама в отборните игри.Къде е тръгнала таз девойка да се пъчи с тва самочувствие ,за капитанска битка.Както се видя отбора май няма да иска да е тя.А изказвания от рода ще им натрия носа-алууууу коя беше ти?.Със какво извинете ? Тръгнала с трици маймуни да лови.Сега капитанската битка не е от особено значение ,за тях понеже са в резиденцията и си имат всичко-тя затова се пъчи да ходи.Нищо няма да загуби .Освен още повече да се изложи за пред аудиторията .Ма то от това повече ... на къде !

# 317
Внимание спойлер (евентуално) 😂

Ана Мария срещу Стоян. Играта е в апогея си, двамата висят на въже държани единствено от силата на мускулите си. Анка извисява глас, Стоянчо си запушва ушите и така изпада, и губи играта.
Да живее ангелогласната!
(нарочно с малка буква)

# 318
  • Берлин
Майкоууу...Арията на бойна нога....чак не ми се вярва

# 319
Нали някой писа, че Стоян искал от продуцентите да предложи брак на Валерия, дори си носил пръстен, но те отказали. Сега гледам в другия епизод се случва  newsm78 Thinking
Аз го написах след като гледах лайфа на Марешка, тя уж така беше казала, но явно от продукцията са позволили. Joy

# 320
Е нали искахте Ана Мария да играе? Сега, защо щяла да играе?
Е тя нека играе ама в отборните игри.Къде е тръгнала таз девойка да се пъчи с тва самочувствие ,за капитанска битка.Както се видя отбора май няма да иска да е тя.А изказвания от рода ще им натрия носа-алууууу коя беше ти?.Със какво извинете ? Тръгнала с трици маймуни да лови.Сега капитанската битка не е от особено значение ,за тях понеже са в резиденцията и си имат всичко-тя затова се пъчи да ходи.Нищо няма да загуби .Освен още повече да се изложи за пред аудиторията .Ма то от това повече ... на къде !
Може да иска да я пленят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321
  • Испания
Иво Сиромахов: "В момента подготвяме еротичен сериал с главно действащо лице Иван Стоянов, който се казва "Игрите на моя".

# 322
Не вярвах, че ще го напиша, но нека Ана победи- по- лека е, не е изморена или контузена и може да вземе Стоян пленник в имението- така и той доволен, че ще е при новите си дрешки.

# 323
ХАХАХАХ ооо да да е пленяватт и да е последва съдбата на Александър ! А дано ! Не е честно за други играчи тази да е там все още!

# 324
  • Варна
Някой да ми припомни - Роберта нямаше ли си сериозен приятел отвън ?
Ааау , Анка е капитан утре 😳 ЖДНБ

Е баш за нея си е тази игра като гледам. Статична игра. Ще висят там като препарирани на някакви въжета и който повече издържи без да го хване съклета пИчели, който се размърда губи. Непобедима ще е в тази игра.

# 325
Отсега ме хвана дерт как ще се оправдава СтоЕнча ако загуби от Ана-Мария. Mr. Green

# 326
  • Sofia
Отсега ме хвана дерт как ще се оправдава СтоЕнча ако загуби от Ана-Мария. Mr. Green
Е това вече ще е интересно. 😀 Абе аз като ви казвам, че Анка е "великият войн" вие не, на Не. 😀

# 327
Стоян печели и избира индивидуална награда.

# 328
Стоянчо бие и му предлагат имунитет или възможност да предложи брак. Той избира второто, Валерия му отказва и славяните го пращат на дуел и той губи...и тогава той създава рап хит Joy

# 329
  • Варна

Ще намери начин той, хич не се и съмнявам в способностите му да обяснява разни неща от дебрите на физиката. Различната дължина на дланите им и еднаквата дебелина на въжето като нищо много кофти шега ще му изиграят и ако евентуално загуби ще е било щото от екипа не са го били сметнали.

Общи условия

Активация на акаунт