💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 963
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз мисля, че тази снимка е от териториалната в понеделник.
баш от там е..?!

# 631
Да не иде човек едни вежди да му нарисуват, изписали сте света!... Laughing
Аз заявих, че бих изкарвала приятно с Наско в реалността, но си оттеглям мнението най-тържествено и си посипвам главата с пепел. Ок, умен е, има какво да си говори човек с него, обачееее с тия двете просто се самозабравиха! Някой ги оприличи на сестрите на Пепеляшка - ама много точно определение - зли и свадливи!
Коментарите на Пламен за дрехите на Добрин са просто пълна излагация! Ми да, от началото не го харесвам и той все повече оправдава това. Но хората са казали: по дрехите посрещат, по акъла изпращат... Как е възможно да обиждаш някого на това какво има да облече. Може да няма вкус, да не знае как да съчетае дрехи, да няма пари да си купи, чист ли е човека, другото няма особено значение. Въпреки, че в обществото това се наблюдава широко - всеки гледа кой с какво е облечен и как му стои... Толкова вече е набито в главите на всички, че е неразделна част от живота ни. Въпреки това, когато подобни думи са излизали от устата на мъж, още повече такъв с претенции за честност, принципност и героизъм, то те са още по-жалки!

# 632
Аз мисля, че тази снимка е от териториалната в понеделник.
баш от там е..?!
Тя е от там, но е публикувана снощи и според мен цели да ни покаже, че тази вечер Ана Мария ще даде решаващият си глас в номинирането на Юлиян.

# 633
  • Испания
Сакън, да не би някой да си помисли нЯщо. Следва оригиналният текст.

"Записките на балетмайстора"

Глава MMXIX

vesko.panchev
Това беше епизод с много интересни моменти!
- Розата: след известно време дните стават скучни, особено на рибарската колиба. Реших да разнообразя ежедневието и да повдигна настроението на Бети. Искам да е ясно, че това не беше опит за сваляне/флирт а просто мил жест. Тя си има сериозен приятел във външния свят който обича и цени! - Задачата на Капитана: най-благородната задача която сме получавали, а именно освежаване на Параклис Св. Георги Победоносец! Лакирайки/боядисвайки вратата и парапетите, си спомних за покойният ми дядо Васил на когото са казвали Веско бояджията.
Наградата беше впечатляваща. 2 касетки зеленчуци от градината и една кофичка пресни яйца
- Териториялната битка: Интересна физическа четири компонентова битка, в която синхрона между люлките беше в основата на успеха. Томас и Стоян се стараха много, като дори получиха големи рани на сгъвката зад колената... да стоиш надолу с главата толкова време люлеейки се не е лесна работа. Не ги виня, представиха се достойно, но просто синхрона на близначике беше зашеметяващ, дори Пламен не смогваше на темпото им.

# 634
  • Другата България
Аз от показаната снимка си затвърждавам мнението, че Венцислава директно ще го номинира Юлиян. А смятам, че това ще се случи довечера първо по промото, и второ по казаното от Александра за решаващия глас. При загуба на славяните изобщо няма да им е необходим решаващ глас-там ще са единодушни и Стоян ще е на пангара, това е кристъл клиър поне за мен. Така че при траките ще има някаква драма или подобие на такава и затова смятам, че те ще паднат довечера. Дано да греша.

# 635
# 636
  • Другата България
 Laughing hahaha smile3555
Написали едно към едно това, което той каза в миналия епизод, и сигурно го смятат за много оригинално. Но както казах и преди, лоша реклама няма. Най-"потресаващ" е финалът обаче
Цитат
Тук изниква въпросът: това ли е формулата за успех и такъв ли е примерът, който трябва да попиват младите хора - чрез грубост и лошотия да газиш напред и да печелиш!

На мен лично ми е смешно. Грубост и лошотия, какви прекрасни думи, същевременно силни със заряда, който носят и с това, което трябва да ни накарат да си помислим! Всички останали са олицетворение на добрина, едни мили, добрички, любезни, страхливи и и притеснени да не обидят и засегнат някого, само наш Юли хем груб, хем лош, хем невъзпитан. Ама нека пишат хората, то такива като нас, дето им отварят глупостите са за бой, аз втората статия дори не я погледнах, предполагам няма разлика. Някъде четох и че същата Лилия го зарязала Юлиян като му видяла "истинското лице" по тИлИвИзора. smile3532 Което се оказа булшит. Та и това така.

# 637
Плевенската статия няма такъв финал и е трогателна))

# 638
Ей го и Пламен при Томас https://www.youtube.com/watch?v=OBbCeEGht28

# 639
  • Другата България
Плевенската статия няма такъв финал и е трогателна))
Тенкс, ще пропусна. Sunglasses

# 640
  • София
Тя Алекс често използва"решаващ глас","в пълна безопасност" и още имаше,без те да имат нищо общо със ситуацията.Гледайки промото,дори останах с впечатление,че славяните си падат.Но изобщо няма да се изненадам,дори да не е тази вечер,а утре да си пратят на дуел Юлиян.

# 641
Аз също мисля, че са славяните и СтоЕнча е на пангара.
 Ако са траките нямам против да е Юлиян от кога чакам да го видя как опуква СтоЕнча.

# 642
Някой може ли да каже как би трябвало да се избере победител? В директна битка и който последен остане; тип “сървайвър” с племенно гласуване или тип ББ с гласовете на публиката?

# 643
Някой може ли да каже как би трябвало да се избере победител? В директна битка и който последен остане; тип “сървайвър” с племенно гласуване или тип ББ с гласовете на публиката?
И ние не знаем все още.

# 644
Аз подозирам, че ще е като във Фермата - гласове на участниците, гласове на публиката и игри между финалистите.

Общи условия

Активация на акаунт