💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 793
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 720
Близначките дали са заедно в тоалетната също?
Пламен каза във видеото на Томас, че близначките се изчакват да ходят в една тоалетна, дори всички останали да са свободни.
жИстоко JoyJoyJoy
Е, поне е ясно, че е патология. Освен това са и пискливи.

Ако не беще Юлиян, а някой слаб психически след като всички са съюзени срещу него щеше да се отчая и да се предаде. Но той е уверен в себе си.

Ужасни хора

# 721
Започвам да развивам органическа непоносимост към близначките, бива ли да са толкова прости?!
+1
С всяка следваща приказка , излязла от устите им , се излагат все повече и повече 🤦🏻♀
Анка не участва в игрите , не говори , че какъв го дири там ???

# 722
Охх, напрегнах се с тия близначки. Юлиян е прав абсолютно.

Анчето Федербал даже не я видях да играе, а тя чак се контузила.

# 723
Стояне ако беше малко по умен щеше да разбереш колко си прост. Март пък как ще каже че Пламен е висок максимум 1и 75.. Март е 2 метра ама има двигателната способност на  болен червей. Пламен и Юлиян са единствените достойни да спечелят според мен. Те двамата са единствените силни физически и умни едновременно.

# 724
Коя беше Елена и коя Стефания ?
По-хубавата е Стефания. Елена е по... мъжествена като излъчване и поведение.

# 725
Хм, Пламен току що нарече Венцислава "мазно петно"?...

# 726
Гадостина няма равна в това да пали фитили и после да се подсмихва под мустак.
Ще си намери майстора и тя някой ден.
Не завиждам на колегите ѝ.

# 727

Значи с по-грубия глас е Елена

# 728
  • Испания

Вещици са и двете.

# 729
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Все тая, и двете са еднакво тъпи, но за сметка на това със завидно самочувствие.

# 730
Много неблагодарни същества. След като Пламен и Юлиян им спечелиха поредната битка,  те отново срещу тях. А като ги изгонят няма да печелят повече битки и само те ще трябва да се номинират.

От промото е ясно, че траките са паднали и номиниран е отново Юлиян заради глас от Венцислава.

# 731
Много дразнят близначките, а ги харесвах доскоро. Огромно разочарование са ми жените, поне тези, които успяхме да опознаем малко повече. Единствено Амелия Мира ми харесва и много съжалявам, че вече не е в играта, а разни мекотели и празноглавки са там и се мислят за много силни. Ще ги видим на индивидуалните битки...

# 732
Сигурно утре падат траките, номинират Юлиян и Стоян си ходи в петък вкъщи. Ще бъде хубава битка, достойна.
Издразни ме .. пак го припомням, но ме дразни, че Март каза ''ще победиш Юлиян с лекота''. Единственият, когото би могъл да победи с лекота това е Ана Мария... и от това няма грам удоволствие, дори като се сетя за изопнатото Анкино тяло ми е гадно.
Но битка между Юлиян и Стоян би била хубава. Победата, както и загубата достойни. А не обидни за всеки от участниците...

След това ли ще ги обединят или чак след още една номинация? А реално като ги обединят защо по-слабите да имат по-голям шанс.. тогава, ако всичко е индивидулано няма ли да окапят много бързо?

# 733
Гадостина няма равна в това да пали фитили и после да се подсмихва под мустак.
Ще си намери майстора и тя някой ден.
Не завиждам на колегите ѝ.
Това “под мустак” май е буквално.

# 734
Много дразнят близначките, а ги харесвах доскоро. Огромно разочарование са ми жените, поне тези, които успяхме да опознаем малко повече. Единствено Амелия Мира ми харесва и много съжалявам, че вече не е в играта, а разни мекотели и празноглавки са там и се мислят за много силни. Ще ги видим на индивидуалните битки...

Тя именно, защото беше по-силна, искаха да я изгонят по-бързо. Хората обикновено се плашат от такива. Затова и по-успешните хора са по-мразени

Общи условия

Активация на акаунт