💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 740
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 780
Говорим кой колко е силен и как нямало начин да отпадне от друг по слаб.Обаче в последно време игрите не са направени за силни физически хора.От както се контузиха трима в една игра, следващите игри заприличаха на такива в детската градина.Държат с един крак делви, хващат топки във въздуха и все от този род.Следващият път сигурно народна топка и ластик ще им приготвят.Няма катерене, скачане, плуване.Така че никой не е сигурен на дуел, защото може да е най-силният, ама като му се падне да скача на ластик и си заминава.

# 781
  • Другата България
Факт е че ако не бяха прабългарите траките щяха да видят резиденцията през крив макарон. Факт е и че са толкова тъпи и неблагодарни че няма да си го признаят изобщо и колкото и да се напъва да ги накара да си признаят, толкова повече хейт отнася и ставаме свидетели на грозни разправии.  И далеч не визирам само него - той е сам, те са четири. Числено - само и единствено го превъзхождат, но крякат като кокошки, особено близначките и става грозно за гледане.

# 782
  • Козлодуй
Нали Юлиян беше против цигарите защо поиска от близначките да пуши от пурите им? Лъже че не обиждал жени нали обиждаше Роберта без да я познава от първия ден и без да го е предизвикала.
Стоян изкара  две точки за славяните не заслужаваше да бъде номиниран но надявам се от годежа да са му поникнали криле и да победи който и да е срещу него Simple Smile
В тази игра само от бившите прабългари играха добре Simple Smile Пламен беше страхотен хвана и топките изпратени от Март Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 07:31 от pvacheva

# 783
Пурите не са цигари. Димът не се вдишва. Но не намирам за правилно жени да ги употребяват.
За характера на Юлиан и Роберта- мисля си дали това не е неговият начин да нахъсва спортисти. Не с цел да я унижи, а да я "вдигне с ритници" като и показва как не трябва да правят спористите. В отборите много често си говорят така с треньора. Не го оправдавам. Търся обяснение.

# 784
Просто е силно изразена спортна натура и не търпи едни да се скатават, а после нагло да топкат силните. И аз да съм там ще избеснея при все, че имам много висок праг на търпимост. Ест. че никой не иска да ходи на номинационен дуел (колкото и да се бие пред камерите как е уверен и пр. алабалистики), ако ще и Чък Норис да се казва... В спорта няма нищо сигурно, същото важи и за живота като цяло. Колкото и да си добър рано или късно падаш. Колкото повече ходи на дуели Юлиян толкова по-голяма е вероятността да бъде елиминиран. Проста математика. А за съжаление ходи и се бие със силни мъже, а не като дуелите на някои други хора... Но на такъв етап сме от играта и това е положението.
Иначе яко ги нахрани близначките, хем им се подигра, хем им каза доста истини, но те са толкова кухи горките, че нищо не разбраха.
Колкото до крайната победа, не се знае. Ако има шанса да се класира на финал със сигурност ще има отлични шансове ако имаме финална игра, отлични шансове и при зрителски вот, защото е много популярен и харесван, единствено при вот от самите участниците не виждам как ще спечели, но пък ако успее да спечели още няколко значими дуела, някои хора могат и да преглътнат егото си и да дадат победата на най-заслужилия. Но дотогава има много вода да изтече. Още в петък може да си замине, а и нека видим първо кои ще са финалистите и после можем да коментираме по-обобщаващо.
Уф  Confused
Абсолютно съм съгласна с това мнение! А не както се коментираше, че Юлиян не приел номинацията мъжки като Стоян, а реагирал като Георги. 
Не ги харесвам славяните, ама там кои хора те номинират, а при траките хвани единият удари другият .. Ана Мария номинирала.. ужс

Аз мисля, че вече няма да има награда да се вземе пленник. Мисля че другата седмица ще гледаме Юлиян и Томас, или Томас-Роберта.
Няма шанс траките да паднат и двата дни на този етап.

Еднин плюс за Стоян от мен, вчера не номинира Роберта, а Март. Въпреки че преди време именно Март се опита да го убеди как Роберта го е нарекла мамино синче.

# 785
Айде стига бе , не виждам никакъв смисъл да драпат пак Славяните с още един пленник. Да ги обединяват вече !
Някой горе пишеше , че 7 траки и 4 славяни остават , то това са 11 човека.
Точно 11 човека бяха в Сървайвър ,  когато обединиха племената .. Така че определено е време !
Мен ми се искаше Томас да беше номерираният,  за да отпадне , а не Стоян
. По бих издържала да гледам глупавият Стоян , отколкото мазният Томас...

# 786
Говорим кой колко е силен и как нямало начин да отпадне от друг по слаб.Обаче в последно време игрите не са направени за силни физически хора.От както се контузиха трима в една игра, следващите игри заприличаха на такива в детската градина.Държат с един крак делви, хващат топки във въздуха и все от този род.Следващият път сигурно народна топка и ластик ще им приготвят.Няма катерене, скачане, плуване.Така че никой не е сигурен на дуел, защото може да е най-силният, ама като му се падне да скача на ластик и си заминава.
Това не е игри на силата, а на волята ! Трябва да има разнообразни игри. И според мен си проличава отново и отново, че Юлиян е комплексен играч. Не че е сигурен, защото както каза Diavolo и там, и в живота няма нищо сигурно. Колкото повече играе на елиминационна има по-голям шанс да си тръгне. Проста математика.
Но аз нямам капка съмнение, че каквато и да е играта петък той ще победи.

# 787
  • София
Стоян номинира Томас, а не Март!

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 08:11 от bubanka

# 788

Изминавам се, не гледах, само слушах тогава.
За мен в случая важното беше , че не номинира Роберта

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 08:11 от bubanka

# 789
Добре де, защо е това безкрайно цитиране на тоя чаршаф! 🙄

Номенирани, номерирани... Сериозно ли?!😂

# 790
А какво става с битката за територия, когато ги обединят?

# 791
  • Бургас
Не разбрах само Венцислава игра ли тази вечер?
Беше на полето, ама дори Анна-Мария игра повече от нея. Венцислава е една от най-слабите жени там, ако не беше в отбора на прабългарите, да беше изхвърчала отдавна.
По-точно, ако Юлиян не беше номинирал Георги, вместо нея - спасявайки я.

# 792
Изключително обидно е да те номинират слаби играчи, да ходиш на дуели и да отпаднеш докато в играта половината, които остават са слабаци. Надявам се Пламен, Юлиян, Стоян, Веселин, близначките /колкото и да не ги харесвам, в игра са най-добри от жените/ да си тръгнат последни.
Жените от траките не признават, че заради Юлиян и Пламен постигат успехи. Единствения, който показа, че го е оценил е Добрин. Единствения път, когато прабългарите бяха в рибарската колиба, беше при обединението и то защото не участваха в битката за територия. От там насетне участваха в битките и си се върнаха в резиденцията, като заведоха там и неблагодарните траки. И наистина е много дразнещо да знаеш, че племето ти отива на битка и му е все тая дали ще победят или паднат, тъй като ако паднат вече имат жертва. Пък и вече не се налага да мислят за това къде ще живеят, тъй като на тоя етап им е осигурена резиденция. После ако имат шанс пак ще се върнат там, ако ли не - кво пък, те са си свикнали месец и половина да са я на плажа, я в колиба.

Много се смях снощи като видях, че подпиращата стълба Ана Мария, която от малка играе федербал, накуцва. Къде бе, моме навехна глезена? Сигурно докато си бързала да се прибереш в уютната квартира си стъпила накриво?

# 793
За мен голямата глупост бяха номинациите на Пламен и Венцислава. Трябваше да подкрепят Юлиян и Анка да си тръгне. И ако се получеше да разкарат малко траки, в едно обединено племе на по-късен етап прабългарите можеха да са мнозинство.

# 794
То трябваше да се мисли няколко хода напред, ама.......
Венцислава е просто вата  . Явно имахме големи очаквания от нея ,но нищо не видяхме. Скатаване , слаби игри
и високопарни приказки само. Тя е най-голямата разочарование от жените.

Общи условия

Активация на акаунт