💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 885
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 795
Ами да - както Добрин ги подкрепи сега щяха да са мнозинство, да махнат слабите играчи и така подкрепяйки се, щяха в обединеното племе да махнат и славяните. А после.... каквото сабя покаже. Ама то някой трябва да мисли.

# 796
  • Бургас
Великите "логистички" ( по Стоян) - жените от племето на Траките...

# 797
Много истини каза Юлиян на близначките, ама кокошият мозък, разделен на две, не успя да вдене нито една и даже изопачи думите му... Няколко пъти каза на кокошия мозък, че ние (прабългарите) подсилихме племето ви, но двете лъщящи същества "чуха" аз и закудкудякаха в един глас елементарните си и плоски "хуморески". "Проблемът" (ако може въобще да се нарече така) при Юлиян е, че е напълно директен и искрен и е лишен от всякаква деликатност в изказа си. Право, куме, та в очи (ако имаш очи, ще видиш). А много хора не обичат да им се казва истината директно. За разлика от него останалите едно говорят пред другите и съвсем различно пред камерите. Примери няма да давам, защото са твърде много, а и сами ги виждате. Друг "проблем" на Юлиян е, че има силно развито чувство за справедливост и минаването между капките, прогресирането в играта, базирано на задкулисни схеми, вместо на лични качества, хич не са му по вкуса. И с право!
Март е абсолютното дъно! Учител и пожарникар ги победили, ама забрави и своята "помощ" за тази победа - абсолютното неумение да насочи топките в полето, камо ли към конкретен играч от своето племе... Гнусно ми е да го коментирам даже, защото не желая да омърсявам повече съзнанието си с неговата особа.
Поради тази причина ще пропусна и Венцислава, която май беше на терена в качеството си на славянка и се пречкаше на перфектния в играта Пламен, както и недоразумението Анка.
Томас направи велико изказване в стила на Сандо - Стоян ме номинира, защото ме смята за много силен... 🤣🤣🤣 Какво късогледство!
СПОЙЛЕР
Скрит текст:
Като се сетя, че някой беше писал, че Томас е отстранен от Ана-Мария, ме напушва още по-силен смях.
Пламен е страхотен играч, жалко само, че е толкова безхарактерен. Надявам се да имаме възможност още дълго време да се наслаждаваме на играта на перфектния тим Юлиян-Пламен, и че задкулисието и тънките сметки няма да ни развалят това удоволствие!

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 10:51 от Bilyana14.

# 798
Докъде сме тука? Гледам противния червен слип на Юлиян, че вече краси темата и даже е секси Wink

Много се смея с женската коалиция. Седнала доня Гадостина на трона/Барбарона и реди ли, реди тактики и стратегии...които все не се сбъдват. Цялото ѝ участие ще го запомня с това. Smiley
Анка-Капитанка се засегна от унижението на Тина и реши да се доказва в две-три игри.
Близначките както са си самодостатъчни е време да си повярват, че са силни и независими, а не само "саркастични". И хора, съвсем са наясно с това, което им каза Юлиян, просто егото им не позволява да признаят, че е прав. Все пак той го игра злодей до преди седмица.

Ще ми се до финал да избутат: Пламен, Юлиян, Близначките и Веско или Стоян.

# 799
Ние си мислим, че биха махали слабите и накрая силните да се бият и да спечелят. Но военното дело не е базирано на подобен джентълменски подход. Ако среден или дори слаб играч подкопае положението на по- силния и го отстрани,  то по- късно в индивидуалните битки има шанс да е срещу равностоен или по- слаб и да го победи. Затова всички “стискат зъби” да стигнат до обединението с максимум брой отстранени силни играчи. Веселин си разчисти терена при славяните. Роберта я котка, но при двубой с нея разчита да я победи. През траките е по- сложно- жените се стремят хем да използват, хем да премахнат 3 - Мата мъже, а после Гадостина размита, както и близначките да се преборят и с малко късмет- хоп победителки. На фона на тези сметчици харесвам Юлиан и Пламен. Всеотдайни са в битките. Имат справедливото самочуствие , че са много силни физически играчи, отлично подготвени за играта и биха се справяли и сами в двубои. Ще се радвам един от двамата да победи- даскала и пожарникара- напред!

# 800
Това, което мен ме разочарова в близначките, е коалирането им с Радостина - човек, който ми беше противен още от визитката и с когото едва ли бих могла да общувам. Разбирам, тя е била в депресия, детето й е невинно и в момента сигурно не му е приятно да чете навсякъде, че майка му е грозна и зла. Но някои истини в живота са трудни. Вината е нейна - можеше да не се показва по телевизията.
Ако близначките се бяха коалирали с прабългарите срещу нея и малката, щеше да е супер, но те разочароваха всички.

# 801
Ние си мислим, че биха махали слабите и накрая силните да се бият и да спечелят. Но военното дело не е базирано на подобен джентълменски подход. Ако среден или дори слаб играч подкопае положението на по- силния и го отстрани,  то по- късно в индивидуалните битки има шанс да е срещу равностоен или по- слаб и да го победи. Затова всички “стискат зъби” да стигнат до обединението с максимум брой отстранени силни играчи. Веселин си разчисти терена при славяните. Роберта я котка, но при двубой с нея разчита да я победи. През траките е по- сложно- жените се стремят хем да използват, хем да премахнат 3 - Мата мъже, а после Гадостина размита, както и близначките да се преборят и с малко късмет- хоп победителки. На фона на тези сметчици харесвам Юлиан и Пламен. Всеотдайни са в битките. Имат справедливото самочуствие , че са много силни физически играчи, отлично подготвени за играта и биха се справяли и сами в двубои. Ще се радвам един от двамата да победи- даскала и пожарникара- напред!

Точно. Просто ние като зрители се надявахме всички да са предимно силни физически играчи. А реалната подборка е различна и те са си в правото да смятат себе си за достойни да продължават след като са избрани за участници в Игрите. И аз все се надявах Ана-Мария да прояви някаква доблест и да се откаже сама, но не би, жената дори носовете им тръгна да натрива.

# 802
Ми аз пък да питам, нали има кастинги? Не може да не са я видяли, че чеп за зеле не става от нея ама са я допуснали до участие.

# 803
Близначките са като клонинги, чак е плашещо да ги гледаш понякога.
На мен ми стана симпатичен Стоянчо, въпреки че е доста наивен, но  го отдавам на младостта Simple Smile определено му симпатизирам повече от на Пламен, при който ми се  струва, че не всички карти са на масата и доста се прикрива.
Останалите изобщо няма какво да ги коментирам-за мен фаворит е Юлиан, най-малкото защото е най-добър в игрите.

# 804
Допускат ги , за да има конфронтации и интриги. Основно подборите ги правят психолози, очевидно ориентирани в търсене на личната драма. Иначе аз в моето обкръжение се сещам за поне 20 човека, които са физически по-подготвени от повечето от участниците, но те нито са ходили на кастинг, нито вероятно биха били избрани .

# 805
  • София
Много добре разбират близначките, какво им обяснява Юлиян и това, че им достави всички благинки си го осъзнават чудесно. Още от началото показаха, че са доста прозорливи за действието на съотборниците си. Но си трайкат, играят играта. Всеки играе както може. Никой не е напълно черен, нито бял. Като се сетя какво плюене беше по Юлиян преди няколко седмици...

# 806
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И по какъв начин точно им помага това да се правят на невменяеми? Форматът не е "Игри на изопачаването, измислиците и простотията".

# 807
Аз пък си мисля ,че славяните пак ще паднат довечера и Стоян ще се изправи срещу Томас

# 808
  • София
Също така не е "Игри на сексистите, мъжките сърца и забиване на нож в гърба (визирайки как Юлиян как преметна ямболията навремето), но и това наблюдаваме.
Да признаят благодарност и признателност към Юлиян, пак не го прави по-малка мишена на номинациите, защото от където и да го погледнеш е най-силният играч и по тази линия ще е винаги на прицел. Сега, че му лазят по нервите е отделен въпрос и че той се връзва да им се обяснява.

# 809
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да признаеш истината няма нищо общо с номинациите, разбира се, да си го номинират колкото искат, тяхно право е. Има общо само с доблестта и честта. Да изопачаваш истината и да наричаш черното бяло за мен не е прийом в играта, а липса на определена мозъчна функция.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 12:59 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт