💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 872
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Аз пък си мисля ,че славяните пак ще паднат довечера и Стоян ще се изправи срещу Томас

И според мен днес ще паднат славяните. / и искрено се надявам де /
Разговора на Юлиян с Венцислава е през деня и мисля, че той просто я е хванал да изчистят номинацията и от миналата седмица, а не тази.

В рибарската колиба по спомен бяха 10 легла, ако слеят племената следващата седмица, когато са 11 сметките идват точно.
10 в колибата + 1 в резиденцията / този, който печели териториалната битка / и ако по негово желание си вземе другарче за компания.

# 811
  • София
Аз пък си мисля ,че славяните пак ще паднат довечера и Стоян ще се изправи срещу Томас
Не вярвам, че може да е срещу Томас, защото са 3 на 2 гласа и според мен би била Роберта номинирана. Веско не би номинирал Томас, а и си личи по това как са си още близки, Томас, какъвто е сръдлив, не би го простил това на Веско.

Смятам, че траките ще паднат, другото беше само хипотеза.

# 812
Отново изгледах епизода и искам да отбележа, че този път Ана-Мария беше от полза на отбора си. Пречеше на Стоянчо успешно, като веднъж дори до му избута мрежата и така изпусна сигурна топка. Венцислава изгуби лесна точка, но ми изглежда, че тя не е много добра с координираните движения по принцип.

# 813
Близначките много обичат да си правят майтапи с другите, но настъпят ли ги тях, подскачат като ужилени

# 814
В рибарската колиба по спомен бяха 10 легла, ако слеят племената следващата седмица, когато са 11 сметките идват точно.
10 в колибата + 1 в резиденцията / този, който печели териториалната битка / и ако по негово желание си вземе другарче за компания.
Квачките спят на едно легло, а те няма да отпаднат сега и 10 легла им стигат.

# 815
Кой е единствения участник, на който водещата говори на галено?

И защо всички се правят на ударени, че победителя във формата е ясен от началото?!?

# 816
Кой е единствения участник, на който водещата говори на галено?

Веселин - Веско

# 817
Във фейса вече е публикувано кой ще напусне в петък, има дори и снимка от студиото  Laughing
Спойлер!
Скрит текст:
Стоян

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 13:57 от elpi

# 818
Към спойлера

Скрит текст:
Е, тъкмо ще има време да готви сватба Grinning

# 819
  • София
А срещу кой се е бил?

# 820
Близначките много обичат да си правят майтапи с другите, но настъпят ли ги тях, подскачат като ужилени
Мозъкът им наистина е разделен на две. Толкова тъпота и посредственост на едно място, че чак прелива от кухите им глави.

# 821
Спойлер
Скрит текст:
Скрит текст:

# 822
  • Варна
Скрит текст:
Спойлер
Скрит текст:
Скрит текст:

Сто кила обаче продължава да поства снимки и да издава кой е отпаднал.
Тази пак е от неговия Инста Grinning

# 823
Сто кила е голям интелектуалец, а и писател Wink

# 824
  • София
Килата ще спрат да го канят, иначе👍за спойлера.😆 Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт