💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 288
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 825
  • Sunshine state
Мен много ме разсмя питането на една съфорумка от предното студио със 100 кила - кой е този циганин. 😂
Значи вече е ясно. Ами..
Скрит текст:
доволна съм!

# 826
Той Килата сигурно е зачислен до края на студията там да е гост и може и да има снимки и на останалите отпаднали в архива си, пък да ги вади всеки четвъртък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 827
Кой е единствения участник, на който водещата говори на галено?

И защо всички се правят на ударени, че победителя във формата е ясен от началото?!?
Спокойно, няма да е Веско. Smiley А вие имайте повече вяра в любимеца си. Възможен спойлер.
Скрит текст:
Веско на мач на Лудогорец. Мачът беше на 14.09.

# 828
  • до най-прекрасния мъж
Последното не е спойлер, някой сподели, че на 14.09 целият екип се е вдигнал от морето посока София. Така че игрите са приключили преди тази дата.

# 829
Уж следя темата, но тази дата съм я пропуснала, за сметка на многократно натъртваната за край на снимките дата 18.09. Simple Smile

# 830
Обичам спойлерите. След тях винаги с нетърпение чакам епизодите, за да видя как се стига до това, което пише в тях.

# 831
Обичам спойлерите. След тях винаги с нетърпение чакам епизодите, за да видя как се стига до това, което пише в тях.
И аз съм така. Дори ми е по-интересно и гледам по-внимателно когато знам какво ще стане.

# 832
  • Варна
Той Килата сигурно е зачислен до края на студията там да е гост и може и да има снимки и на останалите отпаднали в архива си, пък да ги вади всеки четвъртък Stuck Out Tongue Winking Eye

Някой беше писал по-нагоре или в предна тема, че снимките в студиото ги правят текущата седмица, просто в сряда, а не в петък.

# 833
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега само остава някой да информира Килата, че студиото се излъчва в петък.  Laughing

# 834
Специално за Bilyana14 . Дали ще ми спойлва? 🤔😄

Скрит текст:

# 835
Ефектно ще е, ако покажеш спойлер с удостоверение за брак. 😁 Приел приятелство във ФБ е едно нищо вече... Хората търсят популярност и поддръжници. Фурорът по време на излъчването е голям, после търкат наред приятелствата, щото... извинете, ама какво приятелство е това!? 🤪

# 836
Специално за Bilyana14 . Дали ще ми спойлва? 🤔😄

Скрит текст:

Само така, момиче! 😘 Много се радвам!
Скрит текст:
Поздравления и за тези 4761 крачки до 15 ч. 😉👍

# 837
Ефектно ще е, ако покажеш спойлер с удостоверение за брак. 😁 Приел приятелство във ФБ е едно нищо вече... Хората търсят популярност и поддръжници. Фурорът по време на излъчването е голям, после търкат наред приятелствата, щото... извинете, ама какво приятелство е това!? 🤪
Абе ти пък хаха аз изобщо не съм се взела насериозно. Просто ми е забавно, даже никога не съм му писала коментар във фейсбук или да харесам снимка. Направо му поисках приятелство. 😄

# 838
  • ВАРНА
Спокойно, няма да е Веско. Smiley А вие имайте повече вяра в любимеца си. Възможен спойлер.
Скрит текст:
Веско на мач на Лудогорец. Мачът беше на 14.09.

Снимката е брутален Photoshop!

# 839
  • Другата България
Не съм отваряла спойлерите, то и без да ги отварям предполагам какво ще стане, вече го и написах. С тази игра, която дадоха в промото е толкова лесно да сгрешиш "случайно" Laughing, че повече здраве му кажи. Напълно възможно, дори много вероятно за мен е някоя, а защо не и няколко от квачките да саботират и Юлиян отново ще е номиниран. Много разбуни кошера, много истини им каза в очите, а никой не обича това. Ще продължава да го прави, и докато не ги обединят все ще ходи по дуели. Добре поне че ги отстрелва един по един там, което съм сигурна и че ще направи утре със Стоян. Но ту мач ми идват тези разправии, защо поддава на това кудкудякане и започва да се обяснява, да се пали, да се опитва да им покаже нещо, което за слепец е видно, но е и видно, че нито една от тези няма да си признае и да му благодари-на прабългарите като цяло, и тримата...досадно става, ненужно, нищо няма да се промени. Тези двете толкова са си повярвали, толкова са кухи, нито чуват какво им се говори, нито вдяват, опитват се да остроумничат, подхвърлят някакви реплики и дуплики за олтари, свещи, портрети, другите три седят отстрани и се хилят ехидно, подкрепящо и подигравателно, и имам чувството, че съм в един друг тип предаване. Ако тези двете моми бяха се съюзили с двамата прабългари и Добрин, щяха да стигнат много по-напред във формата. Само трябваше да помислят малко, сами, което за тях е очевидно трудно начинание. Докато беше Наско там, слушаха Наско и се водеха по него. След като той си тръгна мястото му зае Радка. Те имат нужда някой да ги води, да ги наставлява, сами не могат да имат позиция, крайна и окончателна, и най-вече твърда. Жалко, че са силни жени, красиви, добри състезателки на фона на останалото женско представителство и при една по-добра стратегия и много малко акъл съдбата им щеше да е различна.
Хареса ми как им го каза Юлиян това за племето им-че съсредоточени върху славяните, които са силни състезатели, просто ги пренебрегнаха тях като най-слабо представящите се и само и единствено затова те съумяха да се запазят числено. И това е самата истина, траките си бяха все или последни, или втори, но никога първи. Ама това се забравя много бързо.....

Общи условия

Активация на акаунт