💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 244
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Утре играта изглежда бая тежка, уф притеснявам се доста за Юлиян, а и Стоян е третия най-добър и комплексен състезател след Юлката и Пацо.  Confused

Относно разразилия се скандал, напълно оправдавам Юлиян. Сред такова стадо нагли и за нищо не ставащи овце как да се държи. Да им мълчи? Ако мълчи пък ще излезе някаква изтривалка. Те не само го номинират, но и се гаврят с него и то по отвратителен начин. Естествено, че ще отвръща, това не е Амелия да стане да им сготви на ония кочове славяните.
Нито е налитал на бой, нито е хвърлял, трошил, заплашвал и пр. Само словесни обиди. Копал бил дъното. И да копае, останалите отдавна са под това дъно, срещу тях да тича няма да ги стигне.

# 1 006
Дано са й малки децата на Венцислава, 12 годишния ми син щеше да умре от срам, ако бях на нейно място. Как ще работят тези хора после с колегите си? Направо стомаха ми се обръща от неудобство като им гледам излагациите.
И тоя малоумен щит какво им пази - да не ги номинират събота и неделя ли?
Аз пък не мога да повярвам, че майка може да изкаже подобно мнение като твоето. Юлиян прекали и намеси много лични теми, като семейството. Ти как щеше да реагираш като майка. Сигурно щеше да се радваш, че някой казва, че си срам за децата си. Венцислава не ми е любимка, но реагира супер адекватно. Аз лично заради децата си бих му избола очите.
И пак казвам - не мога да повярвам, че майка прави такъв нелеп коментар.

Колкото и да ме нападаш си оставам на същото мнение. Децата са свято нещо и никои няма право да ги напада и вкарва в конфликти за щяло и нещяло.

# 1 007
Е то е ясно, че утре ще победи Юлиян.
Обаче ако на финала спечели Весо тираджията ще е страшна и излагация.

Или пък Томас танцьора Joy

# 1 008
Отвратителен Юлиян! Изумена съм от симпатиите и подкрепата му тук и във фейса... От нехаресван меко казано до това сега...
Нека му се радват колкото си искат. Утре един такъв Юлиян ще скача по техните глави.

# 1 009
  • Испания
Само словесни обиди.

Само?

# 1 010
Утре играта изглежда бая тежка
...

Най-после игра, която да става за гледане. Това днес беше някаква пародия, като дори не съм сигурна, че играта не си беше малко нагласена.

# 1 011
  • София
Ужасен, ужасен Юлиян. Тъкмо малко се реабилитира и пак се омаза. Неговото поведение обедини жените в племето. Толкова да е невъздържан и проклет.

# 1 012
  • София
Аз имам усещането, че игрите вече продължават по 10 минути, а в останалото време гледаме скандали...

# 1 013
Всъщност, истината е тази, че жените може би са съвсем наясно, че няма как да стигнат до финал, но ще направят всичко възможно да не позволят Юлиян също да стигне, защото колкото по-често е на номинация, толкова по-реален е шансът да отпадне и да не стигне до финал. И всичко това е заради неговата грубост!
Не, не го обиждат в случая, обосновават си номинациите, които не са далеч от реалността, а той рипа и ги почва с автоматичен откос. Човек трябва да е наясно, че няма как да е харесван от всички, а когато е грубиян, съвсем пък. При него е защитна реакция, дори не знам дали е напълно съзнателно или просто е рефлекс, граден с години... Никой в тази игра не е длъжен да пази друг до финала. Вие да не си мислите, че след като виждат физическите възможности на останалите участници, хора като Ана Мария или Венцислава не са наясно, че шанс нямат никакъв?! И тук заработват коалиции, които да вкарат в битка хора, срещу които шансът на слабите е най-малък или никакъв. Вече физическата подготовка и тактическата такава в самите игри, ще покаже кой ще има способността да премине през всички физически препятствия, през тези, в които се иска логика, техника, търпение, както и през психологическия натиск, на който ще бъде подложен. И който премине през ВСИЧКО това, ще спечели. Затова крайният победител трябва да се излъчи с битка, а не с гласуване. Това че победата ще бъде постигната освен с физически качества и с грозни човешки качества, вече говори за това в какви времена живеем и на какво ниво са междучовешките отношения... Някога Бог е затрил Содом и Гомор заради подобни неща. Човечеството няма шанс, ако падението на хората продължава все така стремглаво и ще се самоунищожи. Не знам какъв е начина - казват "четете книги", но не е само това. Наистина не знам какъв е начинът да се измъкнем от това блато, в което светът затъва.

# 1 014
Жените при славяните им слугуваха, флиртуваха, пълно подчинение. А тук при траките е някакво диво женско царство.

И в двата случая бяха оплюти от коментиращи тук жени.Няма угодия.После мъжете били сексисти.

# 1 015
  • Пловдив
Утре май бая ще окъснеят на елиминационната битка. Представям си как тракийките тъкмо си отварят шампанско да празнуват и изведнъж Юлиян се задава, ще им приседне. Joy

Оу, има някакъв пъзел с кубове... Стоянката да му мисли.

Като гледам те и двамата много му мислят Joy Този, който победи, май е останал да си чака племето на плажа за следващата битка.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 00:17 от milandria

# 1 016
  • Брюксел / София
Аз само като гледам развих пълна нетърпимост към женското тракийско царство. Яд ме е, че СтоЕнчо ще отпадне защото играеше винаги с хъс и се стараеше, според възможностите си. А тази кукувици са абсолютно не на място да са още в играта на този етап.
Юлиян избесня! И го разбирам, не го оправдавам, но го разбирам! Даже се чудя тези от продукцията защо направо не дадат      парите на Арията, първа подгласничка Радостина, втора Мазното петно и трета - сестрите на Пепеляшка, и да се свърши с тази мъка!

# 1 017
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изумена съм от симпатиите и подкрепата му тук и във фейса... От нехаресван меко казано до това сега...
Ами смятай само колко са зле останалите, щом започнахме да симпатизираме на Юлиян.

# 1 018
Копал бил дъното. И да копае, останалите отдавна са под това дъно, срещу тях да тича няма да ги стигне.
Да, няма как да ги стигне, защото ги води с няколко обиколки в тази дисциплина.

# 1 019
Иде ми да трясна с нещо по главата всички кокошки начело с най-голямата глупава птица  #2gunfire

Имате ли идея как стават номинации като обединят племената? Кои отиват на битка и как?

Общи условия

Активация на акаунт