💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 160
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
И тоя малоумен щит какво им пази - да не ги номинират събота и неделя ли?

Ааа... този малоумен щит не пази от нищо. Все повече  се дразня, когато Александра го обявява като "амулет", защото идеята на амулета е да те предпази, да сработи предварително. Пък щита го дават следварително, демек, ковнете си го на стената, че да скриете дупката в тапета... хъм... или нещо такова. Поне да не го наричаха "амулет", ами просто "щита на SDI". Малоумно е, както и останалото творчество на бг-сценария.
Например, днешната игра. Би била прекрасна като игра на капитанска битка, но не и за номинации. Игрите за номинации, както и териториалната битка, трябва да са динамични. В тях участват най-много хора, нещо трябва да се случва. Да гледаш 10 човека неподвижни и концентрирани в посоката на вятъра не отговаря на представата ми за динамика. В крайна сметка, аз също съм зрител, от когото накрая ще искат пари/време под формата на смс-та или електронно гласуване. Примерно.
Струва ми се, че любимият ми бг-сценарий е отредил на Джулката една изключително неблагодарна главна роля. Той не може да бъде никакъв друг, освен "силен и лош". Не му е разрешено. Трябва да коли и беси, както в игрите, така и в свободното си време. Нарочили са си го за главен дразнител - и това е. Да, той е едно огромно самоходно его. Да, той е брутално директен. Да, той има талант да бъде адски неприятен. Обаче започвам да се съмнявам в тази легенда, тъй като това е единственото, което ми показват. Същото се отнася и за Пламен. Той е кротък, свит, неконфликтен, без собствено мнение, говори само пред камерите... хъм... наистина ли е така?!? Близначките са кокоши мозък, разделен в две глави, шумни, намазани, лъщящи и накичени като годени циганки - така ли е? Веско е "мъжкар", романтичен, галантен, с широки рамене, удобни за всички да плачат по тях, всеопрощаващ и всеприемащ... айде, бе?!? И така нататък, и така нататък... Ми, с всеки следващ епизод съмнението ми се усилва. Бг-сценарият прекали с етикетите.

Някой знае ли след обединението какви ще са битките? За имунитет, за награда, елиминация - и още какво?

# 1 066
  • Пловдив
При славяните хем губят непрекъснато, хем няма скандали и проблеми (напоследък хаха).

Това е защото си изчистиха "слабите звена" и вече всичко им е наред Grinning

# 1 067
Мазна Радостина, как долно лъже, не била в коалиция, само дето ни го дават всеки ден как женската сбирщина е събрана пред верандата и обсъжда кой да бъде номиниран или изпратен на капитанска битка. Никога не била съботирала играта, само дето се наговаряше всеки път с мазньоча Александър как да провалят играта, за да може друг съотборник да бъде елиминиран. С тази причина избра и Юлиян да бъде в племето, за да бъде номиниран всеки път. Маймуна в лице, но и гадина отвътре. Велислава пък е голям паразит, прикрепва се към стадото само и само да издрапа по-напред в играта. И това е военна и пример за силна жена, медуза пълна. Кокошките няма какво да ги коментирам, просото има повече мозък от тях.

# 1 068
Преди малко гледах промо по ТВ-то за играта утре.Май май и на Юлиян ,не му се отдават пъзелите,Александра ,като казваше кой си заминава беше много тъмно.

# 1 069
  • Пловдив
Винаги ми е било чудно какво се случва, ако се паднат двама играчи, на които пъзелите не са им сила. Александра ще трябва да дава пак подсказки, като на капитанската битка на Веско, че иначе може и до утре сутрин да не го наредят.

# 1 070
  • София
Напоследък хич не ми остава време и едвам успявам да изгледам, обикновено постфактум, старая се да ви изчитам, но не винаги успявам.

В последните дни стана неприятно за гледане и слушане. Това жалко кокошо парти, наречено "женска коалиция", направо убива половината игра. Близначките много бързо се самозабравиха, а и доста бързо излетя от главите им колко не харесват Радостина. Да не говорим за абсурда Ана- Мария да остане в играта след Юлиян или Стоян. Много силно се надявам Юлиян утре да победи. Дано да издържи психически. Видях в промото за утре, че последната част от играта е пъзел, а Стоян не се слави с голям интелект, та дано Юлиян се справи.

# 1 071
  • София
Игри на волята: България (07.11.2019)

Епизод: 44

За МОБИЛНИ

за МОБИЛНИ

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 072
Скрит текст:
Вижте в YouTube как изглеждат финалите на някой сезон. Игрите са дълги и много брутално тежки

жена няма абсолютно никакви шансове. Дори малко мъже го могат - катерене по въже, високи кули, набирания, баланс, влачене на много големи тежести. Веско е силен, но не е пъргав. И не блести с много висок КПД на горните етажи. Ако Алекс не му беше казала да си разкопае пясъка за да издърпа заседналите гюллета, можеше и да падне от някой по-умен и по-силен от Александър.

Ето това е игра. За жалост в нашия формат тази игра не е по силите на поне 85-90% от участниците.

# 1 073
То не се ли знае кой остава, нали имаше снимка на Килата със загубилия двубоя.
Аз чакам с нетърпение Радостина кухите близначки да отпаднат, дали ще е скоро? 😁

# 1 074
Аз пък не успях да си обясня логиката на Ана-Мария - махнала си ръката, с която спира вятъра, защото треперела много и я било страх да не изпусне монетите по-рано...🙄🤔 Не виждам никаква връзка между двете неща... да не съм прихванала кокоша тъпота от близначките... 😯

# 1 075
Оригиналните Игри на волята са си чист Кросфит - това, което тренира Радостина.

Някъде могат ли да се видят правилата на колумбийското предаване , за да ни се изясни какво става след сливането на племената?

# 1 076
  • София
И аз такива игри искам да виждам, ама кой да участва в тях?
От тези които са ги подбрали само трима човека ги виждам там. Другите ще измрат буквално.

Аз важните за мен промота гледам с половин очо и не мога да гадая, но чух как Александра подмяташе там нещо за пъзела.
Явно ще е сложен пъзел или просто нервността от победата на всяка цена обхванала и двамата също ще повлияе върху резултата. Когато човек е нервен и пренавит, то той не мисли много и мозъка не функционира правилно. Можеха да подминат пъзел когато имаме двама топ атлети, а да направят едно комбо от плуване, силова част, ловкост, нещо такова. Сега утре ще ми редят кубчета, май са запазили кубчетата от онази игра на Гичка с Амелия?  Simple Smile

# 1 077
  • София
В такъв тип игри биха се справили Юлиян, Пламен, Веско и Добрин. Ако за жените е малко по-лесно, Роберта също. Тя не е бърза, но в такива игри се справя добре.
Ако накрая останат силни мъже, се надявам финалът да е такъв.

# 1 078
В такъв тип игри биха се справили Юлиян, Пламен, Веско и Добрин. Ако за жените е малко по-лесно, Роберта също. Тя не е бърза, но в такива игри се справя добре.
Ако накрая останат силни мъже, се надявам финалът да е такъв.
Съгласен ,аз бих добавил и Стоян в групата,която има възможност да завърши подобна игра.

# 1 079
  • София
За Стоян не съм сигурна, той е добър в игрите, но по-скоро е бърз, подвижен, а тук се иска сила.

Общи условия

Активация на акаунт