💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 177
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 050
@Dream Team - съвпадение е, че и Алекс е жена,но и тя не си е на мястото в този формат. За мен много слаба водеща за такова предаване , просто не е за нея.

# 1 051
Нормално е слаби играчи да се коалират и да прогресират в подобни формати. Ако жените се бяха изправили и заявили - да, коалиция сме и чистим силни играчи защото това е в наша полза с оглед етапа на играта нямаше да има проблем. Защо не се изправиха с картите на масата и с думи в очите не ми е ясно лично на мен.

# 1 052
  • София
Хора,

Хората обичат откритите и първични хора, тези на които можеш да им вярваш пред тези непознатите с маска... Това първо.
Второ, колкото повече го ритат Юлиян, както и да се държи той и каквото и да монтират и отразяват от екипа на шоуто, то последния ще става все по-популярен и обичан. Чиста народопсихология. Даже му вършат услуга без да искат, само че от Юлиян се иска да побеждава. Ако побеждава няма да има проблем и обикновените хора ще го заобичат още повече. Значи от моите близки и приятели с които обсъждаме формата мога да ви кажа, че 90% са твърдо за Юлиян?! Ха де, как, защо??? И това не са само мъже, даже жените леко преобладават в моето обкръжение. Един от най-добрите ми приятели е за Пламен. Общо взето 90% за Юлиян и 10% за Пламен. Това ми е извадка от едно 30 човека грубо. Правете си сметката... И понеже си говорим за шоуто и сме разисквали и съм питал защо са за него, ами кефят му се колко е силен в игрите и как оцелява сам срещу всички?!
Ето това сам срещу всички е разковничето. Пак народопсихология.
Никой не обича филмите и сериалите с лош край. Тук се опитват да изкарат Юлиян злодея на сезона, но всъщност е точно обратното и Жокера има огромната народна подкрепа, някой замислял ли се е изобщо над този психологически момент? Хмм?
Българина не обича коалициите, защото ги асоциира с политиците, не обича и мишките. Ние сме велик народ с велика история, никога не са ни пленявали знамето на фронта също така. Та в този ред на мисли, българина не обича и джендърчета а.к.а. славянчетата.
И мъже и жени масово харесват Юлиян. Има и такива които го мразят открито и не виждам нищо лошо. Сигурно са прави за себе си, свят шарен и широк.
Но никой не е безразличен към него. Ето това също е много важно за всяко едно шоу и даден участник, било той платен актьор или обикновен човек от народа. Безразличието е най-големия враг. Това е убиецът на рейтинги!
Та, Тупарев да се замисли малко и той кой им прави шоуто и им носи рейтингите и да вземат да сменят предварително гласения за победител, да не станат после за всеобщо посмешище.

Та да се върна на мисълта си. Колкото повече битки печели Юлиян толкова по-популярен ще става. Така едно време в древния Рим, гладиаторите които са жънели успех след успех на Арена са били по-обичани от народа и от най-добрите генерали, които са водили непобедимите римски легиони.

Народопсихология хора. Wink

# 1 053
  • Варна
...
Сега като се гледат квачките, едва ли се харесват.

Не мисля, те винаги се харесват.

Веско според мен е сигурен финалист.
Да, за мен Веско си е финалист. Продукцията няма да допусне човек като Юлиян да е победител.
Веско го тикат, помагат му. Поне така го виждам

# 1 054
...
Сега като се гледат квачките, едва ли се харесват.

Не мисля, те винаги се харесват.

То и Юлиян след тази вечер не би трябвало да се харесва, но съм сигурна, че не е така.

# 1 055
  • Испания
Не знам защо масово се смята, че обратното на "харесвам" е "мразя". Може да не харесваш някого и да не го мразиш. Та кого познаваме от персонажите, участващи във формата, лично? Кой е направил на някого от нас нещо непростимо, та да го мразим? Объркана е стойностната система. Виртуалното се приема за реално и всичко се приема много лично.

На моменти ми става страшно за хората, пишещи кого и как мразят, на моменти ми става смешно, като гледам колко лично се приема някакъв си измислен формат.

# 1 056
Абе, Дяволо, от началото на формата до сега не си изписал толкова глупости, колкото тази вечер! Dizzy Face

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 03:48 от Анонимен

# 1 057
... Веско според мен е сигурен финалист.
Да, за мен Веско си е финалист. Продукцията няма да допусне човек като Юлиян да е победител.
Вижте в YouTube как изглеждат финалите на някой сезон. Игрите са дълги и много брутално тежки

жена няма абсолютно никакви шансове. Дори малко мъже го могат - катерене по въже, високи кули, набирания, баланс, влачене на много големи тежести. Веско е силен, но не е пъргав. И не блести с много висок КПД на горните етажи. Ако Алекс не му беше казала да си разкопае пясъка за да издърпа заседналите гюллета, можеше и да падне от някой по-умен и по-силен от Александър.

# 1 058
  • София
калабаза,
не мисля, че са глупости, точно обратното.
обяснявам защо аз смятам, че Юлиян е харесван толкова много. Пак по същата логика навремето народа масово си заплю Ники сървайвъра. Отново сам срещу всички и отритнат, същия ''социопат'' пак обиждаше и кълнеше наред, хех.
Добре де, а според теб тогава защо е така? Ако моето са глупости искам ти да ми отговориш ей така аргументирано като мен, защо е популярен и харесван повече от останалите? Но да не говорим за фейса и хората отвън, а само за тези тук в тази тема, защото те също са част от нашия народ, нали така?
Едва ли е заради слипа му...  Laughing

# 1 059
Скрит текст:
... Веско според мен е сигурен финалист.
Вижте в YouTube как изглеждат финалите на някой сезон. Игрите са дълги и много брутално тежки

жена няма абсолютно никакви шансове. Дори малко мъже го могат - катерене по въже, високи кули, набирания, баланс, влачене на много големи тежести. Веско е силен, но не е пъргав. И не блести с много висок КПД на горните етажи. Ако Алекс не му беше казала да си разкопае пясъка за да издърпа заседналите гюллета, можеше и да падне от някой по-умен и по-силен от Александър.
Веско чакаше Алекс да му каже да разкопае пясъка около тежестите, не защото не се е сетил, а защото не знаеше дали е позволено. Относно твърдението ти, че жена няма шанс да победи във финалната игра, може да погледнеш статистиката на шоуото, където ще видиш че 5-6 жени вече са го правили.

# 1 060
  • София
Утре ще е много тежко и за двамата. Отдавна още писах, че не искам точно Стоян за съперник на Юлката, а то точно това стана. Въпреки, че за мен Пламен е по-добър от Стоян, то бих предпочел него, защото Юлиян уважава много Пламен като съперник и той ще отвори най-доброто от него, докато тук ще е лично. Просто между Юлиян и Стоян е лично, за което и двамата носят вина, но пръв започна именно Юлиян с Валерията и онази талпа. Юлиян ще е пренавит на всяка цена да не падне точно от този съперник. Ще го боли много ако загуби точно от него, в това съм сигурен. Така че нервите ще го държат и не очаквам да даде най-доброто от себе си. От другата страна същото. Стоян ще излезе и ще изяде пясъка само и само да победи най-омразния му съперник в играта. Но и там очаквам нерви, защото и той най-малко иска да загуби в играта именно от него. Стоян например би дал най-добрата своя версия срещу един Веско например. Както Юлиян с Пламен. Не знам защо го пиша това, просто на усещане карам. Нямам доказателства. Wink
Значи ние като зрители печелим, защото ще станем свидетели на драма и оспорван дуел утре, но и пак ние като зрители губим, защото един силен и достоен играч ще си отиде. Аз може и да съм писал неприятни неща за Стоян, но не искам да отпада и не мисля, че заслужава толкова рано да отпадне, а в играта да остават играчи като Томас, Март, Радостина, Венцислава, Добрин и Ана Мария. Но това е положението.
Много се изкушавам да отворя някой спойлер, защото напрежението ми е много голямо и направо ме убива ама пусти инат, уффффф, не знам ще си помисля и може и да направя изключение. А може и да не гледам играта, а само да превключа накрая и в зависимост кой е победил да гледам или не. Wink Но ако отпадне Юлиян, то за мен шоуто свършва, не знам дали ще гледам повече, но със сигурност ще ви чета, защото темата е култова, а и нивото е високо. Е, ще гледам сигурно де, защото съм започнал и искам да видя края, но ще е без никаква тръпка.
Все пак ще стискам палци за Пламен, защото само той ще остане единствен в моите очи с някакви комплексни качества за такава голяма награда от 200 000 лв.

# 1 061
Между другото има много прилики между Юлиян и Николай Мартинов. Всеки помни Мартинов за победите му, но в началото на неговия сезон той беше масово мразен и от зрителите и от племето си. Обиждаше яко жените, подиграваше се на мъжете, че са гейове, правеше расистки коментари за един от свойте съплеменници който беше турчин и т. н.
Българският зрител по принцип обича вълка единак който напук оцелява без значение как се държи.

# 1 062
Промотата са такива, че няма нужда от спойлери. Вижда се, кой се прибира след битката.
Юлиян прекали, въпреки, че много добре го разбирам. Затова в понеделник да играят само жените. Всички имат огромно желание да участват в битката се оказва, а пък не ги пускат.

# 1 063
  • Другата България
Пламен ми напълни душата. Сори на приятелката на Венцислава, дето се появи в темата,  ама всичко си го заслужи. Но мазно петно дори и тук никой не беше се сетил да предложи JoyJoyJoy някакси е на място казано.  Пълно падение, каза пред камера истината, Пламен я пита пред всички и тя отново лъже. ....Жалка картинка. И понеже в ЕДНА игра участва, сега ще почива. Те това е стратегия,  така се играе.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 23:59 от Не се сърди, човече

# 1 064
Аз лично не държа да е вълк или единак за да го харесвам, но искам да е способен, умен и силен.
Чудя им се що губят толкова време и нерви за драми и скандали. Почивай си, тренирай, гледай си спокойствието, какво обясняваш на някакви малоумни как се играе, да се оправят. При славяните хем губят непрекъснато, хем няма скандали и проблеми (напоследък хаха).

Общи условия

Активация на акаунт