💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 122
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Другата България
 Laughing Изобщо не е обиждал Ники Мартинов, хич даже. Laughing
И стига с тия деца, нито са обидени деца на някой, нито са намесени в нещо скандално.

# 1 156
Пламен в кой момент от епизода нареди Венцислава, че сега връщам и нещо не го намирам, когато я номинира ли?

# 1 157
Играта бе такава с баскетбола, че би трябвало да има голяма предимство за траките защото Александър Тръбеше, че е едва ли не Майкъл Джордан. А изпусна над 20 коша. Тримата бяха на абсолютно равно отстояние един от друг - не повече от два метра. На всичко отгоре Александър бе в средата, т.е. вятърът би следвало да минава и през поне един от другите двама, а те са аматьори - поне Мартин бе аматьор със сигурност, Юлиян може да е хвърял кошове в час по-физическо но не може да се сравнява със професионален спортист.
Вярно е също, че Марешка и Анелия мира спечелиха много топки, но ако Алекс си бе свършил работата това щеше да е без значение, най-малкото втори щяха да бъдат траките. Какъв лидер си щом първо намираш други виновни, а после се цупиш?
Имаше игра където се разбраха да не падат за да може Наско да отстрани противник и  Алекс "а, не аз само в териториалните игри ще съм за победа иначе ще играя за падане" и после пред славяните "Аз винаги играя за победа" Кой бе - ти ли?
На всичко отгоре точно Марешка не разбрах как я определиха славяните за "слаба" а Роберта - за "силна" когато до този момент Роберта бе участвала в една индивидуална игра и една от съперниците й бе Ана Мария, която нищо не може а Анелия  Мира се отказа, т.е. нямаше конкуренция. Марешка вися над час на кола,  ходи кокилиет и страшно добра, хвърли сърце и душа в баскетболната битка риеше мокър пясък заровена надолу  с главата. В повечето спечелени битки или в които оставаха втори славяните тя взе активно участие.

георги ме побърак като кааз че не може да си добър спортист ако пушиш. Майкъл Джордан преди всеки мач е пушил пура . Зинедин зидан, Уейн Рууни, димитър Бербатов  -емблеми на тютюнопушеното. Пък и кой си ти да отчиташ на другите кой да пуши някакъв шеф ли си? Всеки си преценява за себе си- ако не си на ниво ще те изгонят.

Георги е човекът който най-много ме подразни. Гичка може да бе слаба, ама като я изгониха - не рева.  Марешка също държа достойно. както и Анелия Мира. За панаирите които Георги направи трябва да хванат и да го пребият. Особено за знамето. Жените като цяло в този формат се държат по-достойно от мъжете, въпреки че има и изключения.

Мъжете явно са решили че всичко е физическа сила - дълбока невярно има много куестове и игри за баланс. Венцислава, Анелия Мира и недотам физически силния Наско наредиха няколко чудесни логически задачи.

# 1 158
Не вярвам вятърът да е бил толкова различен, те са много близо един до друг. Но играта беше избрана да паднат траките, защото половината славяни са много спокойни хора и това им е сила.
Това е като да кажеш, че все едно играта предния ден е избрана така, че да паднат славяните, тъй като Пламен е вратар и е свикнал да лови топки. Simple Smile Още повече, че траките са с трима играчи повече от славяните и можеха да избират кой да участва, докато славяните играят с каквото имат.

# 1 159
Скрит текст:
Здравейте. Искам да коментирам нещо - извън участниците - което ми направи впечатление, докато гледах "ИГри на волята"

При цялата непредставителност на това риалити, ми направи голямо впечатление че в него не видях нито един нормален мъж/казвам го като представител на силния пол/
дотук видях коплексари които не могат да губят са достойнство, и мъже, които горят от желание да унижават жените, видях интриганти, и "Лидери" които падаха за да остранят други хора от своя отбор и които да отказаха разделят открадната храна с други членове на отбора, видях м мъже, които се отмятат от думата си, кого ще номинират,
 но не видях мъж, който да е кавалер, едновременно с това да приема с усмивка номинациите, а да не говорим - да държи на думата си, каквото и да става.
Ужас! такива ли са българските мъже в момента? една сбирщина от простаци и женчовци?
За съжаление две от участничките които най-много ми допадаха - Марешка и Анелия-Мира си отидоха, и то - по омерзителен за мен начин. отиде си и Наско, който истински се забавляваше и показа че умът е не по-малко важен от силата.  сега в предаването и двата лагера са някакви интриганти, направо не мога да го гледам.

Е как, бат Веско е това - и е кавалер, и държи на мъжката си дума и сърце не му дава да номинира мъже, щото е мъжкар... е само остава да го видим как ще приеме една номинация. Ако я приеме с усмивка - той е твоя човек.
Веско го приемах много добре и дълго време ми бе една от фаворитите, докато не видях какъв кален номер извъртя на Марешка и Анелия Мира само защото са жени. Отделно че Анелия Мира може би и малко го плашеше.
Във Всеки случай "уж"  Съвета на мъжете взе решение да не номинира никой от  "автентичните" славяните, привикаха и Анелия мира и после  бам - първи номиниран Марешка, втори номиниран Анелия Мира, Роберта се оказа най-силна А Анелия Мира "не се раздава в индивидуалните игри" .
Вече никой не може да ме убеди, че и той не е подлец, просто се прикрива по-добре от Юлиян, при когото хормоните бушуват.
Юлиян и Веселин физически са на едно ниво, но Юлиан ако  бе изиграла тактически номерата си като Веско правейки се на "бащица", сега щеше да има много по-добри опции.

Ето например как той се разкрещя на Ана Мария когато тя не намираше ключа. Съгласен съм че тя нищо не може, слаба е физически, няма и воля и е нещо като Бояна, но ти да вземеш да й крещиш я поставяш под стрес.
Радостина има по-интилигетна поведение в техния лагер, опитва се да кадрува, но това че на моменти е надменна не ми допада, вероятно и Юлиан го дразни, защото тя като е силна и става някак агресивна. Освен това и тя има грехове - например с яденето на вафлите.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 16:34 от Не се сърди, човече

# 1 160
  • Козлодуй
Лорд Сняг, грешиш имената на половината играчи Simple Smile

# 1 161
Е, на половината - сбъркал съм името на Амелия Мира, а съм го запомнил като Анелия Мира. Това сякаш е име, което ще срещнеш всеки ден.  Аз го срещам  в живота си за първи път в такава комбинация. Юлиян, Марешка, Георги,Веско, Наско не съм ги сбъркал, а те далеч над половината.
за такива неща ли ще се заяждаме? не ме карай аз да ти следя буквените грешки.

На въпроса в анкетата - гласувах  с Юлиян. Според мен е по-комплексен, освен това на Стоян му липсва психика е лесно би се предал срещу силен противник. Да, Стоян победи Ана Мария, ама това не го броя за успех, нея може всеки да я победи. Ако срещу Стоян бяха Пламен или Юлиян и трябваше да виси на ранения крак  -тогава да го видя!
Стоян при славяните и Ана-Мария при траките са "слабите" звена.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 14:19 от Лорд Сняг

# 1 162
Някой ще качи ли промото за довечера, че не го намирам?
Заповядай Simple Smile
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-1 … ri-na-volqta-tazi

# 1 163
Георги е човекът който най-много ме подразни. Гичка може да бе слаба, ама като я изгониха - не рева.  Марешка също държа достойно. както и Анелия Мира. За панаирите които Георги направи трябва да хванат и да го пребият. Особено за знамето. Жените като цяло в този формат се държат по-достойно от мъжете, въпреки че има и изключения.
Много ме забавлявате като вкарате лично отношение към някой от участниците и започнете да изопачавате фактите! Гичка рева като магаре от бяс че отпадна. Не я обвинявам, такива са ѝ емоциите. Значи не е вярно това, което твърдиш. Марешка не трепна, но тя искаше да отпадне и буквално остави победата на Амелия. Амелия също рева като отпадна от Томас, рева горчиво и обидено. Георги не трепна като отпадна от човек, който всички във формата смятаха за слабак. Панаирите, които Георги направи, са отделно от това кой как прие отпадането си.
Не обичам като се изопачават неща заради определени симпатии към някого, които неща ги има на запис и всеки може да върне и да види. Или пък обяснението е така нескопосано структурирано, че не става ясно какво се има предвид - цялостно поведение, начина на приемане на номинацията или реакцията на участника при самата елиминация, което няма как да схвана, за да разбера правилно.

Стоян при славяните и Ана-Мария при траките са "слабите" звена.
Грешиш! Стоян никакво слабо звено не е в сравнение с Томас и Март! За Анчето не споря.

# 1 164
  • София
Не вярвам вятърът да е бил толкова различен, те са много близо един до друг. Но играта беше избрана да паднат траките, защото половината славяни са много спокойни хора и това им е сила.
Това е като да кажеш, че все едно играта предния ден е избрана така, че да паднат славяните, тъй като Пламен е вратар и е свикнал да лови топки. Simple Smile Още повече, че траките са с трима играчи повече от славяните и можеха да избират кой да участва, докато славяните играят с каквото имат.
Аз не казвам, че бутат славяните по принцип, но смятам, че понякога избират подходящите игри, за да има сблъсък. Ако и двете игри бяха такива, тогава можеше да напиша, че е било целенасочено сблъсък Пламен-Юлиян.
В случая смятам, че с играта вчера са искали Стоян-Юлиян да гледаме, решили са, че при всичките закани на Стоян, на зрителите би било интересно.
Не вярвам в конспирации, че подкрепят конкретно някого, а че в няколко етапа на играта решиха да повлияят леко или не чак толкова леко. Но това важи за всички племена.

# 1 165
  • Козлодуй
Играта бе такава с баскетбола, че би трябвало да има голяма предимство за траките защото Александър Тръбеше, че е едва ли не Майкъл Джордан. А изпусна над 20 коша. Тримата бяха на абсолютно равно отстояние един от друг - не повече от два метра. На всичко отгоре Александър бе в средата, т.е. вятърът би следвало да минава и през поне един от другите двама, а те са аматьори - поне Мартин бе аматьор със сигурност, Юлиян може да е хвърял кошове в час по-физическо но не може да се сравнява със професионален спортист.
Вярно е също, че Марешка и Анелия мира спечелиха много топки, но ако Алекс си бе свършил работата това щеше да е без значение, най-малкото втори щяха да бъдат траките. Какъв лидер си щом първо намираш други виновни, а после се цупиш?
Имаше игра където се разбраха да не падат за да може Наско да отстрани противник и  Алекс "а, не аз само в териториалните игри ще съм за победа иначе ще играя за падане" и после пред славяните "Аз винаги играя за победа" Кой бе - ти ли?

А този Мартин кой е че не си спомням такъв играч Simple Smile

# 1 166
Всъщност, Март е най-слабото звено при славяните. Във Фб се носи слух, че се отказва сам. Може да не е вярно.

# 1 167
  • Другата България
Скрит текст:
Много ме забавлявате като вкарате лично отношение към някой от участниците и започнете да изопачавате фактите! Гичка рева като магаре от бяс че отпадна. Не я обвинявам, такива са ѝ емоциите. Значи не е вярно това, което твърдиш. Марешка не трепна, но тя искаше да отпадне и буквално остави победата на Амелия.Амелия също рева като отпадна от Томас, рева горчиво и обидено. Георги не трепна като отпадна от човек, който всички във формата смятаха за слабак. Панаирите, които Георги направи, са отделно от това кой как прие отпадането си.

Не обичам като се изопачават неща заради определени симпатии към някого, които неща ги има на запис и всеки може да върне и да види. Или пък обяснението е така нескопосано структурирано, че не става ясно какво се има предвид - цялостно поведение, начина на приемане на номинацията или реакцията на участника при самата елиминация, което няма как да схвана, за да разбера правилно.
Или антипатии. Същото е.

# 1 168
В случая смятам, че с играта вчера са искали Стоян-Юлиян да гледаме, решили са, че при всичките закани на Стоян, на зрителите би било интересно.
Откъде могат да знаят, вятъра на кой отбор точно ще издуха монетите?

# 1 169
  • София
Откъде могат да знаят вятъра на кой отбор точно ще издуха монетите?
В предишния пост съм написала. Не смятам, че вятърът има общо, а че Веско, Томас и Роберта са спокойни хора и се владеят. Траките са по-темпераментни. Веско веднъж вече би в сходна игра и би Пламен с малко и близначката с много. И все пак повече мотивирани и спокойни хора, шансът беше  на страната на славяните.

Общи условия

Активация на акаунт