💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 111
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Да, преди това нямаше никакви скандали и пратраките имаха 3 от 4 победи в игрите. Бяха и в серия от 3 поредни и изведнъж му дойде като гръм от ясно небе на Юлиян, точно той номиниран дето им изнесе сам две от тези игри, едната териториалната и те видяха резиденция милите. Е, как да запази самообладание? А и двама от неговите хора да не гласуват в общия хор, като особена тежест имаше гласа на Венцислава като последен. Ако и самите жени бяха му казали открито, че ще гласуват срещу него, защото е силен съперник и това е само една игра, ако бяха благодарили на Юлиян и Пламен (аз не видях нито една жена от тракийките да признава нещо на Юлиян и Пламен очи в очи, а заради тях са там) нямаше да ги има тези скандали. Просто Юлиян щеше да го приеме. Но те не само така мазно гласуват срещу него, но и по особено гаден начин го подиграват и провокират. Не знам да има нормален мъж, който да се извърти и да остане да го тъпчат. Той не се и остави де, разби им душевния мир и спокойствие, каза им много нелицеприятни неща. И стана грозна за гледане картинка.
От цялата тази работа никой не печели за съжаление освен рейтингите на Тупарев.  Peace

# 1 186
Дяволо, аз като казвам че някой е прикрит имам предвид че е прикрит за играчите, защото зрителите не участваме.
Юлиан дотук има само една глупава постъпка - като отиде при траките не трябваше да взима неприкосновеност, а храна за себе си. То и Стоян постъпи егостично, но там Весо го покровителства и не посмяха да застанат открито срещу него. Иначе Ако в този момент Юлиян бе дошъл с храната щеше да набере много червени точки. Виж как погледнаха в първите минути Радостина като разбраха че тя се е отказала от два гласа заради храна за всички. Мисля че това я помири с близначките. За да си лидер трябва да отстъпваш от егото си.
Юлиан никога не съм твърдял че не е подъл. Подъл е и още как. Но и другите не постъпват коректно с него, очакват той и Пламен да им изнасят битките, а после зад гърба му сплетничат. Юлиян го вижда и естествено се ядосва.
Най-ме издразни Венцислава. Не отричам че Юлиан си бе заслужил номинацията (двамата с Георги се надпреварваха кой е по-голям мръсник и ще изяде пръв шамара, но това е друго), но Венцислава постоянно биеше тъпани че е в армията. Обясняваше се на Георги колко е велика. Очаквах амазонка-войн, май и Юлиян очакавше нещо такова като тръгна да прави комбинации с нея.
Какво стана. Първа игра - явна симулация. Втора и трета игра (колективни) - куест, в имаше няколко колективни силови игра - отстъпи и сега - бум - ножа в гърба на Юлиан.  Няколко игри се пазеше заради ръката.Някак не така си представям един войник. Анелия мира много повече ми хареса. Мъжко момиче.
Нищо общо със смелост, достойнство и т.н. няма Венцислава всичко е много премислено при нея. Много съм разочарован. Отделен е въпросът как Юлияна се държеше с жените в началото, но той имаше по-агресивно поведение конкретно към Роберта. Венцислава само един-два се опита да я закачи и като видя че тя не му се връзва я остави на мира. А тя го е дебнала месеци. Ей това ме вбесява. А най ме вбесява че нямаше смелостта да му каже "Пич, номинирам те заради държането ти към жените в началото на предаването",  а се крие "Ааааа забравих.Не преброих гласовете". Много ги обичам такива. Точно в тази ситуация Юлиян по-мъжки излезе. Той поне каза директно кого  не харесва и защо.
Да, сексист е Юлиян, да подъл е, ама  е достатъчно интелигентен, за да не воюва с хора като Пламен. Знае че на този етап все още имат нужда един от друг.  Георги се оказа много просто момче, заяви прекалено рано доминацията си на алфа-мъжкар, а имаше само врагове, Юли се усети че ще има сблъсък с тях и рязко промени държането си и направи голямата коалиция  и докато Георги правеше планове за финала  го отстреля.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 16:10 от Лорд Сняг

# 1 187
  • Sunshine state
Скрит текст:
Докато един Юлиян например трябва да съжителства с тези хора непрекъснато и да им търпи ехидните провокацийки и подмятания, визирайки най-вече двете кокошки с половин мозък и Гадостина.
Тук е разковничето според мен на скандалите и простотиите. Те умишлено го провокират, той пали и поддава, и се стига до това, което виждаме. Близначките са несравними и ненадминати в това "изкуство", те дори си го признават, гордеят се с това си "качество", още от събуждането си сутрин мислят как и какъв скандал да забъркат. Същото правеха и с Добрин, при първоначалните траки. Провокираха го, след което той започваше да се обяснява и те започваха съответно с подигравките. Не мисля, че има човек, който да не го вижда всичкото, всичките тези неща, но е по-удобно да хулим този, който открито не търпи подобни издевателства, опонирайки, отколкото да признаем причината. Някой забелязва ли, че откакто са насочили агресията си към Юлиян, близначките забравиха Добрин? "Нахраниха го" когато не запя в техния хор, при миналите номинации, и то само защото не гласува като тях и съумя да има собствена позиция. При снощните да го "закачи" някой? Никой. Радостина за разлика от двете ...марули Grinning има мозък, тя иска да каже, да се изкаже, да е в центъра на събитията, но предвидливо е оставила главната роля поне в това начинание на близначките, които се чувстват горди от това и не осъзнават, че за пореден път са маша в ръцете ѝ. Венцислава се обажда плахо отстрани само когато има вече някой "запял", за да не е тя на топа на устата, Анка си мълчи и само вдига ръка когато е необходимо, и основно скандалите се заформят от Елена и Стефания. На масата, преди битката, отново те двете го подкачиха първи за номинация или там нещо подобно.
Затова съм съгласна, че съжителството с тях провокира у него най-лошите му черти и качества.
+100, дето се вика. Венцислава е много страхлива и сега се видя силна, заради коалицията и си отвори устата. Еми не ми харесва, сори.

# 1 188
  • Козлодуй
Diavolo, Юлиян също се възмущаваше колко яде Роберта, а Веско само се заканваше, че когато има повече храна е редно да се дава повече на мъжете но не е разпределял храна - това го правеше Бояна - те затова толкова и благодариха защото била справедлива в размера на порциите Simple Smile
В Сървайвър другите обиждаха Николай доста преди той да ги нарече марули - в смисъл, че са зелени и не могат да се справят т.е. разчитат на него Simple Smile
Да и другата разлика със Сървайвър - острова на мъртвеца Simple Smile

# 1 189
  • Другата България
Скрит текст:
Дяволо, аз като казвам че някой е прикрит имам предвид че е прикрит за играчите, защото зрителите не участваме.
Юлиан дотук има само една глупава постъпка - като отиде при траките не трябваше да взима неприкосновеност, а храна за себе си. То и Стоян постъпи егостично, но там Весо го покровителства и не посмяха да застанат открито срещу него. Иначе Ако в този момент Юлиян бе дошъл с храната щеше да набере много червени точки. Виж как погледнаха в първите минути Радостина като разбраха че тя се е отказала от два гласа заради храна за всички. Мисля че това я помири с близначките. За да си лидер трябва да отстъпваш от егото си.
Юлиан никога не съм твърдял че не е подъл. Подъл е и още как.
Скрит текст:
Но и другите не постъпват коректно с него, очакват той и Пламен да им изнасят битките, а после зад гърба му сплетничат. Юлиян го вижда и естествено се ядосва.
Най-ме издразни Венцислава. Не отричам че Юлиан си бе заслужил номинацията (двамата с Георги се надпреварваха кой е по-голям мръсник и ще изяде пръв шамара, но това е друго), но Венцислава постоянно биеше тъпани че е в армията. Обясняваше се на Георги колко е велика. Очаквах амазонка-войн, май и Юлиян очакавше нещо такова като тръгна да прави комбинации с нея.
Какво стана. Първа игра - явна симулация. Втора и трета игра (колективни) - куест, в имаше няколко колективни силови игра - отстъпи и сега - бум - ножа в гърба на Юлиан.  Няколко игри се пазеше заради ръката.Някак не така си представям един войник. Анелия мира много повече ми хареса. Мъжко момиче.
Нищо общо със смелост, достойнство и т.н. няма Венцислава всичко е много премислено при нея. Много съм разочарован. Отделен е въпросът как Юлияна се държеше с жените в началото, но той имаше по-агресивно поведение конкретно към Роберта. Венцислава само един-два се опита да я закачи и като видя че тя не му се връзва я остави на мира. А тя го е дебнала месеци. Ей това ме вбесява. А най ме вбесява че нямаше смелостта да му каже "Пич, номинирам те заради държането ти към жените в началото на предаването",  а се крие "Ааааа забравих.Не преброих гласовете". Много ги обичам такива. Точно в тази ситуация Юлиян по-мъжки излезе. Той поне каза директно кого  не харесва и защо.
Да, сексист е Юлиян, да подъл е, ама  е достатъчно интелигентен, за да не воюва с хора като Пламен. Знае че на този етап все още имат нужда един от друг.  Георги се оказа много просто момче, заяви прекалено рано доминацията си на алфа-мъжкар, а имаше само врагове, Юли се усети че ще има сблъсък с тях и рязко промени държането си и направи голямата коалиция  и докато Георги правеше планове за финала  го отстреля.
Подъл? Защо? Би ли се обосновал? Заради имунитета, който взе? Или че не им го каза?
Да, преди това нямаше никакви скандали и пратраките имаха 3 от 4 победи в игрите. Бяха и в серия от 3 поредни и изведнъж му дойде като гръм от ясно небе на Юлиян, точно той номиниран дето им изнесе сам две от тези игри, едната териториалната и те видяха резиденция милите. Е, как да запази самообладание? А и двама от неговите хора да не гласуват в общия хор, като особена тежест имаше гласа на Венцислава като последен. Ако и самите жени бяха му казали открито, че ще гласуват срещу него, защото е силен съперник и това е само една игра, ако бяха благодарили на Юлиян и Пламен (аз не видях нито една жена от тракийките да признава нещо на Юлиян и Пламен очи в очи, а заради тях са там) нямаше да ги има тези скандали. Просто Юлиян щеше да го приеме. Но те не само така мазно гласуват срещу него, но и по особено гаден начин го подиграват и провокират. Не знам да има нормален мъж, който да се извърти и да остане да го тъпчат. Той не се и остави де, разби им душевния мир и спокойствие, каза им много нелицеприятни неща. И стана грозна за гледане картинка.
От цялата тази работа никой не печели за съжаление освен рейтингите на Тупарев.  Peace
Точно това мисля и аз. И докато Георги прие номинацията на Юлиян като предателство, то тук мисля, че не е така-реакцията на Юлиян е провокирана по-скоро от неразбиране и донякъде наивност, защо аджеба някой ще номинира и гони хората, които всъщност са само в полза на племето и допринасят само и единствено за и с положителни неща. Той е спортист и човек, който наистина не търпи да не се раздаваш на макс, заради това бяха и обидите към жените-прабългарки. Но не отчита факта, че все пак всеки е за едни кинти там и като го гледат колко е силен, е нормално да искат да го отстранят. Няма как да се сърди затова. Някак две страни има медала при него.

# 1 190
  • София
Е, то и заканата стига де, казана дума, хвърлен камък.
Юлиян се възмущаваше колко яде Роберта, но не е казвал такава глупост като Веско. Онова неговото бе голям автогол.  Laughing

# 1 191
Юлиан в никакъв случай не е светец. Първо се държеше адски сексистки с Роберта, после извъртя подлост на Георги. Но не можем да отречем че в случая реакцията му в племето на траките е разбираема. Без придошлите прабългари, траките бяха много зле. Имаха един Наско, който малко им бе вдигнал самочувствието - и дотам. Двамата мже Алекс и Добрин яката затъваха, видя се, че даже е по-добре без Алекс, но пък нямаха физическа сила без тях.
Дойдоха Пламен и Юли и им направиха играта, Венцислава спечели два куеста, а Юлиан я доведе.
И сега изведнъж - всички срещу него, а той мечтаеше да седне на трона. Грешка е, че не изигра картите си като Весо, повече да ги "котка" но на него характера му е е такъв.
Първо ситуацията където избра имунитет за себе си, пред харна за всички и второ - където се разкрещя на Ана Мария в битката за ключовете обединиха жените срещу него.
това, което е тъпо, че някак много демонстративно му го показват. Трябваше да му се правят на приятели  и вече ако паднат - паднат, а те някак пак започнаха със заканите - "ти само падни и ще видиш".Пак се раздели на две отбора на траките и вината отново е основно на Радостина, твърде е надменна и не си сдържа егото, когато се озове от силната страна.
Пламен е в позицията на Наско, който биеше наред и все го номинираха.

Венцислава много ме дразни че не се държи "мъжки", а постоянно тръби какъв страхотен войник е. Явно има желание да се доказва, може би защото не си извоювала нужния авторитет.

П.С. Ако Радостина я разбирам донякъде, съм удивен от близначките - точно те имаха интерес да се обединят с Юлиян  и ко и да смачкат остатъците от старото племе на траките - Радостина и Добрин

# 1 192
  • Другата България
Продължавам да не разбирам защо е подъл.
Заради Георги пък сега? Това е подлост? Само преди малко написа това
Цитат
Георги се оказа много просто момче, заяви прекалено рано доминацията си на алфа-мъжкар, а имаше само врагове, Юли се усети че ще има сблъсък с тях и рязко промени държането си и направи голямата коалиция  и докато Георги правеше планове за финала  го отстреля.
сега твърдиш, че е било подлост. Нещо не ти схващам мисълта.
За мен отстраняването на Георги беше показно как се прави.
Сега жените се опитват да копират, ама не им се получава.
Пламен е в позицията на Наско, който биеше наред и все го номинираха.
newsm78 Пламен? Или Юлиян? Съвсем се обърках...

# 1 193
Да, подлост е. Двама подлеци, сексити и т.н. се дебнеха един друг. Юлиян  бе по-бърз. Това не го оправдава, нито прави Георги добър.

Те и Хитлер и Сталин са се дебнали, Хитлер е бил по-бързият. това нито прави Сталин добър, нито намалява мерзостите на Хитлер.
Подлост наричам да декларираш на някого че си с него и му пазиш гърба,  и да му демонстрираш, че във всичко си с него, а да се извъртиш да му забиеш ножа в гърба с една хубава номинацийка. Подлост за мен е и това като направи Венцислава .Два месеца съюз с Юлиан и изведнъж- БАМ. "не преброих гласовете". Поне застани и честно си кажи "Пич, не ме кефиш". Марешка бе откровена с Бояна - и тя веднага се нацупи.  в предаването масово са лицемери.

Ще го кажа по друг начин - дали е стратегически издържано е едно. Дали е морално издържано е друго. Аз горе не съм говорил за стратегии, а за морал. И да - нещо може да е много добре отиграно, и пак да не е морално
.............
извинявам се, имал съм предвид Юлиян, на Пламен. - "Юлиян е в позицията на Наско..."

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 16:32 от Лорд Сняг

# 1 194
  • Другата България
Подлост наричам да декларираш на някого че си с него и му пазиш гърба,  и да му демонстрираш, че във всичко си с него, а да се извъртиш да му забиеш ножа в гърба с една хубава номинацийка.
Това кога се е случило? От страна на Юлиян към Георги? Това, че ти така си го разтълкувал не значи, че е било така. Аз лично такива изявления от страна на Юлиян към Гошо не помня. Декларирани. Нито пък демонстрация, че във всичко е с него. Това го правеше Стоян. Юлиян не си спомням да е имал подобно поведение.
Венцислава също. Тя никога не е имала "съюз" с Юлиян. Тя никога не е имала "съюз" с никого. Венцислава просто се беше прикрепила към мъжете, дистанцирайки се от жените-тя така и не се сближи с нито една от прабългарките. Прикрепи се към мъжете защото са силни и видя, че с тях ще пробие напред. Към всички мъже, вкл. и към Георги. И после и тя се обърна срещу него, когато видя, че е пътник. Същото прави и сега-прикрепя се към коалицията, към вече образувана такава. Тя сама нищо не може да постигне и го осъзнава. Но в съюз с Юлиян никога не е била.

# 1 195
Хайде да видим първите предавания- еднаквото отношение на Юлиян и Георги към жените , как Юлиан винаги с съгласява с Георги, често го и "подкокоросва", например за пушенето  на Роберта и за  виното на Венцислава.  да, Георги го излиза, ама Юлиян постоянно го "навива" Двамата са почти постоянно заедно и оплюват другите, Георги на няколко пъти говореше че те са най-силните в племето и ще се радва да стигнат до финал и Юли кима доволно и изведнъъъъж - номинация от Юлиян за Георги. и Георги онемя. Друг е въпросът как се държеше Георги, много прост играч. Първо излезе с държане  "аз съм Алфа мъжкар", а не вижда че Юлиян смачква, всеки който се надигне. щом си Алфа мъжкар ще биеш наред, а няма да падаш в първата игра.

Венцислава се обедини с Юлиян за да премахне Георги.  после като я Издърпа Юлиян, и той излъга че наградата е била Венцислава тя си мълчеше, а знаеше добре каква е наградата. в началото подкрепяше Юлиян не се чувстваше силна да го събори. И изведнъж като видя достатъчно гласове - БАМ.
тя и сама си каза "Преброих гласовете"

-----------

Накратко дотук -
първо имамем едно племе - траки - в което не се появи лидер. След много превратности то се разпадна на съставни части и в него се обособи матриархат
второ племе - славяни - в него се обособи мъжки конгломерат, който еволюира в  патриархат, жените бяха изолирани, а накрая племето се сдоби с истински вожд в лицето на Весо.
трето племе - изяде се отвътре и се разпадна в другите две племена.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 16:43 от Лорд Сняг

# 1 196
  • Другата България
 Laughing Laughing Laughing Казвам само, че буквално "да декларираш на някого че си с него и му пазиш гърба,  и да му демонстрираш, че във всичко си с него" не е имало. От страна на Юлиян. И не само към Георги, към никого. Дори и към Пламен, с когото са най-близки. Това, че някой така го е разбрал или разтълкувал не е проблем на Юлиян.
Венцислава не се е обединявала с никого. Тя самата просто  не понасяше Гошо и видя удобна възможност той да си тръгне, която не е за изпускане, и я хвана. Венцислава не харесваше и Юлиян, още тогава, още в прабългарското племе, ако не си го видял-жалко. Просто нямаше избор. Венцислава харесваше само Пламен, все с него, около него, и затова снощи, когато той я номинира изпадна в ступор-изобщо не го очакваше. По реакцията ѝ си пролича.

# 1 197
нека да се изясним - щом подкрепяш някого, в държането му  или в номинация значи си в съюз с него. ти заставаш на негова страна между него и враговете му.
Не виждам от какво има да е изумен Венцислава. в последните седмици Юлиян и Пламен са доста близки, спят в едно легло в игрите сякаш си четат мислите, а тя заби ножа на Юлиян, след като му дължи най-малкото че той я доведе, когато беше отпаднала. И държането й спрямо Юлиян напоследък бе доста предизвикателно, подиграваше му се открито. би трябвало да е наясно че става враг и на Пламен, а вероятно  -и на Добрин.
Да, Венцислава не харесваше в началото и Юлиян но тя играта е динамична.  Тя бе принуден да избира тогава между Юлиян и Георги,  а щом веднъж е избрала не може изведнъж  и два месеца е подкрепял Юлиян, не може след два месеца просто така да каже - не съм от теб вече. не може след като е отпаднала той да я заведе при траките, да излъже че наградата е била Венцислава, тя да си мълчи и после да говорим че не са в съюз и след още три седмици - бам  с ножа. недостойно е.
Много ми се иска да видя какво ще стане ако отпадне Юлиян и има поне 3 мъже в лагера на славяните? колко и да си говорим че физическата сила не е решаваща, тя е много важна.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 16:55 от Лорд Сняг

# 1 198
Не се пъни да обясняваш, Merri_An , човекът така се овъртолил с имена и ситуации, че ще трябва да му обясниш всеки епизод и случка от началото на предаването. Laughing Но пък не му липсва желание да прави пространствени обяснения, от които нищо не се разбира.

# 1 199
Не се пъни да обясняваш, Merri_An , човекът така се овъртолил с имена и ситуации, че ще трябва да му обясниш всеки епизод и случка от началото на предаването. Laughing Но пък не му липсва желание да прави пространствени обяснения, от които нищо не се разбира.

ти нали нямаше да коментираш мои постове?Както и очаквах не си пазиш думата.Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт