Фермата сезон 5 тема 6

• 37 465
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
При Станислав не е мачовщина, друго е, но ще се разсърдиш, ако го кажа, защото си пристрастна към военните. Но според мен от там му идва нагласата, съответно проблема

# 541
Малко извън актуалната тема, ама някой знае ли какво се случва с Роман от предния сезон? Нямам регистрации в социалните мрежи, не следвам никой, ама ако някой знае, нека да сподели, моля😊. Знам, че той беше крайно недолюбван в  темата, ама пък аз го подкрепях и се надявам, че е успял да си  подреди живота.

# 542
  • Асеновград
,,Бебе сьомга,,.....ЕЕЕ не мога ще повърна. Какво ти бебе бе , то си е дърта скумрия. Тази Вила съвсем изтрещя.
Силвия много слаб фермер....но тя сама си го каза , ставам като патица. Това момиче според мен има голям проблем с мъжете....Вярно млади са , но не може като пчела от цвят на цвят. Жадна за внимание.
Сами , голяма автогол ще си вкара с този флирт. То вече до гуша ни дойде , да гледаме море от любов. Искаме ФЕРМАТА.
Забавно ми беше като гледах Красимир и Краси с този плъх.
Надявам се Митко да избере ,,Скумрията ,, и да си го праща навън.

# 543
Аз си припомних визитката на Силвето. 1 към 1 с действията ѝ във Фермата, чак се изненадах, защото при другите се забелязва пудрата. Интересно ми стана, че последната ѝ връзка е 6-годишна. Това което казва пред камерата ми се струва искрено, дори и "възхитата" ѝ към Веселка, че заслужавала да е победителка. Яд ме хваща, че тя се представя като огромен фен на предаването, гледала, тренирала, мечтала и накрая ще остане в историята като Силвия Неопраната (меко казано) Unamused То бива да играеш русо...Smiley
Ето текста на визитката ѝ:
Скрит текст:

Силвия Митова
Силвия Митева е на 32 г., от Несебър и приема участието си във „Фермата“ като най-големия подарък от съдбата до момента. Описва се като „малко дете, на което му се лудее“ и бяга от скуката с различни професии. Била е  управител на пощенска станция и маникюрист.

Единственото нещо, в което проявява постоянство, е любовта, въпреки че тя я „побърква“ и „става некоординирана“. Остава на улицата след шестгодишна връзка с пловдивчанин и в момента живее при приятелка в София.  

Силвия пренебрегва стойността на парите и тиктакането на биологичния си часовник.  Влиза във „Фермата“ в отбора на сиромасите,  за да се забавлява и не изключва възможността да се влюби.

Веселка не е селското невинно девойче не видяло телефон и какво там го определиха някои пишещи. Аз защо имам спомен още в началото, че тя е живяла в Добрич или Шумен(пусто не запомних) и после са отишли на село. Също така каза, че е била в общежитие, предполагам средношколско в някой град, не разбрах. Ловеч? Веселка се е прибрала 5-6 месец бременна на село и някъде по това време се е появил 40-годшният чичо. Не го обича, ама на бързо след първото още 2. Направо си я представям с цигарката, салатата и Планета тв. И този левент няма дом? Живеели при родителите ѝ. Че то къща и двор бяха в отчайващо състояние. И вечното изхвърляне " Разбираш ли чувек, аз не бях такаа".

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 10:57 от Cafelate

# 544
Вчера имах да подготвям презентация и не съм поглеждала, но сега търся линк от вчерашния епизод и не намирам.
Мари, аз ли не го откривам,или не си качила линк вчера?

# 545
  • Калгари, Канада
Май крайно време е И&А да вземат "Женени от пръв поглед" та да имат къде да си пласират уменията на сватовници. Ани Владимирова ще се справи по-добре от псевдо-мачмейкърите на предаването.

Пък фермата да я оставят за битки, че тез любови вече дотягат...

# 546
Цитат
Веселка не е селското невинно девойче не видяло телефон и какво там го определиха някои пищещи. Аз защо имам спомен още в началото, че тя е живяла в Добрич или Шумен(пусто не запомних) и после са отишли на село. Също така каза, че е била в общежитие, предполагам средношколско в някой град, не разбрах. Ловеч? Веселка се е прибрала 5-6 месец бременна на село и някъде по това време се е появил 40-годшният чичо. Не го обича, ама на бързо след първото още 2. Направо си я представям с цигарката, салатата и Планета тв. И този левент няма дом? Живеели при родителите ѝ. Че то къща и двор бяха в отчайващо състояние. И вечното изхвърляне " Разбираш ли чувек, аз не бях такаа".

Типичен пример за момиче, отишло в средния курс да учи в града, на общежитие, без родителски контрол и забременяло от първия си приятел. Все пак не е направила аборт, а е предпочела да роди детето и да създаде семейство. Сега работи и се опитва да навакса пропуснатото. Има жени в подобно положение, които успяват да завършат средно образование, дори и висше, при съответния капацитет и подкрепа от близките, естествено.

# 547
При Станислав не е мачовщина, друго е, но ще се разсърдиш, ако го кажа, защото си пристрастна към военните. Но според мен от там му идва нагласата, съответно проблема
Не съм толкова "пристрастна" към военните, уважавам професията, но разграничавам хората заели се с нея. Има доста използвачи и нагаждачи, има бутане на рушвети за да ги включат в мисия... Мислиш, че подобно отношение се възпитава в казармата? Но то е масово сред цивилни и не стъпвали в казарма. Аз като жена се обиждам на такива изказвания, както и на :"Аз от жена акъл не взимам".
И Венци се присмя на Бети и Веселка за навеса, не разбрах точно на коя, но дъските не се редели така. Ръководител на обекта беше Веселка, Бети призна, че нищо не разбира , да видим какво ще каже Този който дава кошниците Mask
Не знаех, че И+А са имали брачна агенция в миналото. Знам защо не е успяла -  не са познавали топ психоложката Ани Владимирова. Я какъв състав спретнаха с нейна помощ, даже те се учудват Mask

# 548
  • ново
Станислав е зодия Лъв. Типичният представител, но доста посредствен, да не използвам друга дума, че и аз съм "пристрастна" към професията.
Скрит текст:
Но ето че до финала е достигнал с физическите си качества, не с умствените, което се търси в такъв формат. Предпочитам той да вземе наградата пред Веселка, нищо че е жена

# 549
  • SF
Поведението на Красимир много ме радва. Явно участието в различни телевизионни формати го е научило как да се държи пред камера. Когато на Силвия са и казали да даде дрехи за пране на Митко, тя въобще не е подозирала какви негативи ще си навлече. Тя е свободна жена, но живеем в пуританско общество, което веднага заклеймява фриволно женско поведение, за разлика от мъжко такова. Не харесвам Веселка , Венцислав и Маргарита с постоянните им препратки към миналото им. Все са онеправдани и хленчещи.Красимира здраво е хванала Митко 2, за какво и е награда вече Simple Smile

Участието в тв формати не учи на нищо- за справка виж поведението на повечето наши супер старс, които обикалят студиа, телевизии, снимки, видеа, и всякакви риалити формати, по веднъж, втори път...
Краси си е просто симпатичен. Няма направа при него. Може би е научил, че става симпатичен на всички с поведението си такова, каквото е и няма смисъл да "се учи" какъв да бъде.
В началото си мислех, че само се закача с Поли и че тя никога не би се вързала с такъв обикновен натурален тип. Но той е толкова симпатичен, че без никакво усилие се харесва на хората.

Сами е другият симпатичен човек във фермата, който каквото и "недопустимо" да направи, то ще остане незабелязано, ще бъде прието и бързо забравено. Чарът винаги, винаги помага и отваря железни врати.
За флирта между обвързан мъж и необвързана жена, чисто по бабешки клюкарски на пейката, виновна е жената.

А защо за флирт търсим виновник??? Тези взаимоотношения между участниците правят толкова интересно предаването. Страшна тъпотия би било да ги гледаме по цял ден как цепят дърва или коват пирони и метат акитата на кравите. Добре, че между хората във фермата се създават всякакви отношения.

Разговорът на Венци с дъщеря му не е избор на Венци да се проведе пред зрителя. Продукцията го пускат на спийкър и записват разговора, за да го ИЗЛЪЧАТ, за да го ГЛЕДАМЕ и слушаме.
Защо му било трябвало на Венци - ами не му трябва на Венци. Докато е в предаването прави това, което на зрителите им трябва, за да гледат (и слушат).

Като го знам Митко колко е чевръст в домакинската работа, едва ли бих му дала да ми изпере дрехите и после да разчитам, че са ми изпрани. Мързи го, та го боли. Ако искам само да са намокрени, може.
На никого не бих дала да ми пере дрехите, защото нямам доверие, че ще ги изпере така, все едно, че пере своите.

# 550
Ох, този Митко2, как режеше моркова за лещата, много е флегматичен, ама по- скоро нарочно, не може да има чак такива мудни хора

# 551
Сега като се замисля, две са тъпите жени
Силвия и Веселка
Силвия отчаяно си търси мъж, Веселка не знам какво търси в това шоу😂😂

# 552
Много добре знае Веселка какво търси във Фермата.

# 553
# 554
  • София
Ох Марги май наистина ревнува Сами, тоя Сами е неразделим.

А за Сиси, тя на нас ни е казвала как става патица като се влюби, но не е седнала да го каже на Краси, виж почвам да се влюбвам и ми излита мозъкът. А погледнато отстрани, поведението ѝ 3 доста дразнещо и неориентирано в седмица, в която на всички жени им е трудно и фермерът трябва да се стегне и да им помага и да ги надъхва.

Общи условия

Активация на акаунт