Фермата сезон 5 тема 6

• 37 472
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 525
Сигурно е на Красимира детенцето.

# 526
  • София
Според мен е дъщерята на Митко. Синът на Красимира е по-голям, на 4 г е.

# 527
  • София
Детето на Митко е на 2 години, а това на снимката е бебенце.

# 528
Дъщерята на Митко я даваха във видео за рождения му ден май и според мен е по-голяма. Това детенце е много малко.

# 529
Редактирам се, не е на 2 години, а около 1-на и нещо и ми изглежда момченце. Първоначално ми заприлича на тодлърче, обаче като се вгледах и наистина е по-малко.

# 530
Много са сладки Краси и Митко. Аз ги харесвам.
Надявам се, че Митко няма да си ходи тая седмица.
Силвето много ми опротивя, много. Беше ми симпатична, нооо заора дъното. Сами също не ме кефи последните дни с тази си свалка.
Вили да не е новата любов на Венци? Нали по по-младички си пада 🙄 Какви са тия бебета сьомги (и аз да се възмутя)?! Много гнусно обръщение. Голямо надъхване на чичо Венци, че той сам не може да се вземе в ръце 🙄

# 531
Приятелката на Сами е готина. Харесва ми! Плюс това постовете във Фейсбук само доказват, че сериозните намерения във Фермата са мираж. Просто задоволяване на физически нужди. Пък и не съм чула някои от формата да са се "взели" след приключване на играта.

# 532
  • София
Да бе, Велислава и Венци... Абсурд.

Кога всъщност е свършило предаването?

# 533
Харесвах Силвия до тази седмица. Как може от един мъж така да ти се размъти мозъка. Много е отчаяна. Жалко за мъжкия дуел, така се надявах Весела да си ходи.

# 534
  • Разпиляна във въображението
Според мен Сами вижда свободна ниша, която да заеме и да е интересен за хората. Ако не е работата със Силвия нищо нямаше да се случва около него. Дори на задачите имам чувството, че гледам основно другите мъже. Краси е сам - Полина напусна, Митко 1 се сгоди във фермата, Митко 2 се набърка с Красимира... Според мен дори не е до гушкане, а точно за да се завърти нещо около него.

# 535
Еха, какви папарашки снимки.. Simple Smile

Кое е това детенце? И двамата влюбени в спортната кола кои са точно от всичките псевдо двойки?

Детето е на момичето което ги е публикувало във ФБ Wink. Няма 1г момченце.

# 536
  • при късмета
Митко и Красимира повече от явно са се взели. Аз не виждам нищо лошо в това.
И Силвия се разпиля, но Красимира вчера ненужно натегна обстановката, ми се стори. За първи път ѝ се опря задача и си мисля, че заради това каза, че всички били демотивирани и щяла да си почива. А всъщност всички от жените, освен нея си работеха по задачите. Малко бавно разбира се, ама работеха, дори Бети и Веселка си завършиха задачата и Веселка започна леглата на Красимира. Майка и дъщеря също много се чудеха как точно да подхванат, но после бързо напреднаха.
Иначе Силвия можеше да се включи по-активно, а не да обикаля да гледа кой е демотивиран. Чест ѝ прави според мен, че си признава, че лесно се влюбва и си губи акъла. Когато някой сам си признава и приема отрицателните качества, го оценявам положително. Всички имаме такива и са малкото хората, които си ги признават, заради това.
Искам Венци да е на дуел и искам и да си ходи. Не се издържа вече мрънкането му. Бил най-силния физически и никой не можел да се мери с него. Смешник. Ако той е дуелист, дано битките да са силови и да падне. Тогава късмета ще изкара виновен, но след Шопски, ще е най-големия смешник в сезона

# 537
Бебе-сьомга да си ходи!Аман от това мрънкане и хленчене.
  Сами,защо така задълба с тази Сиса?!
  Силвето се овъртоли яко в хормони.Брей,толкоз пък да не можеш да се контролираш?!Разбирам я Красито що изтрещя-фермерката си помисли,че нейната задача е да си лежи в обятията на Сами.Това май е най-слабото фермерство досега.
   Мъжете са големи образи в женски роли.
Радвам се ,че Митко и Красимира продължават да са заедно,дано им се получат нещата.

# 538
Ако И+А открият Бюро за запознанства ще имат колосален успех. За около 2 месеца имаме 3 двойки, един организиран годеж и четвърта двойка, която не се знае каква е, но ако момиче в 20-те си години гушка и успокоява мъж над 40 г. ... какво ли е? За Венци и Вили говоря, ако някой не се е сетил. Той пък не спря да се ожалва,че ще ходи на дуел , да беше си направил и „изпращане“. Къде му е сърцето на този мъж не знам, в петите ли, но акъла ако го е имало определено е изхвърчал. Да си бил „под пари“ и нищо да не спестиш заради едното его да бъдеш с по-млада жена, да си загърбиш детето така, че да нямаш път назад ... не е много умно.
Станислав го готвих за свой фаворит за финала, пък той направи най-тъпото мачовско изказване за сезона. В Словакия може жена да победи във Фермата, „но тука е България“ отсече с хитра усмивка тъмния балкански субект. Какво им има на българските жени, втора категория хора ли са? Тази дива ориенталщина кога ще се изживее? Много добре знам, че голяма част от демонстрираното към жените пренебрежение в Бг е мъжка поза, защото около мен в семействата или има разбирателство или жената държи юздите.Сигурна съм, че тези,които най-много се правят на мъже ходят с по 10 лева в джоба отпуснати им от жените, затова се ядосвам на такива демонстрации. Станиславе, с такова отношение още много жени ще те изоставят, оправяй се навреме, искаш семейство, искаш деца, виждаш имитацията на мачо Венци как я е закъсал, не прави неговите грешки.
И Силвия да се замисли, тя е жена, не котка. Обичала да и обръщат внимание и да се гуши, то и на котето като му кажеш пис-пис идва за същото. Вкарай малко достойнство момиче, иначе още дълго ще те използват да им вдигаш емоциите, а ти ще оставаш сама след всеки „галяч“. Интересно ми е дали ще се възмути от Красимир, на когото се навираше и когото има за приятел, като чуе какво каза на Сами за нея: “Прасни я“. Като сводник. Айде, към него нямам изисквания, той е авантюрист и прошляк, но ти си ЖЕНА, осъзнай го, искаш да си майка , какво ще помислят децата ти като видят как за 2 месеца се усука около 3-ма? И това пазене на Веселка .... дори вътре се усетиха, че ще стигне финала без дуел, само с едно ратайство. И Силвия си прахоса фермерството за нищо, също като Красимир. А ако не вземат и кошниците ще е пълен провал.

# 539
Те И и А май имаха агенция за запознанства преди 100 г., ама нещо не прокопса.

Общи условия

Активация на акаунт