Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наличните размери за сандалите?
Какви са размерите и цените на предлаганите дамски дънки?
Какви са размерите и цените на наличните обувки, включително детските обувки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наличните размери за сандалите?
-
Какви са размерите и цените на предлаганите дамски дънки?
-
Какви са размерите и цените на наличните обувки, включително детските обувки?
Обединени текстове: Предлагат се различни обувки, включително маркови маратонки Asics с размер 39,5, ботуши Clark's с размер 6G (22,5) и боти Janas с размер 39. Всички те са на цена от 90 лв. Освен това има сандали Josef Seibeл с размер 41 на цена от 40$ и мокасини Marco Tozzis с размер 39 на цена от $45. Предлагат се и детски обувки, включително ботуши Paablo със размер 36 за 28$ и сандали с размер 31 за $38.
-
Какви са размерите и цените на наличните дамски дрехи?
-
Какви са размерите на якето?
ъм 1,71см и ми е къс, опъват ми презрамките, явно е трябвало по-голям номер да си взема.

Е, 4 чифта бяха за близки, ама за мен пак остават 11 чифта. И сигурно одобрих и ми станаха 2-3 чифта. Всеки път си казвам, че трябва да се спирам вече, но като видя нещо на изгодна цена не се сдържам
Поне не купувам скъпи обувки, но като се съберат повечко такива, си става сума...