🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 739
  • 874
  •   1
Отговори
# 120
Това момче “от кухнята” не каза ли също, че рицарят е Деян Донков?
Абсолютно категорично отхвърлям версията розата да е Алекс. Това не е нейният глас, не я ли чувате как кряка изнемощяло в “Игри на волята”? 😁

# 121
Жана я изключвам да е Розата най-вече с това, че тя каза, че ПРЕДИ се е занимавала и с пеене. Което автоматично за мен изключва всички настоящи певици.

# 122
Абсолютно категорично отхвърлям версията розата да е Алекс. Това не е нейният глас, не я ли чувате как кряка изнемощяло в “Игри на волята”? 😁
И аз така мисля.

Как ще коментирате това, че двата крайни полюса ще са един срещу друг тази събота?

# 123
Този "от кухнята" твърдеше, че Рицарят е Деян Донков, а когато се видя че не е той се оправда, че Донков бил подменен с Димо Алексиев. Joy

# 124
  • София
Аз си мислех, че гарванът е Жана, а розата ми звучи като София Джамджиева, като ви чета колко сте сигурни, че Жана е розата и започнах да се разколебавам.

# 125
В едно интервю Крисия отрича участие в шоуто Маскирания певец също както и Мариана Попова отрича.

Много ясно, че ще отричат. Няма как да си признаят ( ако наистина са те) защото ще ги глобят.

А по повод двубоя между Розата и Бухала ако наистина е Жана и не могат да прикрият добре счупената и ръка, нищо чудно точно тя да си тръгне в събота...

# 126
  • Sofia
С коя ли патриотична песен ще ни трогне пак Бухльо Thinking
Залагам на "Вятър ечи,Балкан стене..." Sunglasses

# 127
  • Пловдив
Предвид оформеното коремче на Розата, което се вижда на последния лайф, все по-вероятно е това да е Жана. Ето нейни снимки с малко коремче, даже пише че е бременна.

# 128
😳😳 Тя тука е двойна! Много ще съм щастлива да видя на следващия лайф Розата да размахва гордо ръце нагоре надолу, наляво и надясно. 😀

# 129
Предвид оформеното коремче на Розата, което се вижда на последния лайф, все по-вероятно е това да е Жана. Ето нейни снимки с малко коремче, даже пише че е бременна.
Снимка с коремче и по-надолу в статията снимка как опъва цигара. Ако наистина е бременна и наистина тя е Розата няма как да продължи с този костюм по тялото до края на шоуто.

# 130
Жана я изключвам да е Розата най-вече с това, че тя каза, че ПРЕДИ се е занимавала и с пеене. Което автоматично за мен изключва всички настоящи певици.
Това “преди” може да се отнася даже и за “Врабчетата”. А пък в тази формация, като че ли е пяла не само Жана, ами и други пораснали вече деца.

# 131
  • Пловдив
Дали е бременна само тя си знае, може просто да има коремче. А иначе, на мен Розата не ми е никак фина, даже определено по телосложение и вид много ми прилича на Жана.
Снимките с цигарата са явно от лятото, там е по потник, може би тогава не е била бременна... ако изобщо и сега е.
Моето общо усещане е, че е тя. И моето лично мнение е, че Жана по принцип умее да пее и е добра певица, макар че не съм й фен. Следя я още от Х фактор обаче, там се справяше наистина добре, неслучайно спечели.

# 132
Още една причина /ако е тя/ да я изкарат от шоуто. И бездруго имам чувството, че всеки има фиксирана дата в договора си кога ще си тръгне.
Това с СМС-ите е напълно недоказуемо...

# 133
Ето в нета едно кратко видео на Алекс Сърчаджиева и дъщеричката и...Алекс и припява....Определено има глас, но чак като Розата да пее?!
https://www.kliuki.bg/343758/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1% … 0%B8%D0%B1%D0%B0/

# 134
  • София

И в нейния профил отрече статията за бременност. Така, че не е бременна и не се връзвайте на всяка статия.

Общи условия

Активация на акаунт