🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 815
  • 874
  •   1
Отговори
# 660
  • Испания
Цитат
Извън определеното за въпроси време Маги беше тествана с китайска опера - ей така - да видим колко време ще издържи. Смело заявяваме, че ѝ беше интересно и послушахме малко повече от очакваното, също така обсъдихми рецепта за бърза сьомга (една минута на грил), говорихме за бокс и любов за цял живот.

Прочети още : https://www.actualno.com/interview/magi-djanavarova-perfektna-za … i-news_37758.html
© Actualno.com

# 661
Гала как са я ба̀рнали пак... Joy

# 662
Ама те на Лора Караджова ли я оприличават пчеличката. 😂😂😂Къде тя с такова гласище?

# 663
Гала как са я ба̀рнали пак... Joy
Back to the 80-s Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
За Пчелата ми направи впечатление вметката за антилопата. Но не знам коя е певицата, която пееше за антилопи и газели...
А Гала да не е скарана с любимата си стилистка? Изглежда невъзможно състарена и похабена, отделно нелепите диалози с Рачков... по- добре да си беше стояла само в панелките на сутрешния блок.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 20:57 от victoria vassileva

# 665
  • Испания

# 666
Тита пее Антилопа.

# 667
За Пчелата ми направи впечатление вметката за антилопата. Но не знам коя е певицата, която пееше за антилопи и газели...
АГала да не е скарана с любимата си стилистка? Изглежда невъзможно състарена и похабена, отделно нелепите диалози с Рачков... по- добре да си беше стояла само в панелките на сутрешния блок.
Тита

# 668
Професионално слагане на ръкавици. 😑 Сигурно скиорите професионално си закопчават обувките. Много ѝ личи тъпотията на Гала в това шоу.

# 669
Професионално слагане на ръкавици. 😑 Сигурно скиорите професионално си закопчават обувките. Много ѝ личи тъпотията на Гала в това шоу.
Подмазвачка... кво да правиш, не може да избяга от себе си

# 670
Хех, опасна е Маги. Спорадично споменава реплики от популярни песни, като всички те са на млади български певици. Така подмятането е, че тя е една от тях.
А Ненчо се изнасили да не пее като себе си, че даже и да фалшивее.

# 671
  • Бургас
Кънчев, че се вапца, се вапца, обаче за днес се докарал до синьо-черен.

# 672
  • Испания

# 673
АГала да не е скарана с любимата си стилистка? Изглежда невъзможно състарена и похабена, отделно нелепите диалози с Рачков... по- добре да си беше стояла само в панелките на сутрешния блок.
Мисля,че ТИТА

# 674
Извинявайте, че така се включвам, но един коментар от преди малко ми направи впечатление. Става дума за клипа на Ice cream, и че може би Дани от групата отговаря на някои улики, той е фризьор...

Аз искам Принцесата да си ходи, която и да е тя

Общи условия

Активация на акаунт