Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 418
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 605
Преди месец взех зимни детски боти, вчера синът ми се прибра с мокри крака
Едната пропуска много
Мислите ли, че мога да ги върна?

# 1 606
The Invisible можеш да ги върнеш с касова бележка.
Ако са детския модел с дишаща подметка, пропускат вода, пръст/кал и камъчета. За 3 обувания им се разпадна стелката. Вчера и аз върнах едни такива.

# 1 607
Devil rose точно същите са
Ама синът така си ги харесва, та се чудя откъде мога да купя подобни, но по-качествени

# 1 608
Мисля, че подобни има в Дайхман, но не съм проверявала още. И аз ще трябва да купувам нови.
Иначе друг вариант са боти на H&M - уж има непромокаеми.

# 1 609
Кухнята я имаме от 1 година и нямам впечатления да е афиф, супер здрава е, всекидневно се играе с нея, не е мръднала. По-хубава е от икейската, която е и по-скъпа.

# 1 610
И аз се замислих дали тазгодишната кухня е от същия материал... Нашата от миналата година не е мръднала, а всеки ден се хлопат вратички, готви се, пускат се копчетата и т.н. Единственото ми притеснение е дали след време ще успея да сменя батериите, понеже все някога ще се изтощят.

# 1 611
  • София
То е много лесно, трябва ти една малка отвертка просто.

# 1 612
Не съвсем, едното беше така разположено, че още докато сглобявах се чудех как ще го достъпя при нужда без да разглобявам. Миналогодишните бяха с малко по-друга конфигурация, сега гледам на картинката има размествания и допълнения - напр. ние нямаме хладилник, само някакъв шкаф между мивката и микровълновата, която обаче е долу вдясно.

# 1 613
Влакчетата с релсите са хубави. Имаме 3 комплекта.
Паркинг/продадох го/, летище имаме. Всимки са здрави и нямам грам забележки.

# 1 614
+1 за влакчетата, качествен материал и са доста здрави,малкия играе с него вече трета година,доста е преживяло повярвайте ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 615
  • Майнатаун
О, извинявам се за определението за кухнята, бях повлияна от изказванията от предишните коментари за нея.
Благодаря на включилите се за влакчетата.🤗

# 1 616
И аз се замислих дали тазгодишната кухня е от същия материал... Нашата от миналата година не е мръднала, а всеки ден се хлопат вратички, готви се, пускат се копчетата и т.н. Единственото ми притеснение е дали след време ще успея да сменя батериите, понеже все някога ще се изтощят.
Афиф е тазгодишната. Кукичките за бъркалките вече ги счупихме. Хладилника се отваря трудно и доста го напъва, очаквам дръжката да остане в ръчичката и.

# 1 617
  • София
Добър вечер, искам да похваля авокадото в мрежа. Вие сигурно си знаете, ама аз до сега не бях взимала от Лидл. Страхотно е и перфектно узряло, чудно гуакамоле стана. Вече само от там ще взимам авокадо,  че детето много обича.

# 1 618
Знаем, знаем. 😊 Няма друг такъв сорт, уникално е. Имай предвид, че не винаги го продават узряло, по-често е на камък, но за няколко дни доузрява. Това сега очаквам да го намалят и още, ако не се е разпродало до четвъртък, че грам не може да чака, даже малко са го забавили с тая промоция.

# 1 619
Имате ли някакви наблюдения,в какъв интервал пускат дрехи за бременни ,май последния път като имаше беше септември или август,а тогава ми беше много рано и не взех.

Общи условия

Активация на акаунт