Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 115 202
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 540
Дами, за тези подправки за кафе ли ставаше въпрос?

# 541
Тези са стари. Май други търсеха...но така и не разбрах кои са тия чудодейни добавки- капки...

# 542
  • София
Дами, за тези подправки за кафе ли ставаше въпрос?

Има много фенове. Аз лично взех тая с портокал, не е моята има аромат на анасон, който не понасям , изхвърлих я. С канела не ми трябва, мога да си я добавям и без кутийката.

# 543
  • Кърджали

На 21 стр.
Тези са стари. Май други търсеха...но така и не разбрах кои са тия чудодейни добавки- капки...

# 544
  • София

На 21 стр.
Това си е какао, други са поръските за кафе.

# 545
Подправките за кафе бяха в шишенца-течни, 3 вида мисля, но сега и аз не ги намирам в брошурата((
При нас ги нямаше със сигурност, всичко огледах.
На мен също ми харесва Нова Бразилия -черната опаковка кафе и вече само него купувам, пием го еспресо, нямам кафе машина.
Гледайки за подправките видях лед свещичката, някой я беше похвалил, била ароматна... това като как е, щото аз не съм имала. Миналата година заради темата изкупих всякакви свещи с аромати, еми не ми миришат много, ама..за всяка стая сложих и ги палех, още имам (бях и за подаръци купила да прибавям, ама нещо не подарих всичко, та си  ми останаха)
Но лед свещичка не съм имала такова чудо, как свети, като крушка ли , какво е...(еми не го разбирам, на мен ми прилича на об. свещ, защо тогава е лед newsm78)

# 546
Капки мапки....изгъзици както казва баба Joy...ми цопни му парченце шоколад в кайвето...

Лед свещ - не е с аромат. То си е лед лампичка..имитира свещ просто.

# 547
  • София
Кой чай препоръчвате (сутрешен) ?
Диря си автентични меденки (без захарна глазура, която разказва ограта на зъбите). Видях тези в Лидл
Същите ли са като от редовните им в асортимента (Tastino 500g)?
Пп. Може ли да се върне стока закупена с ваучери?

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 13:16 от Starrydream

# 548
Хаха. Капките са от тъмен шоколад за печива, примерно за бисквити с парченца шоколад. Другото за кафе е сироп с аромати различни. Нито едното от двете не заредиха при нас, мислех днес да им пиша да питам дали и кога.

Относно "боклуците на Лидл", една потребителка се изцепи как можело продукти на Лидл да се посочват в темата за чиста храна и че това било "магазин за бедняци". 😂  Не ми се занимаваше да я репликирам. Сега отивам за още "боклуци". 😁

# 549
  • София
Мирише лед свеща,ароматизирана е.Взех я и стои в кухнята и мЕрише.

# 550
Тете, така де, ама таз особена, щото е ароматна и аз затуй се чудя.
Някой писа вчера, че била хубава и ако мирише трайно бих взела, нищо, че е по-скъпичка
ей ги на, пише си ароматна лед
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-deluxe/led-aromatna-sveshch/p31466
midnightStar, писала съм докато си отговаряла, благодаря
ама как свети се питам, като е лед и включва ли се някъде в контакт (извинявам се, ама...) не съм имала такава, пък не е показано май

# 551
  • Мадрид / София
И при нас (Испания) кухните са от другата седмица.

# 552
Тази лед ароматна свещ май хем свети, хем гори. Пишеше, че има батерии, а има и фитил за палене и указания какво да я правиш когато восъкът изгори до определено ниво. Загледах я, че ми се видя особена, който я има, ще е интересно да поясни как точно функционира.

# 553
  • Beyond the stars
Цялата Deluxe серия е качена в сайта, ма явно постепенно ще ги пускат, щот и ликьора ми го нема още, ама и в брошурите го няма де.

# 554
  • 2860 км северно от Екватора
От утре е тази промоция, аз за нея ще ходя, пак е на Ариел.
Скрит текст:
Извинявам се за лошата снимка и, че не съм по темата.
По принцип тези кухни всяка година ги пускат, дано не решат да пропуснат сега. По спомен ноември бяха, дано.
Ние с Тета сме старомодни ползваме прах, Промоцията на прах Ариел е до днес. Правилно се е запътила днес да си купи.

Цялата Deluxe серия е качена в сайта, ма явно постепенно ще ги пускат, щот и ликьора ми го нема още, ама и в брошурите го няма де.
При нас има от делукс бейлиса, същата цена като миналата година. Аз тогава се запасих, и още имам.

Общи условия

Активация на акаунт