Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 476
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 210
За скаридите Делукс в брошурата пише, че са почистени, белени, сварени и с част от опашката. До магазин още не съм стигала тази седмица и не съм ги видяла наяве.

А марципанът (любекския) взе вече да ми харесва 😄.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 17:34 от fenyx

# 211
fanfanito , ти си взела календар, в джобчетата му на който ти трябва да слагаш изненадки(лакомства или джунджурийки) , а този от 10 лв. и другия по-евтиния, са с малки шоколадчета тип бонбон.
Скрит текст:

Ти си взела от плат

# 212
  • София
Заредихме днес от компотите от кайсии - много ми харесват.
Взехме и от шоколадовите капки.
Издирих го и тоя щолен с масло. Скъпичък е, 9 лв, но ММ обича, а всички други бяха с палмово масло.
Намерих си от хелоуинските ябълки по 49 ст. и съм много доволна, много ми харесва тоя кисел вкус.

# 213
Аз моята плюшка ще я връщам, отвсякъде ми е тамън, на бюста ми теснее. Следващият размер ще ми е голям. Тюю, не ми върви на домашно екипче от Лидъл.

# 214
РРР, и на мен започна да ми харесва тоя кисел вкус на ябълките! Heart Eyes
Феникс, тези скариди само не са изядени, хи хи Joy
Много ни хареса промо каймата, каква чудна супа топчета стана! И не мирише нито гадно, нито на дреболии както се оплака някой. Да не би производителите да са различни? Thinking Иначе освен топчетата добавих накълцан лидълски зелен фасул (от замразения), целина глава на кубчета, морков, лук и мааалко от финото фиде което продаваха преди (вкъщи се размрънкаха как без картоф супа, та сложих от изостаналия пакет малко). Като няма грах ще използвам зелен фасул! Yum А за целината.....ме питаха защо съм ги излъгала, че няма картоф в супата...УФФФФ Joy

# 215
  • Варна

От тези си взех, да си играя по Коледа.
Миналата година правих елхички, много ефектни се получиха и доста като бройки, чак ги подмятахме. Grinning

# 216
Аничка, има един бял 80 С, другите са по-големи, на 9 лв е и също така има топ за кърмене на същата цена.

# 217
fanfanito , ти си взела календар, в джобчетата му на който ти трябва да слагаш изненадки(лакомства или джунджурийки) , а този от 10 лв. и другия по-евтиния, са с малки шоколадчета тип бонбон.
Скрит текст:

Ти си взела от плат

Ама как така аз да слагам изненади((( Сигурни ли сте((((
Лелеееее, то това какво е тогава. Мога ли да го върна((
Голям майтап, да чакам нещо да извадя и....изненадааааа нищо и половина. Не, не...момичета мога ли да го върна?

# 218
Ами, той е за да го подаряваш Blush Пробвай да го върнеш, сигурно ще го вземат.

# 219
Всичко може до се върне. Връщай го смело.

# 220
Дали и аз да не взема сутиен и потник за Аничка, а ако не ги иска да ги върна, че са по една бройка?

# 221
Направо ми падна коледното настроение(( Ама добре, че поне разбрах, имаше да се чудя що няма нищо в джобчетата и добре, че го скрих. Що ми трябваше тоз календар. Утре пак ще се мъкна до Лидъл, не ми е хич близо.((
Благодаря, че споделихте, поне да опитам.

# 222
Направо ми падна коледното настроение(( Ама добре, че поне разбрах, имаше да се чудя що няма нищо в джобчетата и добре, че го скрих. Що ми трябваше тоз календар. Утре пак ще се мъкна до Лидъл, не ми е хич близо.((
Благодаря, че споделихте, поне да опитам.
Недей го връща. Ще го измислиш до Коледа. Ако го върнеш, пак ще напълниш една количка стоки.  Laughing

# 223
И при нас имаше коледни топки и аз взех 4,по 3 бонбона има вътре.Календари не видях,може да ги пуснат по късно при нас.

# 224
  • Асеновград
fanfanito твоя календар е окраса. Можеш да си го използваш многократно като всяка година слагаш различни изненади в него. Но за тези календари трябва и подходящо място за закачане.

Общи условия

Активация на акаунт