Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 484
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 515
Следващият път вземи другата сметана, по-хубава е. Тази са я сгъстявали яко с карагенан.

# 1 516
  • Асеновград
Някой по напред питаше за часовниците с гривни, тази седмица са в каталога за Гърция https://www.lidl-hellas.gr/el/p/moda/auriol-set-roloi-chiros/p38819 вероятно до седмица или две ще ги пуснат и тук.

# 1 517
Благодаря ви много за отговорите! Значи да готвя смело Simple Smile

# 1 518
Здравейте!
Някой виждал ли е все още останали от коледните календари от плат- имаше като елхички, като чорапчета/нанизани на дълъг шнур/ - много ефектни. Бях ги гледала още около 5 ноември и се ядосвам защо не взех. Или ако се сещате откъде мога да намеря подобни

Благодаря много!
Хубав ден!

# 1 519
  • София

Якета при нас имаше,но размери не съм гледала.Ако искате в Понеделник като отида,ако има ще погледна и ще кажа дали има.

Да, моля. Все още се надява да си намери размер 158/164 от ски якетата.

ДА попитама за уреда за вакумиране (по молба на колежката). Пускан ли е скоро или очаква ли се да го пуснат? Ако го имате, доволни ли сте от него? Препоръчали са го на баща й лидълския, и тя се чуди да чака ли да го пуснат, или да купува от другаде.

# 1 520
Здравейте,
Търсим тенджера по дналягане дали знаете Лидл кога горе долу пускат тяхната ?

# 1 521
Да дам отчет от днес от маг. в Овча купел :
1.яке с размери по-големи от 134 няма
2.кухни -имаше мнооого в 11 ч.
3.от дървените играчки по 15-20 кутии в кош
4.авокадо има и този път е узряло
5.коледни календари от плат няма
Взех от комплекта с три купи за микровълнова за майка ми и имам глупав въпрос(ако някой ги ползва)-на капака има вентил с дупки и трябва да е отворен ,когато се топли храната, нали?А това като стрелка с часовник и мин. за какво е?Благодаря!

# 1 522
Класирах се за кухня. И авокадо, и апрески за детето, за мен термочорапогащник -хубав е, плътен и някакво уплътнение на ходилото.  Rolling Eyes
От кухнята очаквах повече, много е рехава. Малката ще я потроши за отрицателно време. Ботушките са много топлички.

# 1 523
  • Перник
...
4.авокадо има и този път е узряло
5.коледни календари от плат няма
....

Те затова намалиха авокадото, да не вземе да презрее Wink И аз ще си взема тази седмица Simple Smile
Коледни календари от плат мернах някъде, но понеже в петък бях в магазина в Луковит, а в събота - в Перник център - не помня в кой от двата Thinking

Ако някой се чуди за лаковете на Флормар - взех си. При миналото пускане само ги гледах, но сега си казах, че 7 лака за 7 лв. си е далавера и се прежалих, въпреки че по принцип не харесвам лаковете на тази марка. Снощи тествах първия - можеше да остане и на 1 слой, но на 2 ми харесва повече Simple Smile

# 1 524
Бързо ли съхнат?

# 1 525
  • Перник

Аз ползвам бързосъхнещ топ на Голдън роуз, така че не мога да дам коректен отговор на този въпрос Simple Smile

# 1 526
При вас имаше ли омекотител Силан? Сутринта пратих мъжа ми, но каза, че нямало.

# 1 527

Фани, има за теб в кауфл. Колкото си искаш.

# 1 528
Имаше някаква симпатична крушова ракия- с цяла круша вътре Stuck Out Tongue Winking Eye - но на несимпатична цена Joy
Онзи ден за цирка забърсахме крекери рибки със семена от черен кимион- детето се зарадва повече отколкото на пуканки. Но така като гледам, май ще ги вадят от асортимента?

# 1 529
Здравейте!
Някой виждал ли е все още останали от коледните календари от плат- имаше като елхички, като чорапчета/нанизани на дълъг шнур/ - много ефектни. Бях ги гледала още около 5 ноември и се ядосвам защо не взех. Или ако се сещате откъде мога да намеря подобни

Благодаря много!
Хубав ден!
В Разлог, даже в намалените кошове бяха миналата седмица

Общи условия

Активация на акаунт