Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 508
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 530
При вас имаше ли омекотител Силан? Сутринта пратих мъжа ми, но каза, че нямало.
Да, има
 Беше на рекламния стелаж до витрините

# 1 531
Похвалвам тези бонбони, пише ново в асортимента

# 1 532
  • София

ДА попитама за уреда за вакумиране (по молба на колежката). Пускан ли е скоро или очаква ли се да го пуснат? Ако го имате, доволни ли сте от него? Препоръчали са го на баща й лидълския, и тя се чуди да чака ли да го пуснат, или да купува от другаде.
Ние Имаме. Пуснаха го миналата година началото на декември и сега лятото по някое време. Работи бързо и удобно. Вземете си допълнително ролки - 10лв 3малки или 2 големи. Бързо свършват, само по 3 метра са

# 1 533
  • София
Искам да попитам някой знае ли какво означава: растително масло( кокосово и от палмови ядки)?  Второто ме интересува, палмово ли значи или?  Видях го на етикет на едни бонбони и се чудя ,това нова хитрост на производителя ли е ,да ни заблуждава?

# 1 534
A люспите на тези трюфели има ли ги върху бонбоните? Бях взимала от Белгия от магазин за бонбони и всичко се беше изронило в кутията, бонбоните изглеждаха ужасно.

# 1 535
  • Благоевград
Някой по напред питаше за часовниците с гривни, тази седмица са в каталога за Гърция https://www.lidl-hellas.gr/el/p/moda/auriol-set-roloi-chiros/p38819 вероятно до седмица или две ще ги пуснат и тук.

Аз питах, много благодаря! Чакам ги с нетърпение, че искам да взема и за двама ни с мм.

И аз се разписах днес. Пълни глупости и 40 лв. Но такова е.

# 1 536
Чорапогащник имам от плътните, много си го харесвам.
Днес имаше някакви 2 нови вида бонбони с косос и мента. Опитахме с кокоса, страхотни са.
Северняшките кюфтета също много ни харесаха на вкус, но много залепнаха в тигана...

# 1 537
Миленски, точно това значи. За мен е съмнително всичко на което не пише "нехидрогенирано". Сигурно са измислили начин и слънчогледовото олио да хидрогенират... Relaxed

# 1 538
  • София
Миленски, точно това значи. За мен е съмнително всичко на което не пише "нехидрогенирано". Сигурно са измислили начин и слънчогледовото олио да хидрогенират... Relaxed
Е много лошо звучи ако е така. Благодаря!

# 1 539
  • София
Този сапун го слагам веднага в най-черния списък.  Мирише откровено гадно - няма нищо общо с "топъл портокал", по-скоро с неуспеха на химика.

# 1 540
В нас купихме други два коледни сапуна и се харесаха. Apple and cinnamon and iced gingerbread.

# 1 541
Купих авокадо.
На Борово имаше много кухни. Разбира се тази дървена играчка, която исках, само тя беше свърлила, от всички други имаше доволно много.
Бебешки колички имаше няколко също.
Къде е тази шоколадова глазура, за която пишете? Търсих и пелмените, не ги намерих.
Любомият ни нарязан немски салам е намален.

# 1 542
A люспите на тези трюфели има ли ги върху бонбоните? Бях взимала от Белгия от магазин за бонбони и всичко се беше изронило в кутията, бонбоните изглеждаха ужасно.
В моята кутия всичко си беше наред. Всъщност сега станах да погледна, да има малко по дъното на кутията, но не е фрапиращо. Но пък се топят направо, няма нужда изобщо да се дъвчат. За тези пари са приказни, за мен де.

# 1 543
Взех авокадо, и мм взел Grinning Пълни сме с авокадо.
В Изток имаше от всички детски играчки, кухни, дрешки, ботушки.

# 1 544
  • Стара Загора
Дали могат да се връщат чорапощници? Взех днес най-големия размер (не за мен), но се оказа за много дългокраки хора. Само разопакован.

Общи условия

Активация на акаунт