Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 406
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Септември имаше, аз сега се надявам декември да пуснат пак /миналата година пускаха точно декември,заедно с бебешки неща/, понеже искам да взема якето за приятелка.

# 1 621
В Лидл Борово преди 2 дни със сигурност имаше клинове и дънки за бременни на щандовете от минали седмици.

# 1 622
Някой, който вече е сглобил кухнята за деца може ли да пусне снимки. Взехме преди няколко дни, но ще бъде коледния подарък от баба и дядо за дъщеря ми, тук като чета вече се притесних, че инвестицията не си струва, тааа се чудя дали да не я връщам....

# 1 623
Ами ако искаш бабата и дядото да се изръсят с двойно пари..върни я и вземи от друго място. Момичетата писаха че цените на другите места са почти двойни..
Отворете кутията и разгледайте частите и си преценете устройва ли ви. Детето едва ли ще лазбере че е махнато едно тиксо от кутията.....

# 1 624
Teta75, в момента кухнята не е при мен, а е оставена във вилата, на която ще бъдем за празниците (вероятно) в този смисъл няма как да махна едно тиксо или повече Simple Smile ако двойните цени предполагат и двойно качество и здравина-добре, ако ли не в действителност би било изръсване Simple Smile

# 1 625

Моля не ме цитирайте. Ще изтрия, след малко.

Който видял , видял. Скривам кухнята.  chef

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 09:54 от So Lucky*

# 1 626
Не ми се вярва да са двойно по-хубави
Освен това повечето играчки са купени и прибрани за Коледа, както вашата...отзиви ще има по-натам.
Досега не съм видяла лоша играчка от Лидл, еле па дървена

# 1 627
Teta75, в момента кухнята не е при мен, а е оставена във вилата, на която ще бъдем за празниците (вероятно) в този смисъл няма как да махна едно тиксо или повече Simple Smile ако двойните цени предполагат и двойно качество и здравина-добре, ако ли не в действителност би било изръсване Simple Smile
E, до вилата се е телепортирала ли. Можело е да я погледнете като сте я купили - лично мнение, аз винаги отварям и преглеждам, просто нямам търпение.
Всичко е субективно, един ще ти каже тази е ок, друг ще ти каже-друга е ок.
За мен лично дървените играчки на лидл са много, много добра оферта-и откъм цена, и откъм качество. Истината е, че когато пуснах в олх за продажба и дървената етажерка, и дървения паркинг и не помня още какво, нямаше и час, когато се обадиха и бяха продадени. За мен това значи че са търсени, и това никак не е случайно. Успех с решението.

О, Лъки....тоз бонбон ти приготвя май пържени филийки, доколкото виждам....Simple Smile

# 1 628
Някой, който вече е сглобил кухнята за деца може ли да пусне снимки. Взехме преди няколко дни, но ще бъде коледния подарък от баба и дядо за дъщеря ми, тук като чета вече се притесних, че инвестицията не си струва, тааа се чудя дали да не я връщам....

Преди колко дни, като те я пуснаха ония ден, т.е. в понеделник.
Качих снимка, дано сте видяли как изглежда сглобена.
И нали е подарък, как ще я връщате. Grinning

Тет, от вчера иска да играе с отверки, да сглобява... hahaha

# 1 629
So Lucky, благодаря за снимката Simple Smile иначе именно понеже е подарък и друг е дал парите за нея
Teta75, решението за покупката беше импулсивно, осланях се именно на прекрасното качество на останалите дървени неща (макар че не знам дали са от една серия). Знам иначе, че бързо се продават нещата, ако етажерката за която споменаваш е същата за която аз си мисля (и която търсих преси време) в аико има същите но на двойни цени, а доста по несимпатични по мое мнение Simple Smile както и да е, за сега ще я задържа, пък дано да не е толкова лефтерна

# 1 630
Ее, Лъки, пусни пак снимката за малко, да видим пържените филийки, ако е удобно де.Bowtie

# 1 631
Ее, Лъки, пусни пак снимката за малко, да видим пържените филийки, ако е удобно де.Bowtie
Затрих я.  Embarassed

# 1 632
Скрит текст:
Ето я миналогодишната. Всекидневно се играе с нея, то си личи. Wink

# 1 633
Alina_si, благодаря много чудна е кухнята. Благодаря ти за снимката, усеща се атмосферата на една истинска кухня, в която активно се готвии Grinning

# 1 634
Много добре изглежда. Ние имаме една пластмасова- двойно по-евтина, но и по-малка, а и пластмасата не е много приятна поначало. Ако сега купувах, бих взела дървена.

Общи условия

Активация на акаунт