Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 301
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 725
Здравейте!
Много горзни верно тия обувки. УжасТ.
Скутер за сняг и аз заглеждам от миналата година още. Но дали е функционален в градска среда се чудя?!
Риба ще се купува другата седмица.

# 1 726
Не помня, Леми..

Сега...тези клинове и блузи СА ЕДНА ИДЕЯ ПО-ТЪНКИ ОТ миналогодишните!
Ето от мин.година клин

Ето от сегашните

Едва ли ще хванете разликата на снимки. Но на пипане определено се усеща.
Отчитам го като минус!

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 11:40 от teta75

# 1 727
Някой знае ли как се получават наградите с ваучерите?В понеделник видях че съм в списъка и веднага попълних формата в сайта им,но оттогава нищо.....

# 1 728
Ау какво хубаво цикламено е клинчето, е защо не пуснат такова домашно екипче, да му се невиди, ами някакви умрели цветове. Това за тези от следващата седмица, зимата дойде, аз още си нямам 😸

# 1 729
Ехе с тази брошура ще фалирам на пълно.Искам да изкупя всички играчки.Предимно дървения магазин и това за почистване.Има ли доволни деца от дървения магазин?

# 1 730
Моите деца са големи, и въпреки това се загледах в играчките
Ми разкошни са Simple Smile
Не ви завиждам, бързо ще съберете точки за няколко книги

# 1 731
Някой пита за подаръчни ваучери - има, видях на касата пластики. Не успях да изчета текста...но на пластиката е празно полето с лв...значи зареждаш по твое усмотрение. До колко- не знам. На нац.тел.може да се попита.

Да..много е свежо клинчето.☺

Гъски имаше при нас.

За дървените играчки -вземайте смело. Доста видове ще има др.седмица...децата ще се радват.

# 1 732
Другата седмица ще фалирам хах.

# 1 733
И аз миналата година доста дървени играчки взех на детето от там. И тази май ще се разоря Wink

# 1 734
  • Асеновград
Не съм вземала такова нещо - пясък за моделиране, това разпръсква ли се много, за 4-5 годишни става ли?
Става, купувала съм за малкия когато беше на 4г. Имай напредивд че прави доста боклук и трудно се почиства. Синия цвят ми беше боядисал теракота/ паднало само а оставя следи/. С времето изсъхна стана ронлив и в един момент го изхвърлихме, защото не ставаше за моделиране.

# 1 735
Има ли разлика в уредите мултикукър и фритюрник с горещ въдух? Пускали ли са в Lidl мултикукър?

# 1 736
И аз миналата година доста дървени играчки взех на детето от там. И тази май ще се разоря Wink
Добре, че са едни и същи и имаме част от асортимента от миналата година. Голямо разоряване с тези играчки.  Grinning

# 1 737
За децата по-добре пластилина в кофичките. Иначе става мазало - с кеф изхвърлих кинетичния пясък.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 12:09 от Devil_Rose

# 1 738
Точно затова питах за пясъка дали много се разпилява, че от килима и сега се налага да стържа пластилин... Ще го мисля, щерката ще го хареса сигурно, но малко по-големият ѝ брат направо още сега го виждам как изсипва цялата кутия на пода 😅
Благодаря, Panayotu и Devil_Rose 🤗
Иначе ако съм видяла добре в брошурата, пластилинът е Play-Doh, точно с такъв играят и е хубав, който търси смело да взема.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:18 от fenyx

# 1 739
Някой знае ли как се получават наградите с ваучерите?В понеделник видях че съм в списъка и веднага попълних формата в сайта им,но оттогава нищо.....
Миналата година бях от спечелилите, пристига ваучер зареден със сумата. Доставиха го Спиди. Не си спомням след колко време, но ще трябва да им сканирате касовата бележка и да попълните данните си за издаване на служ. Бележка за пред НАП.

Общи условия

Активация на акаунт