Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 226
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Накой има ли чопъра, който ще е от понеделник? Като мощност ме устройва, но се чудя дали е ок примерно за рязане на един лук, или е проблем и става за повече неща. Също дали мели ядки?

# 1 801
  • София
Накой има ли чопъра, който ще е от понеделник? Като мощност ме устройва, но се чудя дали е ок примерно за рязане на един лук, или е проблем и става за повече неща. Също дали мели ядки?
Същият го купих септември, за сега съм мн.доволна.
Правя си тахан с него, мляла съм и месо. Лук и моркови също , препоръчвам го.

# 1 802
  • София
Много балгодаря за мнението. Мислех да не ходя в понеделник, ама ще си го подаря чопърчето. Много му се чудя и на фритюрника с горещ въздух, добре че има време до 7ми да го реша.

# 1 803
Sunglasses
Същият го купих септември, за сега съм мн.доволна.
Правя си тахан с него, мляла съм и месо. Лук и моркови също , препоръчвам го.

+1 за чопъра. Чопърът е много хубав: купата е стъклена, а основната част, в която е моторът, е матова и не се хлъзга под пръстите. Под купата има и гумена подложка за по-голяма стабилност. Аз съм го ползвала за зеле и моркови. За месо не се бях сетила, нито за тахан, но ще поправя и тази грешка Smile Sunglasses Аз също го препоръчвам.

# 1 804
  • Мадрид / София
Моя чопър е както го описвате ама с пластмасова купа. Има ли разлика?

# 1 805
  • София
Моя чопър е както го описвате ама с пластмасова купа. Има ли разлика?
И сега в брошурата пише стъклен, не знам защо твоя е пластмаса, аз затова го купих , а също защото е мощен,имам един стар в къщи ,но е слаб и не се справя с лука, той си има други приставки и за това го държа още.

# 1 806
Има различни видове чопъри, този със стъклената купа е и по-мощен от тези с пластмасовата, аз имам такъв и съм страшно доволна.

# 1 807
Здравейте!Купих си от лед свещите,след като я запалих, рисунката по чашата се оцвети в различни цветове и така си стои-не се сменят цветовете.Така ли трябва да е?И още нещо-по едно време спря да свети,после пак почна.

# 1 808
  • Мадрид / София
Да, видях, че има разлика не само в мощността, но и във формата. Моя е по-прав, не така тумбест.

# 1 809
Здравейте,
Тоьи фраер как се справя с пърженето на картофи,риба,кюфтета и т.н...стават ли наистина вкусни?И мирише ли помещението така силно на пържено,като от тигана?

# 1 810
Да, видях, че има разлика не само в мощността, но и във формата. Моя е по-прав, не така тумбест.
Тъй като имам наблюдения и върху двата- този с пластмасовата купа върши работа, но чопърът със стъклена купа е по-хубав. Единствен минус на този със стъклена купа е, че подложката отдолу не става за капак.
Моята дъщеря скоро няма да прояде с големи вилици и лъжици Joy То и аз за себе си подбирам възможно най-малките от големите лъжици/вилици...
Да попитам за лентите за опаковане на подаръци- комплекта с 3-те широки ленти в сребристи нюанси. Каква плътност и материя са- ще станат ли за ремонт на рокличка в подобен цвят или материята не е текстил, а мрежа някаква която се разнищва?
Леми, сега е моментът за един резервен чопър, така и така ще си с носач.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Става вкусно с фрайъра, НО ВКУСЪТ е  както на печено във фурна с вентилатор кюфте. Няма гадни натрапчиви миризми, нито вкус на препържено...Отвън хрупкаво, вътре по-сочно...
Хайде сега двете отзивчиви дами с чувство за хумор да си признаят кои са! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 23:32 от dolce miele

# 1 811
  • София
Здравейте!Купих си от лед свещите,след като я запалих, рисунката по чашата се оцвети в различни цветове и така си стои-не се сменят цветовете.Така ли трябва да е?И още нещо-по едно време спря да свети,после пак почна.

Кой град е?

При мен се сменят постоянно.

# 1 812
Лондон-значи ще я връщам!А вашата кой град е?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 23:42 от verra32

# 1 813
МОЛЯ за отзиви за Благодаря!

# 1 814
Понеже виждам, че коментирате чопърите, които аз винаги съм подминавала, сега като споменахме че този, който ще пуснат ще е от стъкло, се по замислих. Тааа ето ми въпросите. Парченцата вътре долу горе еднакви ли ги докарва по големина? Как се справя с по твърди зеленчуци например като морков, картофи? Баба ми има, само че на веес теле шоп и нейния сякаш накълцва/пюрира част от продукта, това винаги ме е спирало...

Общи условия

Активация на акаунт