Банята - 35 тема

• 66 102
  • 805
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Да се похваля и аз с малката си баня, успях да събера всичко. Въпреки, че тук не харесахте идеята за купа мивка, на мен много ми харесва Simple Smile
[/img]

# 406
  • Mostly in my mind
Гледах банята ви в една група във фейса. Много е хубава, браво!

# 407
А тази пръчица пред мивката купа за какво служи?

# 408
Честита! А душа къде сте го сложили?

# 409
  • Варна
Душа е срещу тоалетната, а пръчицата я имахме и на мъжът така му дойде да я сложи,
може би ще стане за закачалка за кърпи Simple Smile

# 410
Много, много хубаво! Със здраве да си я ползвате.

# 411
Здравейте,моля да ми препоръчате производител на хубава фугираща смес. Бяхме се ориентирали към Ceresit, но виждам доста противоречива информация относно качеството.

# 412
# 413
Lugato , немски
http://www.bns-commerce.com/продукти/ФУГИ-LUGATO-102

# 414
А тази пръчица пред мивката купа за какво служи?

Пръчицата е добра идея за кърпа, но според мен трябваше да е на челото на плота, а не отгоре.

# 415
  • in Wonderland
Здравейте, предстои да обзавеждаме изцяло ново жилище, НС и имам много затруднения в избора на почти всичко.
 Попаднах на тази баня в нета и ми харесва. Бихте ли съдействали за намирането на плочките или подобни на тях??
Нещо в сивата гама искам да е, ако имате някакви идеи и предложения, ще се радвам да споделите.
Благодаря.

Скрит текст:

# 416
  • Mostly in my mind
Какво й е на фугиращата смес Церезит Thinking

# 417
  • София

Попаднах на тази баня в нета и ми харесва. Бихте ли съдействали за намирането на плочките или подобни на тях??

Скрит текст:

Според мен, плочките на тази снимка са нещо като тези:
https://baniamechta.com/granitogres-oslo-stargres-15-5-62/
https://bania24.com/%D0%A2%D1%8A%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D1%80% … FACE-%D1%85-36478

# 418
Здравейте, предстои да обзавеждаме изцяло ново жилище, НС и имам много затруднения в избора на почти всичко.

Честито! Simple Smile И аз правих същото миналото лято. Чака те някакво обикаляне по магазини и сравняване, гледане на чудни картинки в нета и главоблъскане....Колкото повече гледаш, толкова повече може да се объркаш.
Специално за показаните плочки - има такива почти навсякъде - декорите на дърво, бетон са масови.

За фуга да се изкажа положително за Мапей! Други не!

Аз влязох да попитам хората с нови бойлери капят ли ви възвратните клапани след ползване на баня и по време на донагряване на бойлера? Явно е често явление, защото съм виждала монтиране на силиконово маркуче към клапана, което се вмъква/монтира някъде в отходна тръба...
Моят нов бойлер Теси белисимо капе, та чак тече поточе вода.
Старите ми бойлери, купувани 2000 г. и около 2005-6 г. изобщо не капеха.

# 419
  • Перник
...
Аз влязох да попитам хората с нови бойлери капят ли ви възвратните клапани след ползване на баня и по време на донагряване на бойлера? Явно е често явление, защото съм виждала монтиране на силиконово маркуче към клапана, което се вмъква/монтира някъде в отходна тръба...
Моят нов бойлер Теси белисимо капе, та чак тече поточе вода.
Старите ми бойлери, купувани 2000 г. и около 2005-6 г. изобщо не капеха.

И предишният ни бойлер (Елдом, купуван 2005 г.) и сегашният (пак Елдом, от лятото Simple Smile ) са с маркучета (прозрачни). Винаги има вода в маркучето, значи би капала, ако го нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт