Подготовка за малкия човек - тема 9

• 40 264
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • Beyond the stars
Цветя,беше купила свекърва ми.Иначе аз нищо не предвиждах.

+1
В частна болница раждах и като цяло не адмирираха подобни жестове. Имам мъгляв спомен за цветя за акушерката, която донесе дребен.

# 361
Почерпки за отделението, пари на една акушерка която ми беше симпатична и ме гледаше като майка, плик на доктора. Цветя не носихме, май...не.

# 362
  • Бургас
Първото раждане, в държавна болница, мъжа ми носи някаква почерпка, но вече не помня какво. И на лекарката плик с пари.
Второто раждане, в частна болница, само цветя и нищо друго.
Сега мисля отново да раждам в частна болница и сигурно нищо няма да носим. Най-много една торта за отделението.

# 363
  • София
Раждах два пъти в Шейново, носих кошници с различни лакомства, трайни. Две големи за лекаря ми, с избор на екип бях, и за акушерката, която ми се падна на смяна и беше страхотна.
Чудя се какво правят с тортите в отделенията!?
Представям си 10 броя за един ден! В Шейново със сигурност съм виждала по толкова. Всеки си преценява естествено 😉

# 364
  • София
Ядат ги,носят в другите отделения или хвърлят

# 365
Аз докато бях в родилното, една мама я изписваха и таткото носеше кутии с пици. Малко се зачудих, обаче май си ги хапнаха сестри и санитарки. Ухаеше прекрасно.

# 366
Аз торта съм носила при изписването ми при друга операция. Даже се изненадах , когато приятелка ми го предложи като жест към персонала.

# 367
И ние носихме цветя, кошница с безалкохолни, бонбони, сладки, солени, питка... май това беше. Бях в частна болница с избор на екип и бях супер доволна от цялото преживяване и грижите. Ако не бях, нямаше нищо да занеса.

# 368
  • София
Мами имате ли представа дали шишетата на авент от този модел стават с анти-колик системата?

# 369
Уиски, бонбони и някакви сладки беше взел мъжа ми. В частна болница, но и толкова не заслужаваха.

# 370
Първо раждане,в частна болница  -букети,бонбони и уиски .
Второ раждане -държавна болница с екип-вино,ракия ,мезета и ядки .

И при двете съм много доволна от обстановка ,лекари и персонал ,отношение.Но просто не ми беше до това от вълнение  и единият път оставих на татко ,втория път на мъжа ми да решат какво .

# 371
Родих в частна болница нищо не сме носили даже не си заслужиха парите които платихме. Сега заради немарливостта им ни чакат 100 пъти по - големи разходи ама това да ни е проблема 😒

# 372
И ние черпихме с Пици ,и безалкохолни. Много бяха доволни, хапнаха си.

# 373
Момичета, кажете как да си изпера бебешкото гнездо. Има ли някой, който е рискувал в пералня и в сушилня и какъв е резултата?

# 374
  • София
Какво ви е мнението за многократните памперси? Вчера бях на училище за родители и ги препоръчаха - хем се пази околната среда, хем се икономисат пари, хем били по-здравословни. Обикновените памперси спарвали и в жегите достигали 40 градуса загряване, а при момченцата не било добре да се прегряват тестисите, за тях трябвало проветрение и температура 27 градуса!

Общи условия

Активация на акаунт