Подготовка за малкия човек - тема 9

• 40 270
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Прането на ръка е далеч по-неефективно от прането в пералня. Трудно ще можеш да постигнеш същото време за пране, а то е необходимо, за да се разгърнат ензимите на праха. Температура от 60 градуса също не можеш да постигнеш.
А защо ще си причиняваш подобен труд в 21 век?

# 346
Откакто имам дете, ценя много високо, че имам пералня, сушилня, миялна. Спестяват ми толкова много! Ние си направихме шкаф, разделен на 3 отделения за прането на всеки.
Пак казвам, всеки си решава. няма нужда да си мерим бактериите.

# 347
Живот и здраве като родя мисля в началото да ги разделям дрехите на бебето от нашите, но не мисля да гладя, а да ги пускам в сушилнята.

# 348
И аз съм от мързеливите.Как ли пък да не пера на ръка в 21 век.На всичкото отгоре и не гладя.Дрехите ги разделям,но всичко минава през сушилнята.В крайна сметка всеки сам решава и няма смисъл да се спори 🙂

# 349
  • София
И аз съм мързелива. Гледам си сама децата, мъжът ми се прибира след 18 ч. Как пък да не пера на ръка, абсолютно неефективно и времеемко. Вместо да съм на разходка или да се забавлявам с децата, да пера. Не благодаря. Сушилнята замества гладенето. Споделям лично мнение, в което съм убедена.

# 350
Joy голяма забава тука станало. Айде сега, която мама не пере на ръка Scream
Пера дрехите на бебето отделно, събирам ги в отделен кош. Пера с дезинфектант и суша в сушилня. Ютия през живота си не съм притежавала. Мале колко съм мързелива Flushed
...но и щастлива и имаща време да се радва и играе с бебето си Heart

# 351
Не само ще перете на ръка, ми при това с домашен сапун от свинска мас! Как може да сте такива мързелани значииии 🙄😂

# 352
Аз ми е много интересно как пък остава време за пране на ръка.
Никакъв шанс, освен ако нямате бебе еднорог.

Пера в пералнята, отделно от нашите дрехи, през 2-3 дни събирам бебешко за пералня. Иначе са в отделен кош. С бебешки препарат и после в сушилнята.
Изобщо не гладя. И за това време нямам, ама и да имах, пак нямаше да гладя.

# 353
  • Бургас
Ей, не изпрахте ли вече бре?
Някой няма ли да пита нещо, че да сменим вече темата?

# 354
Хайде да разнообразя малко темата Simple Smile Покрай подготовката за появата на бебчетата, кажете с какво да почерпим в отделенията при изписването им

# 355
Ние донесохме една вита баница голяма , едно стекче сокове и едно стекче кола по 0.5

# 356
Кога давате почерпка предполагам на изписването

# 357
  • София
Цветя,беше купила свекърва ми.Иначе аз нищо не предвиждах.

# 358
Да. Дадоха ни детето, ние- почерпката

# 359
На изписването дадохме две кошници големи за двете отделения с вино, безалкохолно, различни сирена, колбаси по-специфични и интересни, по една пита и нещо сладко имаше.

Общи условия

Активация на акаунт