NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 786
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • Ruse
Ето ги в светещ режим. Досега май това са вторият модел светещи маратонки, които са достъпни за БГ.

Отговарят ли на размера и сантиметрите, които са дадени? Като сме за UK 8,5 по техните таблици UK 8 ли да взема или UK 9?

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 18:48 от Fran4eska

# 136
  • ту тук, ту там
До сега съм купувала от двойния размер (6-7), но се чудя дали 7 или 8 г. да поръчам за слабо момче високо 119-120 см.?
Миналото лято поръчах къси панталонки 6-7 размер и след първото пране вече не ставаха за носене, а детето е слабичко (19 кг.). Сега е около 20 кг. 8 г.
Трябват му спортни долнища.

За мен всичко тяхно е силно уголемено и бих поръчала по-малкия размер винаги.

# 137
Пристигна ми поръчката, всичко е абсолютен разкош, цветовете и качеството почти на всичко са трепач както обикновено.
Обаче за пръв път ми се случва да пристигне нещо с дефект. Бях поръчала комплект от 5 бодита на малката и едното боди, най-красивото бих казала, има точно отпред на гърдичките дупка, според мен фабричен дефект на плата.
Писах им веднага в чата, предложиха ми да ги върна и да ги поръчам повторно, като ми заплатят транспортните разходи или да ми върнат 20% от стойността на комплекта. Тъй като ми се вижда брутално да размяткваме 5 бодита през цяла Европа избрах да ми върнат 20%. С тези пари ще занеса бодито да му избродират машинно един надпис и да се скрие дупчицата Grinning То е бяло с принт на еднорози, мисля че едно ярко надписче "princess" ще му ходи идеално Grinning
За пореден път ми се затвърждава положителното мнение за тази марка, явно има причина да ми е любимото място за детски дрешки Simple Smile

# 138
  • Ruse
Моите също пристигнаха. Притеснявам се винаги докато дойдат и си отдъхвам като видя, че всичко е наред. Малко са уголемени, както винаги, но това всички го знаем и знаем, че и се посвиват малко. Както и да е, притеснявах се за плътността на тези долнища, защото не исках вече от прекалената вата.
Те дойдоха с перфектната плътност за сезона- с онази като тъкана "подплата" ако се сещате, не мъхеста, много тънка. Горе са свободни, надолу по крачетата. Блузката
говори сама за себе си. Много е тънка, весела, има ципче за прибиране на езика на жабката. Моето момче иска да има по нещо на дрешките си и много ги хареса. Доволна съм.

# 139
Ох, абе аз се изненадах от размера на въпросните бодита да си призная. Моята шушулка си върви по-височка, сега е на 1г4м и поръчвам основно 2-3 г размер, защото не искам по средата на лятото да трябва да купувам почти всичко пак. Да не говорим че долнищата и горнищата могат леко да се подгънат и няма да е грозно.
Баткото тръгна на градина на 1г7м и го пусках с дрешки от Некст размер 2-3 г, само му подгъвах маншетите на долнищата малко. Тя върви по-висока за сега и затова я карам по същата схема Grinning
Обаче бодитата които пристигнаха сега ми изглеждат мноооого уголемени Grinning По-късно ще ги сравня с други дрехи, които имам от баткото. Ще ги видя и като се изперат и изсушат, със сигурност малко ще се свият.

ДОПЪЛВАМ - Поръчах на баткото едни летни пижамки с плажни десени. Изненадах се че на едната пижамка с три плажни къщички отпред има вратичка, която се отваря Grinning Може да се харесат на твоето момче Simple Smile

# 140
  • Ruse
Може, ще ги видя по-подробно. За сега искам да оправя пролетните и започвам стабилно лятното. Вече съм си наредила количката за новата поръчка. 😊

# 141
# 142
  • Варна
Странно, точно чрез онлайн магазините имат шанс да оцелеят повечето вериги. Това беше и анализът на Форбс преди няколко дни.

# 143

Пффф, точно днес мислех да поръчвам!

# 144
  • Варна
И аз отворих да поръчам и тогава го видях.

Предполагам, че са решили с цел безопасност на служителите си както са и написали.
При тях наистина вече е сериозно положението.
По-добре здрави служители, а после ще поръчваме. Само всички да сме здрави!!

# 145
  • БГ
Здравейте, някой с еспадрили на платформа размер 37ми размер ще ми помогне ли с дължина на стелката 😊 Благодаря.

# 146
  • София
Здравейте, моля да ми препоръчате долнища за 7 годишно момче , но да са без подплата/мъхеста и да не са със смъкнатото дупе.

Колебая се между тези, но приемам всякакви изпитани предложения.
https://www.next.co.uk/G59524s12/540113#540113

https://www.next.co.uk/style/st268462/593852#593852

# 147
  • Ruse
Първите мисля, че са доста ватирани, за другите нямам наблюдения, но в едно от ревютата пише, че са идеални за зимните месеци.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:24 от Fran4eska

# 148
  • Варна
Някой има ли информация докога са затворени в Англия и съответно кога можем да очакваме доставки на Некст и за другите страни.
Сега некст.ко.ук работи и изпълняват доставки, но само в рамките на страната им.

# 149
Next вече работи. Бихте ли ми казали детските слипове отговарят ли си? Сина ми е 2,3г -13 кг

Общи условия

Активация на акаунт