NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 374
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Днес ще поръчвам от Некст. Ако някой се колебае за размер, мога да поръчам 1-2 артикула, които да измеря.

# 631
Нашите условия за продажба на нашите клиенти в България са платени мита за доставка.  Тоест, сумата, платена от вас, включва изцяло доставката до посочения адрес за доставка и всички мита, данъци и митнически такси.
Видях, че това пише в сайта на некст та да го споделя и тук

# 632
  • София
В немския сайт на Некст иманамаление до 50%. При детските е реално 30%, при другите 50%. Все още има налични размери от почти всички новонамалени неща.

# 633
В немския сайт на Некст иманамаление до 50%. При детските е реално 30%, при другите 50%. Все още има налични размери от почти всички новонамалени неща.
А как седи въпроса с доставката до България,  никога не съм поръчала от немския. Може ли да споделите

# 634
А как седи въпроса с доставката до България,  никога не съм поръчала от немския. Може ли да споделите
Те не доставят до България, трябва да използвате превозвач.

# 635

Бихте ли споделили превозвач, от който сте доволни Simple Smile

# 636
  • София
Не мога да назова превозвач, не ми се налага да ползвам. Знам, че има пазаруващи, които ползват, дано някой се включи.

# 637
  • София
Аз ползвам Габко като превозвач от Германия.

# 638
  • Sofia
Gabieli (uktobg)

# 639
А колко като крайна сума трябва да е поръчката, за да е безплатна?

# 640
  • София
За немския сайт безплатната доставка е над 30€. Плаща се с paypal, мисля че не приема български карти.

# 641
И аз ползвам Gabco. Плащането в немския сайт е чрез PayPal.

# 642
  • Точно където трябва
А няма ли начин по банков път да се плати?

# 643
  • София
В събота след обяд поръчано, доставено на адреса в сряда на обяд от куриер - много бързо се получи!
Изненадах се приятно!

# 644
Бихте ли споделили как се случва покупката от Некст Англия след Брекзит? Плаща ли се допълнително ДДС? Попълва ли се митническа декларация? Трябва ли ЕОРИ номер? Не съм поръчвала тази година.

Общи условия

Активация на акаунт