NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 363
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Малко по-нагоре сме описали. Вече не. До 150евро си е както преди.

Бихте ли споделили как се случва покупката от Некст Англия след Брекзит? Плаща ли се допълнително ДДС? Попълва ли се митническа декларация? Трябва ли ЕОРИ номер? Не съм поръчвала тази година.

# 646
Много благодаря!

# 647
Момичета,понеже искам да поръчам детски долни анцузи,как разбирате кои са ватирани и кои не?

# 648
Момичета, някой има ли проблеми с логването в профила си? Постоянно излиза съобщение, че има проблеми с данните ми, а правих поръчка преди няма и месец. Ресетнах паролата през мейл и пак изписва грешни данни .....

# 649
При мен няма проблем.

# 650
  • София
Някой имал ли е проблем с липсващи артикули и как е бил разрешен? Поръчах мъжко бельо, комплект от 10, но получих 8. Писах им, чакам да видя как ще реагират. Но не искам да ги връщам, защото са от Германия с превозвач и ще излезе златно сигурно.

# 651
Проблема е със самия профил, който не може да се ъпдейне. Направих нов и всичко беше ок. Благодаря за включването
При мен няма проблем.

# 652
  • На брега на реката
Mомичета, от https://www.next.co.uk/ ли пазарувате или от https://www.nextdirect.com/bg/bg ?

# 653
  • София
Аз имам липсващи артикули и чакам в момента да ми ги изпратят, но няма наличност. Да видим. Писах в чата, после получих мейл.

# 654
Пазарувам от втория с Бг. Ако ползвате английския, вероятно трябва да ползвате превозвач, но не съм поръчвала от него до момента, само от Бг.

# 655
  • На брега на реката
Loving_Caliber, благодаря за отговора! Аз също пазарувам от бг, но погледнах и цените са си по-евтини в uk, но пък не видях как да си направя регистрация, т.е. не ми е ясно /не видях поле за град, а за къща и пощенски код/.
Явно ще си пазарувам от bg, че иначе превозвач и куриер и то пак ще излезе толкова почти.

# 656
Момичета, имате ли наблюдения за детските якета, дали си отговарят на размерите или са уголемени?

# 657
  • Точно където трябва
За мен, единствено детските дрехи на Некст си отговарят. Но не гледайте години, а ръст. Примерно, ако една дреха е 128, когато детето ми е 128 му става. За разлика от всички останали.

# 658
  • Пловдив
Отговарят си.
Всяка зима им поръчвам.

# 659
  • София
За мен детските якета са уголемени. Дъщеря ми в момента носи  р-р 3-4 г., а е 116 см.

Общи условия

Активация на акаунт