NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 359
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Аз поръчах това - https://www.nextdirect.com/bg/bg/g794205s4/225646#225646

Според мен си отговаря, взех 3-4 за дете на 3 и половина, много й е добре.

# 661
Гледам см и вече над 7г не съм имала проблем с размера. Синът ми е на 7г, но носи размер за 10г (134-140)

# 662
  • Пловдив
Ако детето върви с номер-два напред, това не е само с дрехите на Некст.
Синът ми е на 12 и си отговаря напълно (както за Некст, така и за Зара и H&M).
Дъщеря ми е на 7+, но и взимам р-р 9-10 не само от конкретната марка.

# 663
  • София
Пуснах си първата поръчка от Некст. Изписа ми, че плащането е успешно и че е изпратено потвърждение на email. Нито имам потвърждение, нито поръчката ми се вижда в профила. Трябва ли да мине някакво време или да започна да се притеснявам. 🙄😁

# 664
  • Пловдив
Виж дали писмото не е влязло в спам? Не мисля, че имаш място за притеснение.
Скоро не съм поръчвала, но по памет сайта не пази стари поръчки. Не е особено функционален.

# 665
  • София
Не беше и в Спам. Писах в лайв чата на сайта. Отговориха ми доста бързо. Изпратиха мейл с потвърждение и поръчката се появи и в профила. Blush

# 666
  • София
Некст са си подобрили леко сайта и вече в профила се виждат поръчките. До скоро нямаше възможност.

# 667
Как успявате да поръчате, на мен все ми изписва, че плащането не е прието?

# 668
  • София
Нямах проблем с плащането вчера. Платих с дебитна VISA, издадена от наша банка.

# 669
Некст са си подобрили леко сайта и вече в профила се виждат поръчките. До скоро нямаше възможност.

Също се вижда до къде е стигнала поръчката (още една нова опция ). Аз също нямах проблем с плащането (БГ карта)

# 670
Здравейте, изчетох темата назад за информация, но честно казано съвсем се обърках. На началната страница информацията май не е актуална. Може ли да споделите, ако искам да поръчам от сайта https://www.nextdirect.com, до каква сума и колко артикула трябва да са, за да ги получа с безплатна доставка и без необходимост от документи, митници и т.н. Разделяте ли ги на отделни поръчки/пратки? Харесах си някои неща, а съм в напреднала бременност и никак не ми се занимава с допълнителни уговорки. Ще съм благодарна да споделите.

# 671
Ако искате да поръчвате от некст - лесно и без допълнителни превозвачи Ви съветвам да изпозлвате този линк: https://www.nextdirect.com/bg/bg

Преди няколко месеца нещата се случваха с ЕОРИ номер, който се взимаше от митница (еднократно) и DHL куриер. Сега доколкото разбрах - една приятелка направи поръчка без да има ЕОРИ номера и пратката и беше доставена без проблем в рамките на седмица. На мен също вече не ми го изискват и пратките ми пристигат със Спиди. Така че според мен смело поръчвайте.

Безплатната доставка е ако имате в кошницата артикули за над 80 лв. (Под 80 лв, доставката е 11 лв.).  Относно броя на артикулите - аз съм поръчвала 7-8 бр и не съм имала проблем (комплектите от по няколко броя се водят за 1 артикул). Също доколкото съм чела за поръчки до 150 евро не минават през митница. Никога не съм поръчвала наведнъж артикули за обща стойност над тази сума, така че тук не мога да споделя опит.

Дано съм помогнала. Simple Smile

Здравейте, изчетох темата назад за информация, но честно казано съвсем се обърках. На началната страница информацията май не е актуална. Може ли да споделите, ако искам да поръчам от сайта https://www.nextdirect.com, до каква сума и колко артикула трябва да са, за да ги получа с безплатна доставка и без необходимост от документи, митници и т.н. Разделяте ли ги на отделни поръчки/пратки? Харесах си някои неща, а съм в напреднала бременност и никак не ми се занимава с допълнителни уговорки. Ще съм благодарна да споделите.

# 672
Loving_Caliber, много благодаря за точния и изчерпателен отговор. Ще поръчам и ще пиша за резултата Simple Smile

# 673
Аз поръчвах преди две седмици някъде, един артикул, дойде за 3 дни, направо куриер ми донесе пакета.

# 674
Здравейте! Някой да има проблем със списъка с любими? Моят внезапно се изпари. Писах на чата, свиват рамене, примирих се. Направих си нов, който също се изпари, но този път имаше следното съобщение :
Скрит текст:
Някак си ми е трудно да проумея как 12 различни артикула се изчерпаха в рамките на 5 минути.
По-горе прочетох за проблем с плащанията, явно сайта генерално се е сгрухал.

Общи условия

Активация на акаунт