Пее мама с меден глас, а АПРИЛче слуша във захлас

• 12 763
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас.
Днеска ни биха Пентаксима, че нали ни отложиха първият,заради контакт с варицелно болна.
Иначе сме 60 см,6 кг.
Не сме от най-яшните, ама явно на мама се е метнала.
ДАно не дигне Т , дадох и профилактично Панадол.
Дея и на мене ми е мъчно за вас Hug
Честит Рожден Ден Ваня

# 106
  • София
Честит рожден ден, Ванче!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, ние днес следобед ще заминаваме за 10 дена на вилата, да не се чудите къде съм изчезнала Sunglasses
Абе, не ме зарадва много  newsm56
ама хайде....Приятна почивка и целувки на Пресил! sohappy

# 107
A ето я песничката и за котете на дивана Simple Smile

Коте бяло се е свряло
на дивана под юргана
хърка мърка недоволно
прави се на болно.
Но до него аз заставам,
аспиринче му подавам,
то подскочи и избяга,
оздравя веднага.
Ах, ти коте, котаранче,
знам на моето диванче
много сладичко се спи,
но те моля, запомни,
че без мое разрешение
няма ти да лягаш тук.

# 108
  • Русе

Аааууу, lessy, що така инкогнито до Русе? Аз, не че много се виждам с другите (живеем в различни квартали, а Beauty, даже изобщо не съм я виждала  Embarassed  bouquet), ама за тебе, щяхме да организираме нещо...ееееее!
 smile3510
Честит Рожден Ден Ваня и много прекрасни мигове!!!

Филипка, айде приятно изкарно на вилата...да си починете хубаво!

# 109
ВАНЯ,  newsm59! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!  ura newsm67 newsm38  party002 Gift

Чаена, изглежда, че ти ще си първата захранила с каша... Ще черпим опит от теб! Peace

Дея, и на мен ми се струва, че рентген не е подходящ за бебе...  Naughty Защо първо не пробвате с ехограф!? newsm78

Филипка, приятно изкарване! newsm41  car003 family

# 110
Здравейте и от нас с Хриско!   bouquet
Аз не съм писала доста отдавна но си бяхме в Бургас, а там нямам комп. Cry
На нас вчера ни биха ваксината и малчо е доста кисел, вдигна и Т (но дадох Панадол), на мястото на боцването слагаме само студени компреси или памуче с реванол и отгоре лед (по съвет на педиатърката). Вече сме 60 см и 6390 кг.(т.е. за месец сме наддали 1340 - което си е доста и аз чак се притесних).
За гънките- нашата педиатърка каза че те не са признак за определяне на каквото и да е - за да провери дали сме за ортопед тя направи следното нещо - както беше легнал по гръб му доблежи стъпалата и хвана колената от вътрешната страна като ги даде максимално настрани (ние още не сме ходили на ортопед и се чудя какво да правя - тя каза че не е нужно).

Да ви се похваля - малчо като заспи вечер в 21.00 - 21.30 ч. и се събужда сутринта в 5.00 - 6.00 ч. и така е от около 2 седмици.

Чао за сега че вече се събуждаме!

# 111
Нещо направих - и станах гост???????????
 Качих снимки на Хриско ако искате ги разгледайте!

# 112
  • София
Аги и Раче, мерси за текста на песента. Hug

Аги, да, редовно сутрин памперса е сух и после се изпишква.

И на Соня гънките и се разминават, но така или иначе другия вторник сме на ортопед и ще видим какво ще кажат. Майка ми казва, че и на мен и на брат ми  като бебета гънките са ни се разминавали, пък изследванията не са показали никакви отклонения.

# 113
  • софия
не е чак толкова опасно да се снима бебе с рентген...обикновено като снимат бебета ги снимат с намалени лъчи и облъчването е минимално...нас са ни снимали 2 пъти за около месец и казаха че не е проблем...

# 114
Абе момичета, Мърчо се е обринал по лицето, врата, главата и ръцете.... ситен, грапав обрив, маааа му стара! Thinking
Така от вчера, зад ушите най-много все едно...

# 115
  • София
От два дни оглеждам Емо за разминаване в гънките. Колкото пъти взема да сменям пампперс все го въртя и оглеждам. Побърквам се Confused За сега няма причина за безпокойство, но както казва доктора "майките постоянно си търсят за какво да се притесняват".

bouquet ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА РОЖДЕНИЧКАТА Бъди много обичана!

Аги, мисля, че обрива на Тони е претопляне и бързо ще отшуми.

От вчера съм на морска вълна, че дори на хлапето пея "морски"песнички:

РАЧО КАПИТАНА

1. Рече Ачо капитана да преплува океана
    с параход, с параход
    Тръгна Ачо капитана да преплува океана
    с параход, с параход.

Припев:   
    Тръгна Ачо с триста раци 
    с триста опитни моряци

2. Ала гледа нещо шава, нещо бързо приближава
    Кашалот, Кашалот
    Той размаха перка яка, хвана Ачо за мустака:
    “Где така, хей юнак?”

Припев

3. Трепна рачо, страх го хвана,
    сви обратно капитана,
    дири пак, своя бряг.
    Ето плават триста раци
    триста раци със мустаци
    Ачо наш - без мустак.

Припев

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 15:25 от ra4e

# 116
  • София
И ние имаме същите пъпки - като грапава кожа! раче, незнам дали е от претопляне, защото нямат цвят!
Аз гънки не съм гледала до сега - дори незнаех за това! ще погледна като се наспи!
За триещите снимки - няма проблем Laughing - всичко е на компа ми, но създаваме работа на момичетата, които ги преработват!

# 117
чаена, Вени, ако обрива е от претопляне той минава веднага щом детето се охлади, т.е след няколко часа.
Чаена, дано не е алергичен Praynig но за всеки случай ако можеш да прежалиш една вечер банята на Тони...или поне го къпи само с вода, значително ще се облекчат нещата. Не мажи с нищо пъпките, докато не се разбере какво е

# 118
  • София
Знам, Клио, и затова немисля, че е от претопляне, но не приличат на алергични : като грапава кожа са!

# 119
  • София
На нас няколко пъти ни е ставала такава кожата. Първият път стана, когато преядох с ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт