Проф. Николай Пенков Исул-мнения

• 3 758
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
Следващата седмица ми престои опетация по отстраняване на жлъчката  при проф.Пенков. Към него ме насочи негов колега от Исул, тъй като съм с много придружаващи заболявания-Системен лупус, сърд. недостатъчност, диабет и др. Четох някой от старите теми, но никъде не намирам мнения. Ако някой има впечатления от Исул и в часност от този лекар ще се радвам да споделите. Имам  притеснения дали да се оперирам, тъй като на ехограф се виждат малки камъчета, които за момента не ми създават грижи, а операцията може да премине от ендоскопска в отворена. Ако някой е правил операция в Исул, моля за мнения.

# 1
мен ме насочиха  към д- георги желев исул , специалист  преглед 60 ле , но  като казах , че съм с направление  ми дадоха дата за  пейчинов  с който са в екип с доктор  г. желев

# 2
мен ме насочиха  към д- георги желев исул , специалист  преглед 60 ле , но  като казах , че съм с направление  ми дадоха дата за  пейчинов  с който са в екип с доктор  г. желев
Здравейте,може ли да споделите колко ви излезе операцията?На майка ми и предстои до месец,два.

Общи условия

Активация на акаунт