Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 874
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
И аз мисля, че всичко е индивидуално . Аз съм от провинцията с малки деца, реших че по-добрия вариант е да остана в София (имам братовчедка, която живее там ) за няколко дни, хем да не пътувам за превръзки и сваляне на конци , хем малко да се повъзстановя ( да не вдигама малчо и тн) . Операцията ми беше в Младост, а братовчедка ми живее в Люлин , със задръствания пътувах около час на прибиране честно казано не ми беше комфортно , но и не беше болка за умиране. Но да пътувам през 2/3 дни по 2 часа в едната посока  нямаше да ми е ок . Иначе може би защото не смеех да ангажирам братовчедка ми се обличах сама , но определено ставах с помощ, особено първите 5 дни и най-вече сутрин . При всяка е различно . Аз да попитам , кога ви разрешиха да спите на страна ? 😊

Не знам кога е разрешено, аз вече започнах да си полягвам на една страна, на три седмици съм след операцията. Но да ви кажа аз свикнах да спя по гръб и сега така ми е по удобно, а преди беше голяма драма как ще спя така по гръб. Даже като ходих на масажите ми казаха, че ще ми покаже как да спя по корем, много ме учуди това.

# 571
На страни на около 2-3 седмици, ама много леко настрани. След първия вече можех нормално настрани, а между втори и трети месец по корем. Но лекаря ми каза да спя по корем вече да улегнат, а аз го гледах като гърмяно зайче как така! Е лесно...

# 572
  • Бургас
Аз все още не мога да спя по корем - 7 месеца минаха.
Не знам защо, първо ме е страх, второ не ми се получават нещата. Всъщност се радвам, даже искам основно по гръб да спя. На кожата на лицето много добре ми се отрази първият месец спане по гръб Simple Smile

# 573
Аз съм 19ти ден след операцията и вече на около 10тия ден си спях на една страна ,ако не и по-рано.

# 574
Аз все още не мога да спя по корем - 7 месеца минаха.
Не знам защо, първо ме е страх, второ не ми се получават нещата. Всъщност се радвам, даже искам основно по гръб да спя. На кожата на лицето много добре ми се отрази първият месец спане по гръб Simple Smile
Май най-соновното в началото е страх. За кожата като знам как само спя на страна, наистина много ме е страх да не стана пълен булдок. А вече имам назобиални изразени.

# 575
Аз се вдървявам вече по гръб, свикнах , но се будя понякога дърво 😂 22 дни съм 🙃

# 576
Аз заради повдигането трябваше по късно да спя на страни и по корем, а цял живот така спя.
Слагах си големи възглавници на гърба и по малки отстрани за да не се обърня настрани в съня си Simple Smile
Настрани към 1 месец започнах.
На 4ти веднъж се събудих по корем и много се уплаших, нищо ми нямаше де....Към 5-6ти вече започнах и по корем.
Общо взето седмица след махането на конците, мисля не е проблем настрани. Все пак и да се чувства човек добре де, да няма опъвания, болки и т.н

# 577
Здравейте на всички нова съм и искам да разкажа за моята операция.Оперирах са на 18.11.2019г в болница Хигия в Пазарджик при доктор Владимиров.Днес е 14 ден и ходих да ми свалят конците(междо другото да кажа че моята операция беше мастопексия със поставяне на импланти)гърдите ми изглеждат перфектно за толкова кратко време болки не съм имала никакви очарована съм от отношението на лекаря и затова че за 7 дни само се обадих че той е този който искам да ме оперира.Дано всичко върви добре както за сега пожелавам ви на всички бързо възстановяване Simple Smile

# 578
Здравейте на всички нова съм и искам да разкажа за моята операция.Оперирах са на 18.11.2019г в болница Хигия в Пазарджик при доктор Владимиров.Днес е 14 ден и ходих да ми свалят конците(междо другото да кажа че моята операция беше мастопексия със поставяне на импланти)гърдите ми изглеждат перфектно за толкова кратко време болки не съм имала никакви очарована съм от отношението на лекаря и затова че за 7 дни само се обадих че той е този който искам да ме оперира.Дано всичко върви добре както за сега пожелавам ви на всички бързо възстановяване Simple Smile
Клеопатра, щом си доволна и се харесваш покажи ни снимки. Какви импланти сложи?

# 579
Здравейте на всички. Изчетох всички теми, но никъде не срещнах д-р Христо Христов от болница Вита. Има ли момичета, който са си уголемявали бюста при него? Какво Ви е мнението за него?

# 580
Здравейте на всички. Изчетох всички теми, но никъде не срещнах д-р Христо Христов от болница Вита. Има ли момичета, който са си уголемявали бюста при него? Какво Ви е мнението за него?

Стефи, не си чела внимателно Smile има няколко които сме оперирани от Кънев и Христов, оперират заедно в екип. За оперирани само от Христов и аз не съм чувала. едва ли оперира сам, не знам. Ти от къде се насочи към него? Имаше преди време ваучери пуснати за болница Вита и пишеше, че операцията се извършва от Христов. След операцията той идваше при мен да види как съм, внимателен е. Д-р Кънев все беше зает или го нямаше в болницата

# 581
Моя близка се оперира при д-р Людмил Пеев и тя ме насочи към тази болница. Видях миналия месец, че бяха пуснали ваучери и че операцията се извършва от д-р Христов. Толкова много четох, че вече ми е пълна каша в главата. Би ли споделила доволна ли си от него?

# 582
Утре ще кача снимки че днес все още имам лепенки където ми сваляха конците за да видите по добре резултата Simple Smile

# 583
Моя близка се оперира при д-р Людмил Пеев и тя ме насочи към тази болница. Видях миналия месец, че бяха пуснали ваучери и че операцията се извършва от д-р Христов. Толкова много четох, че вече ми е пълна каша в главата. Би ли споделила доволна ли си от него?
Да аз съм доволна от резултата за момента от операцията си при д-р Кънев, но преди няколко страници има съфорумка която не беше доволна. За Людмил Пеев не съм чувала при него колко излиза поставянето на импланти?

# 584
Да аз съм доволна от резултата за момента от операцията си при д-р Кънев, но преди няколко страници има съфорумка която не беше доволна. За Людмил Пеев не съм чувала при него колко излиза поставянето на импланти?
Към 8000 някъде и излезна всичко.  Но има  голямо разстояние между гърдите, а му беше казала колкото може да са по-близко една до друга.

Общи условия

Активация на акаунт