Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 251
  • 756
  •   2
Отговори
# 60
Красимира, аз имах час при д - р Стоянов и именно прочетените лоши мнения и коментрари от тук, от първите теми в бг мамма ме отблъснаха рязко и дори на конкултация не отидох.
Още от първи разговор по телефона, лично с д-р Молов, той ме спечели, а след консултацията си с него, бях убедена, че е той, моят д-р. За радост оправда очакванията ми, операцията мина безпроблемно, рзултатът е прекрасен, радвам се на симетрични и красиви гърди, благодарна съм му за консултацията за кубици, защото в момента нито са ограмни, фрапантни и в същото време са големи и за мен - красиви. Мого добре подбран размер за моята физика, така ме да ми отиват. Много съм доволна от отношението му от човека към човека, уникален.
Ще ти пиша на л.с., за да ти изпратя снимнки преди и след:)
Който и д-р  да избереш, успех:) Объркана си сега, но като направиш 2-3 консултации, ще усетиш и прецениш кой е твоят доктор.

Ох много ти благодаря.
Д-р Заякова не можа да ме спечели като човек, не я усетих да е моят доктор, а бях убедена, че искам да е тя.
Ще се радвам да видя Вашия резултат.
За всички момичета в групата, наричайте ме Краси, че така с това “Красимира” сякаш ми се карате 🤣

# 61
Ох много ти благодаря.
Д-р Заякова не можа да ме спечели като човек, не я усетих да е моят доктор, а бях убедена, че искам да е тя.
Ще се радвам да видя Вашия резултат.
За всички момичета в групата, наричайте ме Краси, че така с това “Красимира” сякаш ми се карате 🤣

При Заякова недейте ! Щом сте били във Варна на консултация защо не отидете при доцент Янков аз съм оперирана от него вчера.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 20:43 от Не се сърди, човече

# 62
Аз изобщо не я чета тази жена.Прочетох един-два поста,все едно съм чела всичко-Молов,перфектни,супер,най-добрата с най-добрите,Бангладеш!
Нямам нищо против лекаря,нека всеки намери човека,на когото да се довери.
Подсетихте ме да питам-аз съм си мускулеста,гръдните са развити,превъзпитан левичар съм,а сега се оказва,че десния ми мускул е много силно развит.Десния имплант не е слязъл с много малко,но видимо за мен.Има ли някой с подобен проблем и да се надявам ли,че може да се оправи неоперативно

# 63
При мен също има минимална разлика, но си мисля, че не е от гръдния мускул, макар че е от дясната страна, защото след седмица правя година. Бонибон от тук ме посъветва да отида на масаж, за да разбера с точност къде е проблема.

# 64
След година няма да слезе определено, възможно е да си е позициониран малко по високо. Те правят измервания, но нали двете половини се различават в тялото на човек та....
Иначе масажите много помагат в началото и за това и за отпускането...Не се вторачвайте много, ако наистина не е фрапиращо  Peace

# 65
  • Бургас
Fannsy честито! Бързо и безпроблемно възстановяване ти желая и много да те радват!
Краси, бих ти препоръчала да не си отлагаш часа при Стоянов, и да отидеш поне при трима лекари и сама да прецениш кой е твоя лекар.
Всички към които си се насочила са добри, но всеки си има свой почерк, ти трябва да избереш този най-добър за теб. Никой не може и не трябва да ти препоръчва лекар, само може да споделят своя опит от конкретния при когото са били, но всеки има собствени изисквания и визия и тя може да не е за теб, затова по-добре дай някой лев за консултация ( като си била при някого на консултация не означава че си длъжна при него да се оперираш) и си направи собствени впечатления.

# 66
Red soul дали ще е проблем да разменим снимки. Мен специално това ме дразни много. Всеки път, когато се съблека отивам до огледалото да видя дали няма промяна. Вади ми очите, макар да не е фрапантно. Само заради това бих повторила и операцията. В случая ми обаче, лекаря е в Турция. Той любезно ме покани на среща да обсъдим, но за да отида затова само за консултация няма как да стане. А не знам дали може и веднага да направи корекция, ако прецени на живо че има нужда и би се навил. Абе сложна работа.

# 67
Здравейте,11 ден сллед операция разстоянието между гърдите  не ми харесва ,с времето има ли шанс да се посъберат гърдите?

# 68
Има шанс, трябва да изчакаш. При кой лекар си?

# 69
Дано  да се посъберат,при Молов.

# 70
Моето лично мнение, че той ги прави едни сплескани и с времето сякаш се отпускат и преокриват, така че имай търпение. При всички случай това е далече от крайния резултат. А и тук се слави със събраните гърди уж.

# 71
Той не ги прави сплескани специално и умишлено. И при други доктори се получава, но зависи от анатомията и мускула, а не от техниката на поставяне .
И при мен имаше много разстояние заради отоците, после се посъбраха.

# 72
Виждам разлика между просто още стегнати мускули и почерк на работата му. Иначе те разбирам какво имаш предвид, но аз пък имам друго предвид хахаха ако ме разбираш.

# 73
При мен също има минимална разлика, но си мисля, че не е от гръдния мускул, макар че е от дясната страна, защото след седмица правя година. Бонибон от тук ме посъветва да отида на масаж, за да разбера с точност къде е проблема.
Не знаех, че имаш лека разлика, поне от снимката която ми изпрати не си личи. И отиде ли на масажи или не

# 74
Дано  да се посъберат,при Молов.
с колко кубика си,разкажи как мина и доволна ли си като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт