Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 218
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Ами аз се бях насочила към Политех и с това започнах. Той само се усмихна и ми каза ‘ “Обичам да ми идват подготвени пациентки. Много добре си се ориентирала” После ме прегледа и потвърди, че това е най- добре за мен. Относно профила обаче не ми даде избор. Аз малко се плаша от високия, за да не изглеждат фрапантно, но той каза, че нямало как да ми сложи друго.

# 721
Здравейте днес е 23 ви ден и искам да ви се похваля че се чувствам много добре ето малко снимки
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 12:46 от bubanka

# 722
Здравейте днес е 23 ви ден и искам да ви се похваля че се чувствам много добре ето малко снимки
Скрит текст:

Честито страхотни са! Моите изглеждат по подобен начин,но съм още на 8 ден и не са се отпуснали. Колко сс сложи и къде?

# 723
Изглеждат красиви.
Скрит текст:

Честито страхотни са! Моите изглеждат по подобен начин,но съм още на 8 ден и не са се отпуснали. Колко сс сложи и къде?

В предните си коментари беше писала - болница Хигия в Пазарджик (dr Владимиров)) , 250 CC .

# 724
В предните си коментари беше писала - болница Хигия в Пазарджик (dr Владимиров)) , 250 CC .
[/quote]250сс?! Стига бе, изглеждат много по големи на снимката ! 😳 Моите са 620сс mentor hp и изглеждат така, горе долу. 😁

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 16:50 от Xetera

# 725
Благодаря момичета да 250 СС са но аз си имах основа 😊

# 726
Xetera ти твоите 620 не ги крии, ами ги покажи!

# 727
Момичета убедих се,че тази "алчност" за гърди съществува. Сега ме гризе,че не сложих 780сс... Просто като ги видиш на себе си, или защото си знаела,че може и още... Не знам причината, но този така популярен психологически момент, реално го има. 😂

# 728
Може ли снимки на твоите ?

# 729
То и аз имах, старт 90с ,а сложих 620сс ментор. Но явно аз още не мога да се ориентирам ,как изглеждам отстрани. Много ми е странно. Моя ми каза,че ако съм била сложила още ,щял да ми купи абонамент при психолог. И сега бил на косъм, като му казах,че ми идват малки 😂

Може ли снимки на твоите ?
По нататък. Суеверна съм ,иначе попринцип и гола бих си ходила. Харесват ми много отсега. Дори не искам да се променят,като форма. Големината,както разбрахте - съм в алчния период 😁

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 13:15 от bubanka

# 730
То и аз имах, навън 90с и сложих 620сс. Но явно аз още не мога да се ориентирам ,как изглеждам отстрани. Много ми е странно. Моя ми каза,че ако съм била сложила още ,щял да ми купи абонамент при психолог. И сега бил на косъм, като му казах,че ми идват малки 😂
И моите в началото ми изглеждаха много малки. Даже като се събудих и ги погледнах помислих, че операцията се е отложила и да сложили само дренажи  Joy
С времето обаче като се отпусна мускула, спаднаха отоците и се наместиха накак " изпъкнаха" не знам как да го обясня. И вече си изглеждаха по големи.
Сега вече като свикнах с тях и на мен ми малеят, много даже.....и на моменти ме е яд, че не сложих 500 ама.. Shocked

# 731
То и аз имах, навън 90с и сложих 620сс. Но явно аз още не мога да се ориентирам ,как изглеждам отстрани. Много ми е странно. Моя ми каза,че ако съм била сложила още ,щял да ми купи абонамент при психолог. И сега бил на косъм, като му казах,че ми идват малки 😂
И моите в началото ми изглеждаха много малки. Даже като се събудих и ги погледнах помислих, че операцията се е отложила и да сложили само дренажи  Joy
С времето обаче като се отпусна мускула, спаднаха отоците и се наместиха накак " изпъкнаха" не знам как да го обясня. И вече си изглеждаха по големи.
Сега вече като свикнах с тях и на мен ми малеят, много даже.....и на моменти ме е яд, че не сложих 500 ама.. Shocked
хахаха с тебе сме една порода явно. Но много са ти красиви и ти пожелавам много късмет с тях и на топ места да ги водиш ! 😁🤗🌹🍀🍀🍀🍀

# 732
  • Бургас
Май само на мен не ми е минавало и през ум за по-големи гърди Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 733
Май само на мен не ми е минавало и през ум за по-големи гърди Stuck Out Tongue Closed Eyes
😂🤣😂🤣 Има и такива като теб, но от моите наблюдения, не сте мнозинство 😁

# 734
  • София
Нормално е да искам по-големи, при положение, че повечето хора не ми вярват, че имам силикон. Или е прекалено малък, или техните очаквания за силикон са за 1000 кубика минимум.

Общи условия

Активация на акаунт