Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е добър зъболекар в София, който може да постави фасети, да направи коронки, мостове и да лекува коренови канали?
Какво е мнението на хората за д-р Тянков?
Къде се намира зъболекарската практика на д-р Десислава Илиева?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е добър зъболекар в София, който може да постави фасети, да направи коронки, мостове и да лекува коренови канали?
Д-р Шишков на бул. Янко Сакъзов 46 е висококвалифициран и извършва различни процедури, включително поставянето на фасети. Освен това д-р Десислава Илиева е силно препоръчана и работи внимателно и прецизно, като поставя фасети сред другите си услуги. Сред препоръчваните зъболекари в София са д-р Смлилов от Denal Center Sofia Crown, специалист по коронки и протези, с телефон за контакт 846 49 02. Д-р Георги Цалов от дентален център "Св. Георги" в София се препоръчва като опитен специалист по коренови канали с персонално отношение към пациентите. Можете да се свържете с него на телефон 02/ 954 47 83.
-
Какво е мнението на хората за д-р Тянков?
-
Къде се намира зъболекарската практика на д-р Десислава Илиева?
-
Д-р Илиева приема ли пациенти с НЗОК?
-
Кои са препоръчаните зъболекари в София, особено в центъра?
). Имам и други манипулации като зъбен камък мисля, че е 80 лв. не съм на 100% сигурна дали е 80 или 90, но не е повече от 90 лв., упойката е между 10 и 20 лв. спрямо самата упойка, ренгеновата снимка е 10 лв. Предстоят ми още коренови лечения, полагане на временен цялостен мост, след това заради кистите ще си поседя с него до тяхното излекуване преди да затворим с постоянен мост, както казах сложно е, не е една две процедури. Дала съм много пари и имам ясно изградено мнение и впечатление, но и сме свършили много работа
Така по-добре ли е за прикритата реклама 
Бих допуснала, че конкретният зъболекар не беше в час, но той направи консултация с всички зъболекари, които бяха в клиниката въпросния ден. Кръстя се и благодаря, че се спасих! Цените не са от скромните, но това не ме впечатли, а какво щяха да сътворят в устата ми. Дали е от некомпетентност или от печалбарство все ми е тая, и в двата случая нито бих се върнала, нито бих ги препоръчала! Микрокариеси и чистене на зъбен камък може и да умеят да правят, но аз лично дори и за това не бих им се доверила. 
Практиката доказа къде е истината - болката ми отшумя след проведена консервативна терапия, а зъбът ми е в устата, дори не е отварян за подмяна на пломбата. Според зъболекарите в клиниката нямало начин, изрично питах и дори било много спешно да се действа. Аз разбирам, че някои случаи са по-сложни, но решение за екстракция не се взима ей така, защото после път назад няма. Дори имплантите не са пълно щастие, а пък в конкретния случай при здрав зъб - каквото и да кажа, все ще е малко. Иначе възпитан млад човек, внимателно отношение, но не съм отишла докато си любезничим да ми се жертват здрави зъби. Искрено съжалявам, че видях такова ниво, имах намерение вече в тази клиника да се лекувам при нужда, видях 2-3 добри мнения тук, както вече писах, много са ми удобни и като локация, но очевидно няма да стъпя отново там.