Добър зъболекар в София

• 638 077
  • 981
  •   1
Отговори
# 855
  • София
В кой квартал е поликлиниката?

# 856
  • София
В кой квартал е поликлиниката?
Хаджи Димитър. Нали за там беше питането? На ул. Клисура 20.

# 857
Здравейте! Аз имам много дълга история със зъболекари,изключително много съм напатила, само на 20 съм, а имам към 10 умъртвени зъба. Та, някой са си били за умъртвяване,други не, но както и да е. И понеже вече съм в София и тук отново не мога да случа на качествен лекар,специално търся в Младостите. Държа освен да е добър и да не е супер скъпо и да е внимателен, защото мн съм си напатила и дето се вика съм свръхчувствителна 😀 бях ходила за един зъб в Сведент при д-р Кафелов,супер специалист,доволна съм,но е много скъпо там и не мога да си позволя на този етап

Здравейте, може ли да споделите примерни цени за Сведент, че натам дъм се насочила?
Може и на лично.
Благодаря! 😊

# 858
  • София
Здравейте! Аз имам много дълга история със зъболекари,изключително много съм напатила, само на 20 съм, а имам към 10 умъртвени зъба. Та, някой са си били за умъртвяване,други не, но както и да е. И понеже вече съм в София и тук отново не мога да случа на качествен лекар,специално търся в Младостите. Държа освен да е добър и да не е супер скъпо и да е внимателен, защото мн съм си напатила и дето се вика съм свръхчувствителна 😀 бях ходила за един зъб в Сведент при д-р Кафелов,супер специалист,доволна съм,но е много скъпо там и не мога да си позволя на този етап

Здравейте, може ли да споделите примерни цени за Сведент, че натам дъм се насочила?
Може и на лично.
Благодаря! 😊
бях писал назад мисля...но то за 1г някои два пъти вдигнаха цените и пак нямат на видно място цените.

# 859
Здравейте, търся зъболекар в София. Много държа да е внимателен и много мил, защото съм страшна паника и прага ми на болка е много нисък. Също така става въпрос за два съседни зъба, които изискват поставяне на успойка в бузата (което сегашната ми зъболекарка не прави) - вече са отворени и сме опитвали да ги работим с арсен, както и с упойка във венеца, но не се умъртвяват, нервите са се дръпнали навътре и изисква разширяване на канали. Към този момент усещам и че се инфектират и усещам постояннанетърпима болка у тях.
Не държа да работи със здравна каса.

# 860
  • София
Здравейте, търся зъболекар в София. Много държа да е внимателен и много мил, защото съм страшна паника и прага ми на болка е много нисък. Също така става въпрос за два съседни зъба, които изискват поставяне на успойка в бузата (което сегашната ми зъболекарка не прави) - вече са отворени и сме опитвали да ги работим с арсен, както и с упойка във венеца, но не се умъртвяват, нервите са се дръпнали навътре и изисква разширяване на канали. Към този момент усещам и че се инфектират и усещам постояннанетърпима болка у тях.
Не държа да работи със здравна каса.
Имайте в предвид,че дори да работи със здравната каса,кореновото лечение не се покрива от нея.
Иначе добре сте се ориентирала,без упойка да се прави такова лечение е страшно,да не говорим какво може да стане,ако пациента мръдне от болка и зъболекаря изпусне пиличката към гърлото

# 861
  • Somewhere far away
За съжаление има час чак след 30ти, на мен ми трябва доста по -скоро. аз моя проблем и без това го отлагах прекалено дълго, защото бях на море а после се разболях и разбира се няма как да ида на зъболекар със запушен нос и кашлица. та може ли да препоръчате някой пак внимателен и нестресиращ и да има мил характер? ако може да е в района на младост още по-добре. трябва упойка, защото става дума за вадене на нерв и да може да ме приеме по- спешно.

# 862
  • София
Здравейте. Напоследък имам ужасни проблеми със зъбите. Образуват се джобове, които са болезнени и кървят. Толкова са болезнени, че не мога да си отворя устата два дни. Когато се случи, увеличавам личната хигиена - мия зъбите след всяко хранене и се жабуря и обикновено минава. Досега се беше случвало само с мъдреците, но преди няколко дни се случи и с преден зъб. Отидох на зъболекар - д-р Атанасова в България Дент. Тя каза, че зъбният камък е ужасно много. Малко се притесних, защото го чистих преди 6 месеца и явно трупам доста бързо зъбен камък. Също така и, че имам 4 кариеса и че мъдреците трябва да се извадят. Това, което ме притеснява е, че в момента този зъб с джоб и е с кариес, и продължава да боли. Предполагам, че ще се наложи кореново лечение. Другият проблем е, че аз избягвам лекарства след направена реакция към антибиотици след раждането и ми се иска да намеря специалист, който поне да ме изслуша защо се притеснявам. Сега в този център не счетоха явно, че кариесът е спешен и ми запазиха час чак за 24-ти. А пък той си боли и се притеснявам да не се влоши до тогава.

# 863
  • София
Здравейте!
Може ли мнения за др.Тянков(София)?

# 864
На мен ми се наложи кореново лечение, първо ходих при Кафелов който за 3 Мин гледане на снимка ми взе 60 лв и каза, че 900 лв ще е лечение на гранулом без да може да извади счупен инструмент.След това отидох при Шияков който, извади инструмента и цените бяха доста по разумни около 500.Сега търся зъболекар за смяна на предна пломба на чувствителен зъб, предполага се, че повече материал ще се слага.

# 865
  • София
Няма как да не похваля излючително много д-р Ивета Стоянова. Изключително добър зъболекар и перфекционист (шапка свалям на такива хора), който ще ви свърши работа, дори и при много трудни казуси(както е било и при мене и няма претупване). Явно си обича работата. Има и контакт с различни специалисти. Никога няма да тръгне да вади зъб, ако може да се спаси - бори се до последно. Внимава да няма болка, докато работи и не бърза прекалено. Далече ми е като местоположение, но си заслужава ! Втори зъб спасихме. Нещо важно - добре слага коронките. Спазва всички анти Covid мерки. Кабинетът е приятен. Това са фактите и няма реклама. Успява да покрие моите високи изисквания.

Кабинетът се намира на ул. Ами Буе 39( близо до бул. Иван Евстатиев Гешов и Кауфланда на бул. Цар Борис III).

# 866
Здравейте, дали може да ми препоръчате някой опитен зъболекар за лечение на гранулом? Зъбът е доста труден понеже каналите не с апрохождани, затворен е така и са се стеснили. Ходя в skydental, но там зъболекар ката е нова и не се справя, не успява да ги проходи, намирам се в Манастирски ливади.

# 867
  • София
Здравей, Бела. Мога да ти препоръчам зъболекарката от предишния ми пост. Задължително трябва да имаш секторна снимка (тя ще хване 2-3 зъба). Зъболекарката ще каже дали може да се спаси зъба. (Спасявала ми е вече два зъба. Сериозна е и много много не говори празни приказки ).

Д-Р ИВЕТА СТОЯНОВА
ул. „Ами Буе“ 39  
087 948 6882

Надявам се да има часове или да има възможност за спешен преглед. Преди няколко дни бях при нея. Спаси ми един зъб и сега съм с временна коронка и догодина ще слагам мост при нея. Бяха претрупани като ходих.

Само жабурене с ракия ми помогна за болките , когато имах зъб с гранулом. Води за уста и обезболяващи не ми помогнаха. Някой ми каза Клиндамицин антибиотик и Кетонал обезболяващо, но така и не стигнах до тя. Успех !

# 868
Здравейте! След като прочетох доста положителни мнения, но все стари, за д-р Десислава Илиева, искам да попитам все още ли преглежда, къде, дълго ли се чака за час (тоест дали бих могла да се впиша в тази година), това ли е номерът на който мога да запиша час - 0887 52 63 23 и какви са цените ориентировъчно? Като цяло ще съм много благодарна ако може някой да даде актуална информация за нея!

# 869
Аз искам да попитам за немската стоматологична клиника как е като цени и качество, примерно една фотополимерна пломба, естетически изпипват ли нещата, че ще сменям две пломби по тази причина.Предварително благодаря
За Илиева някъде четох и отрицателни отзиви

Общи условия

Активация на акаунт